Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
3. évad után majd fél évig pihentettem a projektet, az nagyon nem tetszett.
Aztán jobb híján arra gondoltam, mégiscsak folytatom és nem bántam meg!
Számos, szokásos hajmeresztő hülyesége mellett (ezekre most nem is térek ki) a 4. évadot nagyon élveztem, ez volt az eddigi legizgalmasabb, legérdekesebb menet. A vége pedig egészen hátborzongató. Neki fogok esni az 5. évadnak is! :)
15:21-ig... mérgespókt megcsípi, megszólal a Sátán a templomban, a mellkason lőtt ember úgy áll fel mint a csaj az Ördögűzőből, húskampóval feltépik egy ember karotiszát és egy csaj elindul befelé egy húscafatos, véres vámpirbarlangba, ahonnan folyamatosan egy női hang rinyál, mint akit nyúznak.
Lol...igen, megnéztem (eddig) az első rész bevezetőjét, tényleg nem horror :)
Felkel egy láthatóan tbc-s/cold turkey/hiv/elmebeteg/vagy csak szuszogó csaj, szépen betakargatja a szöszke angyalkáját, hogy érzelmi kötődést teremtsen a nézővel, kimegy sz**ni és kitépi valami az ablakon. KImegy a kölke és visít és visít és csak visít...:P
Penny Dreadful - régi, filléres történetek összeollózása, érdekfeszítő feldolgozásban- Hasfelmetsző Jack korszaka utáni London a helyszín, nemrég kezdődött a sorozat, de engem már simán bedarált. Olykor ijesztőssös, de messze nem horror. NAGYON jó.
Ez a Da Vinci második évadzáró olyan lett, mint mikor a pincér az elit étteremben kihozza a földöntúli étkeket, a behűtött káprázatos italokkal, majd meggyújtja a gyertyát az asztalon és mikor épp átadnánk magunkat az élvezeteknek és megfognánk a poharat, hirtelen újra megjelenik kiveszi azt a kezünkből asztalt bont és azt javasolja, hogy erre várjunk még pár hónapot.
Nagy kedvenc lett ebből is. Vannak bőven hibái, de sok szempontból hihetetlenül erős. Vera Farmiga egyszerűen csodálatos, nagyon rendben van Norman, Romero seriff, Dylan, Emma karaktere is.
A kisvárosi hangulat sokszor a Twin Peakset idézte, a régi tárgyak, ruhák, cuccok becsempészése különösen frankó, ahogyan a 2.évad lassú, komótos építkezése is.
Remélem lesz még vagy 5 évad, kakaó bőven van benne.
kicsit átverve érzem magam a GoT 8. része miatt, csalódtam a párbajban.
és a bogaras mesét is indokolatlannak éreztem előtte, egész pontosan időhúzónak. (oké a jelentése, fontos szöveg volt, de a párbaj miatti várakozás miatt nálam nem jött ki túl jól)
de az egészet megbocsájtom Missandei látványa miatt, pedig azt hittem a pucér részeket már nem lehet überelni.
Nehezen szántam rá magam, végül nagyon bejött. Nem egy Breaking Bad, de bőven minőségi cucc. Jó a story, van néhány egészen zseniális karakter és jelenet (az albínós pl :) ). Remek szórakozás volt, még a legrosszabb pillanataiban is lekötött.
Közben elkezdtem a Bates Motelt, 2 rész után azzal is elégedett vagyok.