Reggel miközben átfordultam a másik oldalamra, azt hittem, hogy vasárnap van... De a rideg valóság az, hogy focsi helyett szopi lesz ma a suliban =/ Legalább este elméletben zúzhatunk =)
Szia Mindenki!! elnézést a tiszteletlenségért, véletlen hagytam ki Tibit a sorból!!!:) nem semmi, hogy mindenki padlón van...de tényleg csak előre kell nézni!!!! AKARATERŐ ÉS KITARTÁS SRÁCOK!!!!!!!!!!!!!!!! Mindenkinek mielöbbi jobbulást mégegyszer!!! peace
Először is minden sérültnek és betegnek jobbulást! hát akkor már én is elpanaszolom a hiányzásom okait. Úgy fest ,hogy egy 10 napja begyulladt a csonthártyám a vádlimban, és nem szabad egy darabig erőltetni míg rendbe nem jön. a másik hogy keményen elkaptam valamit és most lázasan ülök itthon és burkolom a c-vitamint... ha minden okés, vasárnap megpróbálok lenézni az edzésre
Végre egy nem olyan szomorú hír, én most voltam a dokinál, levették a gipszet, hűlt helye sincs a repedésnek. Hivatalosan meggyógyultam, már csak kb 2 hét pihenő. Meglátjuk vasárnap megyek-e mert még a karomat nem tudom teljesen kinyújtani és behajlítani. Jobbulást minden sérült- beteg- és egyéb komor kedvű cowboynak.
Újabb rossz hír, ma voltam dokinál, és csak jövő vasárnap edzhetek leghamarabb vagyis ha gyorsabban múlik ez a szar, akkor már pénteken is. Szóval jó edzést!
Ajjaj! Bundám, elmúlasztani nem lehet, de kicsit tompíthatod egy vödör szesszel. Fel a fejjel! Holnap újabb 5:1-es győzelemmel vigasztalódhatsz! Haaaaj-rááá...de ezt nem itt;)