Keresés

Részletes keresés

Heaven Creative Commons License 2002.08.05 0 0 106
Szia Mindenki!

Tegnap jöttünk meg Sartiból.Az Apollon Travellal utaztunk és nyugodt szivvel ajánlom mindenkinek.Nagyon korrekt módon oldottak meg mindent, és időben érkeztünk mindenhova.
A nyaralásunk nagyon jól sikerült eltekintve attól az apróságtól,hogy az időjárás nem mindig volt kegyes velünk.Mire megérkeztünk Görögországba esni kezdett az eső.Mire kipakoltunk már a jég esett.Állitólag 12 éve nem volt ilyen cudar idő.Persze nekünk sikerült kifognunk.Kicsit kezdtünk kétségbeesni mikor már 2 napja esett kisebb-nagyobb megszakitásokkal.A harmadik napra azonban kiderült az ég és minden ok volt.Sőt.Néha elviselhetetlenül meleg.
Ahogy már előtte elterveztük, motort béreltünk 3 napra, persze Sassosnál.Csúcsfej a pasi.Vittünk neki egy kis házipálinkát, aminek nagyon örült. A legjobban viszont annak örült,hogy igy hire ment a neten.Többször elmentünk hozzá, mindig kávéval fogadott.Kivéve egy alkalmat, amikor nem frappét kaptunk, hanem egy kis kupicával a saját pálinkájából.Fenékig lehúztuk, amit azonnal meg is bántam.Köpni-nyelni nem tudtam kb.1 percig.Olyan erős volt, hogy azt leirni sem tudom.Ha lehet hinni a szóbeszédnek, akkor ez a páninka 70%-os.
Szóval béreltünk egy mocit a párommal és nekivágtunk a félszigetnek.Amit feltétlenül érdemes megnézni:Kalamitsi,Vourvourou és a narancspart.Persze vannak még csodálatos helyek, csak nem volt időnk mindet felkutatni.
Ha valaki búvárkodni szeretne csak úgy amatőr módon pipával és szemüveggel,nagyon ajánlom neki Vourvourout.Ez kb.25 km-re van Sartitól északra. Olyan élővilág van itt, mint amilyet nem nagyon láttunk máshol. Én is bementem kicsit búvárkodni, de hamar ki is jöttem. Gondoltam ez nem az én idegeimnek való, jobb ha nem tudom miben lubickolok oly önfeledtel. Láttam csodálatos halakat, de olyan állatokat is, amikről nem nagyon tudom megmondani, hogy micsoda.Láttam követ, ami elúszott mikor odaértem, láttám rákokat, medúzákat és nem utolsósorban egy "édeske" polipot. Na nekem itt telt be a pohár és döntöttem úgy, hogy tovább nem búvárkodok. Ez a kedvesemet nem nagyon zavarta és másnap el is ment egy búvárközpontba, ahol palackal tudott merülni. Egy nagyon jópofa és tapasztalt magyar fiu tartotta az oktatást. Megtanitotta a jeleket és mindent amit tudni kell egy kb. 5 m-es merüléshez.Képek is készültek egy viz alatti fényképezőgép segitségével.

Befizettünk még egy ún. Blue lagoon nevezetű fakultativ programra, ami egy hajókirándulást és egy tenegerparti sütögetést jelenett.Ez is nagyon jó volt.A hajóskapitány maga Sarti polgármestere volt.Persze most nem egy öltönyös fickót kell elképzelni.
Minden este valamelyik tavernában vacsoráztunk.Minden helyi specialitást kipróbáltunk, amit csak lehetett:suvlakin keresztül a polipig. A végén azonban már hiányoztak a jól megszokott magyar izek. A görög édességeket azonban nem nagyon próbáltuk ki, gondolok itt a sütikre. Én édesszájú vagyok, de amit ők ott esznek.Garantálom 2 kg cukor van minden egyes falatkában. Úgyhogy ezt inkább kihagytuk.
Mindig megbeszéljük a párommal, hogy nem csinálunk annyi fényképet, de ezt most sem tudtuk megállni.Annyi sok szép és vicces látnivaló volt, hogy meg sem álltunk 120 képig.
Bár rengeteg mindent tudnék még irni, dőlnek belőlem a friss élmények, azért befejezem, nehogy tul unalmassá váljon. A LÉNYEG: Sarti csodálatos, egyszer mindenkinek meg kell nézni!

Ha valaki még csak most készülődik nyaralni és van még egy pár kérdése, szivesen válaszolok, ha tudok.

Üdv: Heaven barátnője

TUNDUR Creative Commons License 2002.07.31 0 0 105
En is megtalaltam azt az oldalt:

www.halkidiki.com/sarti

Előzmény: limre2 (104)
limre2 Creative Commons License 2002.07.31 0 0 104
Üdv mindenkinek!
Nem kis nehézségek árán tegnap este végül sikerült befizetnem egy kétszemélyes útra Sartiba. Jó reklámot csináltatok ennek a helynek, ismeretlenül is ez lett a fő uticél. Egyébként ha valaki még gondolkodik a szervezett úton, akkor csipkedje magát, mert már alig lehet találni szabad helyeket augusztusra egész Görögország területére az irodákban. Na jó, Paráliára még vannak.
Hallott valaki a Sithon travellről? Én eddig nem sokat, remélem nem lesz vele gond.
Hogy valami hasznosat is írjak, azt olvastam valamilyen Görög utazási honlapon, hogy napi 5 busz indul oda-vissza Sartiból Szalonikibe. Az árra nem emlékszem, megpróbálom újra megkeresni.
TUNDUR Creative Commons License 2002.07.30 0 0 103
Szia Imhoteph,

Tetszik a site! Hasznos is, szep is!
Talan iden Sartiba megyunk? (eddig csak szigeteken jartam...)

Előzmény: Imhoteph (101)
TUNDUR Creative Commons License 2002.07.30 0 0 102
Szia Kivancsi,

Megneztem a Lonley Planetben a buszt es az eredmeny: napi harom busz is van Szalonikibe, csak egy kicsit hosszu az ut, 3 es fel ora. Ket evvel ezelott 3500 drahma volt az ara (akkori kiadasu a konyv.

Előzmény: Kíváncsi2 (100)
Imhoteph Creative Commons License 2002.07.30 0 0 101
Kedves Kiváncsi!

Gratula a 100-hoz! :)
Örülök, hogy tetszik az oldal, és köszönöm a sok biztatást, jólesik az embernek, ha érzi, látja, nem feleslegesen dolgozott.
A búvárszemüveget mindenképpen kérd el, és ha esetleg mégsem válik be (befolyik a viz, stb, ez sajna elöfordulhat, mert a gumi elöregszik) akkor javaslom egy új beszerzését. Tényleg megéri.

"...egyébként sem habtestű anyja egy ilyen izével a fején kiemelkedik a hullámok közül :)). "
Hát csodálkoznék, ha egy gyerek a saját anyjától megijedne, függetlenül a testfelépitéstöl, és a használt búvárszemüvegtöl :) Legfeljebb ráadod, és megmutatod neki a tenger szépségeit.
Képeket csináljatok, és majd felteszem az oldalra.

Saját szervezésü kultúrprogramok terén úgy látom eléggé tapasztalt vagy, hát én sajnos nem, igy csak biztatni tudlak. Stoppolni nem javaslom, mert jó eséllyel kifogsz valami brutális kamionost, legalábbis akiket mi láttunk?!!!...
Sajnos abban sem tudok segiteni, merre indulj, ha szép, látványos épitészeti vagy kultúrtörténeti dolgokat szeretél megszemlélni... Érdemes lesz inkább megkérdezni az ottani irodát, biztosan többet tudnak.
Aztán busszal bemész ameddig bevisz, és legfeljebb átnyergelsz egy másikra. Talán elveszni nemfogsz :)

Előzmény: Kíváncsi2 (100)
Kíváncsi2 Creative Commons License 2002.07.30 0 0 100
Kedves Imhoteph!

Kétszeresen is bocs!!!
Először is sikerült elírnom a neved, ami már önmagában is bunkóság, másodszor pedig nem dícsértem meg A NAGGGYON SZÉP-JÓ-BIZTATÓ HONLAPODAT. SZUPER!!! De tényleg.
Például most már biztos, hogy elkérem a 15 éves kisöcsém búvárszemüvegét (remélem a gyerek nem rémül majd halálra, amint egyébként sem habtestű anyja egy ilyen izével a fején kiemelkedik a hullámok közül :)).

"Mellesleg én úgy gondolom, hogy nemigazán fogsz elkivánkozni messzire Sartitól. Rengeteg izgalmas dolog van ám ott"

Biztosan nagyon szép lesz, de azért szeretnék a természeti mellett a kultúrkincsekből is "hazavinni" valamit.
A szervezett utaktól nem vagyok elájulva. Eddigi tapasztalatok szerint a saját szervezés többszöröséért elvisznek valahová, de azt elfelejtik közölni, hogy az uticélnál csak összesen 1,5 órát leszel, viszont kapsz 2 óra szabadprogramot egy bevásárlóhelyen vagy éppen direktben egy árushoz csődítik be a népet azzal, hogy itt lehet ám a legszebb bóvlit kapni.

Szerencsére a család elég jól tűri, hogy egy-két napra én elmenjek múzeumot-templomot-várromot nézni, én meg elég bátor vagyok ahhoz, hogy egyedül is nekivágjak. Ha nincs busz, legfeljebb stopolni fogok :)

K2

Előzmény: Imhoteph (99)
Imhoteph Creative Commons License 2002.07.29 0 0 99
Hát jókat kérdezel, nemtom.
gondolom a közeli városokba, falukba. Megnézem a térképet, hátha találok rajta valamit.
Mellesleg én úgy gondolom, hogy nemigazán fogsz elkivánkozni messzire Sartitól. Rengeteg izgalmas dolog van ám ott (pedig én idén már másodjára voltam.)
Nézted már? Sarti honlapja
Előzmény: Kíváncsi2 (98)
Kíváncsi2 Creative Commons License 2002.07.29 0 0 98
Kedves Imphoteph!

"Sartiba/ból" - Honnan/hová?

K2

Imhoteph Creative Commons License 2002.07.29 0 0 97
Ha jól emléxem, naponta 5-ször jön/megy helyijárat Sartiba/ból. Soha nem láttam még azt a buszt, és nemis utaztam vele. Azt sem tudom, meddig megy, de hogy Szalonikiig nem megy el, az tuti. Oda csak valami szervezett út van, 30 euróért. (városnézés, csavargás, vásárlás)

Öslakosok még vannak Sartiban, nem egy helyen fogtok majd látni a házikójuk elött ücsörgö öregeket, akik kedvesen visszaintegetnek. (mi személyesen is találkoztunk egy idös házaspárral egy 4 évvel ezelötti kellemes emlékek után, kávéval és sütivel kináltak minket.)
Nagy részük halászattal foglalkozik, esetleg csacsigoltatja a turistákat.
Mára eléggé civilizált lett sajna a falu, még 4 éve tulajdonképpen olyan volt, mintha véletlenül tévedtünk volna egy halászfaluba.

Előzmény: Kíváncsi2 (96)
Kíváncsi2 Creative Commons License 2002.07.29 0 0 96
Sziasztok!

A Sartiban már tapasztalatokat szerzettekhez szólna a kérdésem: milyen a tömegközlekedés?

Az tök jó, hogy lehet kocsit bérelni, de tartok tőle, hogy nekünk még az is drága, viszont szívesen elmennénk kirándulni a félszigeten ide-oda vagy éppen Szaloniki-ig egy-két napra. Őszintén szólva szívesebben költeném a pénzt buszjegyre és múzeumi belépőre, mint Ótózásra.

Szerintetek megoldható, hogy a helyiekkel együtt mi is bejussunk reggel a legközelebbi városba? Gondolom ott is van valami munkásjárat-féle. Vagy mindenki ott dolgozik Sartiban? Egyáltalán: vannak még "őslakók", vagy már csak a turizmusból élők laknak ott?

Szerzett valaki ilyen infókat?

K2

Brockey Creative Commons License 2002.07.26 0 0 95
Imho!

Reggel néztem a site-ot, nagyon jó! A munkámból is majd elkéstem, a netquickem 0-ra fogyott, de megérte. A képek gyönyörűek, már ami belefért a letöltésbe, a többi remélem már nem fog még egyszer elveszni, majd a jövőben letöltődnek a gépemre. A búvárkodásos részt külön, személy szerint köszönöm, mintha pont a kérdéseimre adott válasz lenne az egész. Egyébként itt nagyot röhögtem, amikor megtudtam, hogy horoszkópjegy-társak vagyunk:-) A térképek engem nagyon érdekelnének, legyen szó városi (Sarti) vagy félszigeti (Sithonia) esetleg Chalkidiki vagy bármilyen autóstérképről, mindet le fogom tölteni. Szóval előre is, utólag is köszi mindenért.

Imhoteph Creative Commons License 2002.07.26 0 0 94
Naná, hogy gondolom, megy fel a site-ra - már ha bele1ezésed adod
Előzmény: _babe_ (93)
_babe_ Creative Commons License 2002.07.26 0 0 93
Mi is voltunk tavaly Sartiban. Azóta is nagyon vágyunk vissza!! Ha gondolod, elküldöm majd a képeinket.
Előzmény: Imhoteph (77)
Imhoteph Creative Commons License 2002.07.26 0 0 92
Frankó pékség : Zorba utca 34. :)
Hát körülirni tudom : a Wienna apartmantól 1 sarokra a belfalu felé. Vagy ha beállsz majd a buszparkolóba (ahova érkeztek) arccal a tenger felé, mögötted az óvoda, akkor jobbra indulva egy 200 m. Meg fogod találni.

Szúnyog az nem sok volt 1 hónappal ezelött, csak annyi amennyi éppen megkeseritette az éjszakai alvást. Igy érdemes vagy valami szúnyog riogatót vinni, vagy elalvás előtt mindent becsukni, legyilkolni öket (amennyit sikerül) aztán a terasz felöl kinyitni a spalettát, szúnyoghálót behúzni.

Előzmény: kaev (91)
kaev Creative Commons License 2002.07.26 0 0 91
Imho: és hol található az a frankó pékség, ahol ilyen klassz nyalánkságokat lehet venni? Egyébként szúnyog mennyi van mostanság arrafelé?
Imhoteph Creative Commons License 2002.07.26 0 0 90
Nocsak, téged is lehet látni errefele, macskák réme? :)
Persze, hogy kiváncsi vagyok a véleményedre, a Tiedre mindig. Milyen volt balcsin?
Előzmény: Törölt nick (89)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.25 0 0 89
Tetszettek a képek. (már ha kíváncsi vagy a véleményemre :))
Előzmény: Imhoteph (88)
Imhoteph Creative Commons License 2002.07.25 0 0 88
Nos lehet nézegetni, fent vannak a képek, plusz mostmár a Tippek részlegben találtok búvárkodásról infót.
Sarti honlapja

Tortát én nem láttam Sartin, de van egy nagyon frankó pékség, ott biztosan találsz torta-pótló süteményt. És azthiszem torta ide vagy oda, egy születés/név nap a görög tenger partján... nem átlagos :)

Imhoteph Creative Commons License 2002.07.25 0 0 87
Örülök, hogy ilyen várakozás elözi meg a weblapot, és hogy tele vagytok kérdéssel :)
Mindenre válaszolni fogok, igérem. A búvárszemüvegröl még fényképet is csinálok, rögtön felhozom a garázsból.
Jelenleg megy a képfeltöltés, (kb 20 mp/kép), és van ugye 300. Ha mind felmegy, remélhetöleg a kis piros x-eket felváltják a remek képek :)
De hogy addig se üljek itt tétlenül, megirom a büvárkodással kapcsolatos oldalt (tippek cimszó alá kerül majd).

Ja, valaki itt rajong a térképekért, be fogom fényképezni az egész Chalkidiki térképet 1600*1200-as felbontásban. Ez piszok nagy lesz (500 k), de aki akarja letölti, és kinyomtatja, talán olcsóbb, mint ott megvenni 2 euróért.
Nah, munkára fel, majd jelentkezem!

kaev Creative Commons License 2002.07.25 0 0 86
Nekem is lennének kérdéseim...sőőőt, lehet, hogy egyre sűrűbben fogok kérdezni, ahogy közeledik az indulás (aug. 2) napja. A kérdésem a következő: nyaralásunk alatt lesz a lányom szülinapja, s hogy a lúd kövér legyen a felségem névnapja is...lehet-e Sartiban valamilyen cukrászdára lelni, ahol esetleg rendelhető süti-torta miegymás...gyerkőc biztos halálra ájulna, ha ott lepnénk meg valami speckó édességgel....ha valaki tud, kérem segítsen infóval.
Más: Ti mit vittetek le a parta pancsihoz? Márcsak a homok miatt kérdem...elég-e simán törölköző, vagy valami mást (is) javasolnátok?

Imho: a weblap tartalmi része jó, a képek helyén viszont tényleg csak piros x-ek jelennek meg..még szerencse, hogy a tar.hu-ra tettél párat.

Brockey Creative Commons License 2002.07.25 0 0 85
Lenne egypár kérdésem a búvárkodás mestereinek (Imho+akárki más). Rátokszabadítom őket, aztán lehet, hogy elküldtök melegebb éghajlatra (Sartiba). Íme:
A király búvárszemüveget hol kell megvenni? Kint Görögben? Olyan szemüveget kell venni, ami az orrlyukakat befogja? Ha be van csomagolva, hogy nyomom az arcomhoz? Van egy szemüvegem, de ha szorosra állítom, akkor is jön bele egy idő után egy pici víz a vízfelszín közelében (képzelem mit csinálna 3-5m mélyen). A pipa miért kell a 3-5 m-es merüléshez? Az nem akkor jó, ha a vízfelszínen úszkálsz, hogy ne kelljen levegőért megszakítani a nézelődést? A békaláb megvételénél milyen szempontokat kell figyelembe venni? Ezt a hármat együtt, szettben vagy külön-külön érdemesebb megvásárolni? Van egy 5fős nagy gumicsónakom, azzal jól gondolom, hogy előttem a lehetőségek tárháza (már búvárilag), bármit meg tudok nézni és az öreg halász (Imho említette) szerepét át tudja venni?
Bocsánat a sok-sok kérdésért, de egy magamfajta kezdő búvárpalánta mindenre kíváncsi.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Brockey Creative Commons License 2002.07.25 0 0 84
Imho!
Ebédszünetemben meg tudtam nézni (már a szövegeket), mert a képek 95%-a tényleg eltűnt.:-( A teljes galéria sok piros X-ből áll, a Sithonia térkép és egy nagy méretű kép kivételével ugyanez igaz a többi képre. De akkor is ez már előrelépés az eddigiekhez képest. Elolvasni majd hazaérkezés után tudom csak, de nem zártam be, úgyhogy azzal nem lesz gond.
Imhoteph Creative Commons License 2002.07.25 0 0 83
Nos, rossz hirem van. Kaptam egy szivhez szóló szép levelet a freewebtöl, amiben közlik, hogy nemcsak hogy leállt, de meghalt a szerverük. Ezért a májusi mentést tudják visszaállitani. Az egész weblapom (lévén 1 hete raktam fel) úgy ahogy volt eltünt. Köszönöm.
A 15 megányi képanyagot megint tölthetem fel otthonról az 56-os modememmel.
Jó hir, hogy megirtam a "Falu" és az "Utazás" részeket, ahol sok érdekeset találtok ezzel a két témával kapcsolatban. Remélem éjfélre fent lesznek a cuccok.
Brockey Creative Commons License 2002.07.25 0 0 82
A kíváncsiság kiszúrja az oldalamat. Tegnapelőtt este a már jelzett lehalás miatt nem tudtam megnézni, tegnap este meg nem értem rá. Na mindegy, előbb-utóbb csak sikerül...
Mivel nagy térképmániás vagyok, az a térkép engem is érdekelne. Egyébként azt nézegettem a görög térképemen (tegnapelőtt vettem), hogy a bolgár határról (Kulata) talán nem kell elmenni Szalonikiig (arra 250km), másik irányba 210km, vagy Szaloniki előtt lekanyarodva 235km. Melyik a jobb út, merre kell menni?
_core Creative Commons License 2002.07.23 0 0 81
Imhoteph!

Freeweb.hu!
Leállás! 2002.07.23

Szerver bővítése miatt az ingyenes oldalak nem elérhetők. Várható indulás csak 24-én!

Raktam fel par kepet a tar.hu-ra amit Sarti es kornyeken keszitettem ha valakit erdekel klikk IDE!

Előzmény: Imhoteph (80)
Imhoteph Creative Commons License 2002.07.23 0 0 80
kaev : ex has halvány fin... szóval fogalmam sincs, nem lehet tétel (2 euró/nap?)
De imho vinni sem nagy csoda, alufóliával körbetekeritek, azt besúvasztjátok a csomagok közé.

TUNDUR : pedig nagyon kiváncsi vagyok ám!!!

Elkészült a 0.2-es verzió, falu history + travel infó kész. Csak freeweb megint halott, egyszeren nemtudok felcsatlakozni. :(((((

TUNDUR Creative Commons License 2002.07.23 0 0 79
Huuuuuuuuu, feladtatok bogarilag a lecket.
Jelentkezem, ha lesz eredmeny ;)
Előzmény: Imhoteph (66)
kaev Creative Commons License 2002.07.23 0 0 78
Imhoteph: köszi az infókat! Napernyő ex-has mennyibe kerül ott? Mert ha megfizethető, akkor innen nem cipeljük. Moci szerintem bejön majd, gyerekek nagyobbacskák már... Kalóz estre van valami spec. lehetőség ott? Illetve ott lehet ilyenre jelentkezni valahol?
Imhoteph Creative Commons License 2002.07.23 0 0 77
Brockey : Sajnálom, eredetileg az x3-ra akartam rakni, de 40 kép után nem engedett valamiért többet felrakni, pedig volt még 36 mega szabadon. Tele lett a ... aztán hagytam az egészet. Remélem azért otthonról meg tudod nézni. A picurhoz gratula, azthiszem nem nagyon bánod, hogy el kell halasztani az utazást :)
Búvárkodás : mindenképpen amatör szinten képzelem el. Egy kiráj szemüveg (fontos!!!), ez kb 12-15 euró (próbáld ki, nyomd az arcodra fejgumi nélkül, és ha ott marad 5-10 mp-ig, akkor ok!) egy pipa, és békaláb. Ez utóbbi a gyors merülés miatt kell, különben elfogy a szufla mire leérsz. Ezzel a felszereléssel - +1 háló - már 4-5 méterre le tudsz merülni, ahol csodás dolgokat találhatsz. Nekem a fülem nem birta sokáig, a 3. napon már 3 méternél tiltakozott, sipolt, fájt, stb, igy nem eröltettem. Azthiszem az általad emlitett könnyübúvár szerkót megfinanszirozni csak akkor érdemes, ha beljebb tudsz menni zátonyokhoz hajóval, vagy teljesen lakatlan öblöket találsz. Évente 1 alkalomért én legalábbis nem állok úgy, hogy ezt megengedhessem.
A kamera dolog elég húzós, én ilyenen nemis gondolkodtam, viszont lehet kapni 3ezer forintést vizalatti fényképezögépet, igaz egyszerhasználatos. Nameg olyan képeket is csinál. De érdemes lenne kipróbálni. Most is láttam egy olyan halat, hogy percekig csak lebegtem felette, és figyeltem, hogy mászik (!!!) a tenger alján. Szabályos kis lábai voltak (3-3) a kopoltyúja alatt. (lábak = bajúszszálaknak kinézö nyúlványok). De rendesen haladt velük.

kaev : napernyöt vigyetek, ha gondoljátok, nem láttam bérlési lehetöséget (kapni lehet). De én nem találtam olyan forrónak az idöt, hogy szükség legyen rá. Persze kisgyerekkel más lehet a helyzet, nemtudom. Mivel a bankok közötti transzfer rád hárul, igy minden pénzfelvétkor jól megvágnak - a váltással is, meg a "kezelési költség"ekkel is. Véleményem szerint érdemes elöre eltervezni, mennyi pénz kell, és azt euróban el is vinni kp-ban. Végszükség esetén ott az automata.
Jármü szempontjából még mindig a mocit javaslom, mert bár lehet autót bérelni, de drága, és veszélyes is. (karcolás, és rámegy a gatyád) Meg kell hozzá nemzetközi jogositvány is.
Mocival semmi gond, adsz neki 3 liter benzint, és a világból kimegy. Ott állsz le ahol akarsz, ha beborulsz a bokorba, hát kihúzod, és mész tovább, senki nem nézi hány karcolás volt, van rajta. Nem lopják el, nem törik fel, stb. No persze kinek mi a jó, pl egy 3éves gyerekkel robogózni... Akkor nyilván autó.
Kimondottan gyerekprogram a csúszdapark. Nem akarom lehúzni, de az egész napos program alatt 2(!!) óra csúszdázást kell érteni. Tetszik még a skacoknak a kalóz-est is, kis hajókázás, aztán tüzrakás :))) és krumpli, szalonna, ill ágyú sütögetés.

Heaven : Sok sikert, és motorozzatok sokat! A képeket meg gyártsad, aztán tesszük fel a site-ra! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!