Na kiraly volt.
Edig meg nem lattam a feliratos valtozatot
haaaaat...
Nkem TC-14 es Jar-Jar hangja a szinkronba sokkal-
sokkal jobban tetszett,
es a feliratozas is sokat santitott,
Pl:ahol Qui-gon azt mondja, hogy mindig jon egy nagyobb hal
Na ez valahogy santitott a feliratba, de azt elfelejtettem, hogy ott mire lett forditva, de az tuti, hogy nem tetszetz
Ja most vettem eszre, hogy amikor Qui-gon Watto-val targyal a podrace utan a paholyba akkor elsuvit melletuk egy olyan gomb droid amit Darth Maul kuldott ki.
Szerintem az veszi eszre oket eloszor
Szerintetek?
láttátok az EP1-ben az E.T.-ket a Szenátusban? Nekem már első megnézésre feltűnt valami, (épp akkor vettem őket észre, mikor már épp a köv. snittet vágták be.) aztán mikor másodszor is megnéztem, már biztos volt, hogy azok E.T.-k. Nem semmi ez a Lucas. Sok kis apró részletet elrejt a filmjeiben, amit csak a "vájtszeműek" vesznek észre. Na ennyi, nekem nagyon bejött a film, eddig 3x láttam, de még el kell mennem legalább ennyiszer. Az EP2-t és a 3-at pedig nagggyon várom. De már nem fogom megnézni előtte a CD-s verziót. (Bár nekem az is tetszett.)
Két idézet az előbbiek alátámasztására.
Anakin: "I'm the only human who can do it." (mármint fogatversenyezni)
C-3PO: "Human - Cyborg relations." (szokásos ismerkedődumája)
Annak az emberre annyira hasonlító fajnak ember a neve. Az angolra átírt galaktikus közvetítő nyelv szerint (ha van ilyen:)). Ugyanis a filmben "human"-t emlegetnek.
Én egyelőre 50-50% vagyok... le van halva a gépem, most is a szerkesztőségből írok. Szóvl igyexem menni, úgyis még csak 2x láttam. Ha nem jönnék a filmig akkor bukta van. :(
Sajnos én csak 16.00-ig vagyok netközelben. Ha addig kiderül, emilezhetek az illetőnek, hogy jöjjön? (Nem akarom hiába elrángatni. Bár még az is lehet, hogy a helyszínen is lehet venni. Elvégre már "régóta" fut a film...)
azaz ez pont 21, nekem van még egy jegyem pluszba, ezt még tartom, de ha erre nem lesz szükség akkor majd odaadom neked, ez 17.00-ig kiderül, ha ez még nem késő neked.
Na tehát ( mivel CaveMaN még mindig nem jelkezett, ezúton is ha valaki látja uszítsa rám ):
- Este 8 órakor találkozunk, a Duna Plazan belül a Hollywood Multiplex előtt ( majd felismerjük egymást, többen úgyis találkoztunk már )
- Mindenki aki jön legyen kedves még ezen rovat hasábjain belül, visszajelezni
- a jegyek 690 Ft/db, ott majd kitaláljuk, hogy ki hova akar ülni, de szerintem jó helyekre vettem jegyeket
- most ennyi, várom a visszajelzéseket
ezen hozzászólás szerintem inkább a Kultúra rovat: Star Wars, amerikai lelkiszegénység c. topikjába kinálkozott volna, nade sebaj.
Természetesen lesz második rész, hiszen a filmtörténelem második ( ezt előrebocsájtom, hiszen nemzetközileg jelenleg a harmadik és még fut ) legsikeresebb filmjének szoktak csinálni, hacsak nincs valami új információt és a filmipart holnaptól a te véleményedre és tetszésu indexedre bazírozzák.
A szinkron, szerintem az egyik legjobb amit mostanság halottam.
azt írtad, hogy még van egy-két jegy talonban. Az egyik barátom is nagyon szeretne jönni, meg lehetne oldani, hogy az övé legyen az egyik plusz jegy?
Feszülten várom válaszod :-).
Egyébként a neved a Deep Space 9-ról van? (Esetleg az Episode 57-ből a kilencedik Death Star akar lenni? :-))))) )
Tegnap sikerült megnéznem! Tetszett! Néhol túl gyors volt nekem az akció, biztos azért, hogy meg kelljen néznem mégegyszer. :-)
Az itt olvasottak utáni várakozásomhoz képest egyáltalán nem volt idegesitő Jar Jar ügyetlenkedése.
A verseny, mintha hosszú lenne.
És ami még zavar, hogy Dart Maul olyan semmilyen figura (a várakozásomhoz képest). Ami azt illeti, a "belépője" is lehetett volna látványosabb. A csata vele szuper volt, de hát végül elbukott. Így volt egy jól megdizájnolt (bocs) karakter, akinek a történet szempontjából semmi szerepe nem volt. Egy katona, aki nem tudta a feladatát végrehajtani. Ennyi. :-( Ettől a titokzatos, sötét oldalt képviselő Jedi-től többet vártam.
Kedves ds9, pár napja jeleztem, hogy én is szívesen csatlakoznék, CaveMaN rá is mondta az áment. Please, cáfold vagy erôsítsd meg, mert du. 2 után már nem leszek fórum közelben.
(Ha én is beleférek a keretbe, akkor azt is pontosítsuk 2-ig, hogy hol lesz a találka. Megoldható?)
Üdv, Artu
Tegnap hivatalosan is nyílvántartásba vették Jar-Jar Binks nevű cirmos házimacskánkat, aki egyébként lány és torokgyulladása van, viszont kb. annyira idétlen, mint a névadó.
Az időjárásra való tekintettel tiltakozom a házon kívüli találkozó ellen, mi negyed kilenckor fent leszünk a mozinál. Talán már kicsit hamarabb is.