Pont ezt akartam leírni. Ez egy életkori sajátosság, és sok minden függ a hozott mintától. Továbbra is várom a válaszokat a kérdéseimre.
Ha nem tartalmazott a videó semmi konkrétumot a helyzet kezelésével kapcsolatban, kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy a gyerek pellengérre lett állítva szenzációhajhászás céljából segítségnyújtás helyett.
A bulvártévé beszámol róla, pellengérre teszi a gyereket, a celebek kiállnak mellette, de semmi egyéb, itt a topikon, aki hozza a témát, az maximum együttérez vele, de a gyerekért senki sem tesz semmit - hát gratulálok!
Tehát a gyereket bántalmazzák tovább (feltették a faszbukra, ország világ hadd lássa azt, hogy a társai hogy bánnak vele, hogyan alázzák meg) ahelyett, hogy kiemelnék a bántalmazó közegből, valós megnyugtató megoldást keresve számára. Ehhez csak gratulálni tudok. :(
Egy törpenövésű, és a törpeséggel járó abnormális alkattal élő kisfiú sír egy felvételen. A társai csúfolják, fizikailag bántalmazták(ennek nyomai látszanak), s a gyerek öngyilkos akar lenni, mert már nem bírja.
Ezt feltették a fészbukra, s osztják, kommentelik.
Én nem láttam a videót, nem is vagyok kíváncsi rá, mert rühellem az ilyen szenzációhajhász, Mónika-Show szerű szösszeneteket. Mi volt a lényeg? Miért lett ebből videó? Mi a konklúzió?
Dehogynem volt ! Valamelyik este az RTL-en . Szerencsétlen gyerek (törpe) meg akar halni , mert nem bírja a társai gyötrését . Nemtom' a pedagógok mé' nem tudnak odafigyelni pl.-ul .
Nagy felháborodást keltett a videó , és rögvest mellé állt egy csomó híresség .