Na tehát ( mivel CaveMaN még mindig nem jelkezett, ezúton is ha valaki látja uszítsa rám ):
- Este 8 órakor találkozunk, a Duna Plazan belül a Hollywood Multiplex előtt ( majd felismerjük egymást, többen úgyis találkoztunk már )
- Mindenki aki jön legyen kedves még ezen rovat hasábjain belül, visszajelezni
- a jegyek 690 Ft/db, ott majd kitaláljuk, hogy ki hova akar ülni, de szerintem jó helyekre vettem jegyeket
- most ennyi, várom a visszajelzéseket
ezen hozzászólás szerintem inkább a Kultúra rovat: Star Wars, amerikai lelkiszegénység c. topikjába kinálkozott volna, nade sebaj.
Természetesen lesz második rész, hiszen a filmtörténelem második ( ezt előrebocsájtom, hiszen nemzetközileg jelenleg a harmadik és még fut ) legsikeresebb filmjének szoktak csinálni, hacsak nincs valami új információt és a filmipart holnaptól a te véleményedre és tetszésu indexedre bazírozzák.
A szinkron, szerintem az egyik legjobb amit mostanság halottam.
azt írtad, hogy még van egy-két jegy talonban. Az egyik barátom is nagyon szeretne jönni, meg lehetne oldani, hogy az övé legyen az egyik plusz jegy?
Feszülten várom válaszod :-).
Egyébként a neved a Deep Space 9-ról van? (Esetleg az Episode 57-ből a kilencedik Death Star akar lenni? :-))))) )
Tegnap sikerült megnéznem! Tetszett! Néhol túl gyors volt nekem az akció, biztos azért, hogy meg kelljen néznem mégegyszer. :-)
Az itt olvasottak utáni várakozásomhoz képest egyáltalán nem volt idegesitő Jar Jar ügyetlenkedése.
A verseny, mintha hosszú lenne.
És ami még zavar, hogy Dart Maul olyan semmilyen figura (a várakozásomhoz képest). Ami azt illeti, a "belépője" is lehetett volna látványosabb. A csata vele szuper volt, de hát végül elbukott. Így volt egy jól megdizájnolt (bocs) karakter, akinek a történet szempontjából semmi szerepe nem volt. Egy katona, aki nem tudta a feladatát végrehajtani. Ennyi. :-( Ettől a titokzatos, sötét oldalt képviselő Jedi-től többet vártam.
Kedves ds9, pár napja jeleztem, hogy én is szívesen csatlakoznék, CaveMaN rá is mondta az áment. Please, cáfold vagy erôsítsd meg, mert du. 2 után már nem leszek fórum közelben.
(Ha én is beleférek a keretbe, akkor azt is pontosítsuk 2-ig, hogy hol lesz a találka. Megoldható?)
Üdv, Artu
Tegnap hivatalosan is nyílvántartásba vették Jar-Jar Binks nevű cirmos házimacskánkat, aki egyébként lány és torokgyulladása van, viszont kb. annyira idétlen, mint a névadó.
Az időjárásra való tekintettel tiltakozom a házon kívüli találkozó ellen, mi negyed kilenckor fent leszünk a mozinál. Talán már kicsit hamarabb is.
Nezd meg feiratosan is! Az azert jobb.
Bar vegul is a magyar szinkron se rossz.
Eloszor nekem se tetszett, de ha el tudsz vonatkoztatni a kozepso 3 resztol, akkor vegeredmenyben egesz jo kis akciofilm. Akciofilm, tehat nem merheto egy Ryan kozlegenyhez (bar igaz, hogy a Ronin-hoz sem) De ettol meg nem rossz.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de egyre jobban tetszik a film, minel tobbszor megnezem.
Lehet, hogy a csalodas kezd elmulni?
Vagy csak beletorodtem, hogy ez egy akciofilm, es kesz?
Es Jar Jar is egyre jobb.
Tehát akkor a részletek a holnapi mozizással kapcsolatban ( tekintve, hogy CaveMaN, nem tudom, hogy hol van, meg úgyis én találtam ki az egészet :))), még jó hogy nincs itt ).
Még egy két jegy azért van, mert többet vettem ( ilyen okos vagyok ). A jegyek ára: 690 Ft, amit majd tessenek szívesek nekem odadni ( amennyiben lehetséges papír formátumban :)) )
A teljes jobb és bal közép 9-es sor a mienk ( 1-6, 6-1 ), valamint majdnem a teljes 8. sor bal és jobb közép ( 1-5, 5-1, kivéve a 6-6 mert az már el volt adva ).
Azt, hogy mikor találkozunk ugye már meg volt beszélve, bár én ammondó lennék, hogy ne a Plaza előtt a McDonalds reklámnál ( vagy hol ) találkozzunk ( az időjárás, jelenleg nem haverunk ) hanem bent valahol a mozi előtt.
De ezt még holnap napközben pontosítjuk.
üdv, mindenkinek
Nem,nem! Videokazettán van meg.....(hang+kép...:-) )
Azért van meg kettőn mert az "Sex ABC" 60perces vhs kazettán volt annak idején. Namármost, a szomszédunk abból is hozott nekünk jó sokat.Nekem meg éppen nem volt kazettám és így sikerült átvennem......
Hahó Soundkey!
Félreértettelek, azt hittem, videón van meg. De így sem rossz, mert nekem bizony háromszor (szintén C-60) a kazetták fordításakor, ill. cseréjekor lemaradt pár másodperc...
Nos, ha ds9 küldetése sikerrel jár a gonosz Hollywood Multiplex rendszerben, akkor szerdán 8- negyed kilenc között a DunaPlaza előtt lévő nagy McDonalds izénél taláxunk.