Nezd meg feiratosan is! Az azert jobb.
Bar vegul is a magyar szinkron se rossz.
Eloszor nekem se tetszett, de ha el tudsz vonatkoztatni a kozepso 3 resztol, akkor vegeredmenyben egesz jo kis akciofilm. Akciofilm, tehat nem merheto egy Ryan kozlegenyhez (bar igaz, hogy a Ronin-hoz sem) De ettol meg nem rossz.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de egyre jobban tetszik a film, minel tobbszor megnezem.
Lehet, hogy a csalodas kezd elmulni?
Vagy csak beletorodtem, hogy ez egy akciofilm, es kesz?
Es Jar Jar is egyre jobb.
Tehát akkor a részletek a holnapi mozizással kapcsolatban ( tekintve, hogy CaveMaN, nem tudom, hogy hol van, meg úgyis én találtam ki az egészet :))), még jó hogy nincs itt ).
Még egy két jegy azért van, mert többet vettem ( ilyen okos vagyok ). A jegyek ára: 690 Ft, amit majd tessenek szívesek nekem odadni ( amennyiben lehetséges papír formátumban :)) )
A teljes jobb és bal közép 9-es sor a mienk ( 1-6, 6-1 ), valamint majdnem a teljes 8. sor bal és jobb közép ( 1-5, 5-1, kivéve a 6-6 mert az már el volt adva ).
Azt, hogy mikor találkozunk ugye már meg volt beszélve, bár én ammondó lennék, hogy ne a Plaza előtt a McDonalds reklámnál ( vagy hol ) találkozzunk ( az időjárás, jelenleg nem haverunk ) hanem bent valahol a mozi előtt.
De ezt még holnap napközben pontosítjuk.
üdv, mindenkinek
Nem,nem! Videokazettán van meg.....(hang+kép...:-) )
Azért van meg kettőn mert az "Sex ABC" 60perces vhs kazettán volt annak idején. Namármost, a szomszédunk abból is hozott nekünk jó sokat.Nekem meg éppen nem volt kazettám és így sikerült átvennem......
Hahó Soundkey!
Félreértettelek, azt hittem, videón van meg. De így sem rossz, mert nekem bizony háromszor (szintén C-60) a kazetták fordításakor, ill. cseréjekor lemaradt pár másodperc...
Nos, ha ds9 küldetése sikerrel jár a gonosz Hollywood Multiplex rendszerben, akkor szerdán 8- negyed kilenc között a DunaPlaza előtt lévő nagy McDonalds izénél taláxunk.