Holnap, nem már ma reggel megyek dolgozóba, akkor kipipálok egy szombatot és az eredményt rögvest közlöm! Sumonyban nem volt semmi különös, az is messze :) össz kb 3000 vizimadár. Egy szép öreg réti sas, üstökös réce gácsérok (4), vagy száz cigányréce, fekete harkályok, nagy pólingok (nem mondható gyakorinak erre) képviselték a dolog élmény részét. Reggel hívott az Öregem szalonkázás után, hogy aszongya leóvadt a kockás liliomokról a hajnali dér, most szépen csillognak a napfényben :), most próbál valamit kihozni a dologból! Nekünk is meg kéne próbálni? Csak tudnám mikor? Esetleg ha valaki jelentene egy balesetet a megfelő helyen... :)))
ÖÖ nem, ugyanis a hátitatyimba bennevannak a tőtők. Oszt max kerestem vóna egy eldugott helyen (egy nénikével :)), ahol még konnektor is van, oszt megdugtam volna a konnektort... ...is :)
Pont jó volt oda az obim... :) Amúgy köszi a felajánlást, de mint mondtam nem szívesen használom a másét. Amúgy jó balfax vótam, mer félidőbe lemerült a vakum, oszt onnan iso1600 kézbő :))) Mer ugye a dinka mohácsi végignyomta vakuval a busójárást, oszt tőteni az aksikat meg fölös... :DDD
Legközelebb má teleobival megyek ilyenre... :) Hülye haver ott mondja nekem a csaj előtt, nézz má kattintsd le a seggét :) Csajszi meg lesett, oszt vigyorgott, énmeg a gép mögé bújtam :D
Nénikés? Hány évesek voltak azok a jó csajok?? Na majd megmondom ezt annak a három csajnak akik innen voltak... asszem legközelebb lesz balhé, ha jössz...
Vagyok, de csak egy pár percig. Tegnap kiállításmegnyitó volt, utána fotózás. Ma reggel a háznál kezdtem, mostanáig. Oszt meguntam, kaja, irány az erdő, majd este gyüvök.