Keresés

Részletes keresés

ds9 Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3474
Szerintem a kocka cinkelve van ezért olyan magabiztos Watto a fogadásnál és azért olyan morcos és felháborodott utána ( őt is átb@szták ) ezért is löki fel JarJart.

A mozikkal tényleg az a baj ( most, hogy már itthon is láttam 3x ), hogy nem nyomják rá telkjesen a hangerőt pedig kellene, ellenben az USA-ban kiegyensúlyozottabban szólt a film ( ezt nem tudom miért van ). A film elején amikor jön az űrhajó hátul az űrhajó sokkal erősebb kerregő csíkot húzott maga mögött nem tudom miért, szerintem itthon egyszerűen nem állítják be olyan jól a hangrendszert. A másik pedig az, hogy a feliratos kópiák általában már úgy kerülnek be az országba, hogy már az USA-ban vetítették őket. Más magyarázat nem lehet arra, hogy a film közben, néha kihagyott a digitális hang ( ugyan csak másodpercekre ), ez 21 nap után nem reális még.

Szerintem a magyar szinkron sem rossz ( sőt jó ), de ott a következő hangok annyira nem tetszettek: elsősorban Yoda, másodsorban Boss Nass, harmadsorban a magyarban Amidalanak nincs az erőltetett uralkodói hangja ( amit kihagytak nem tudom miért ).
Ami még a magyarban nem tetszik ( ezt ugyan már írtam ), hogy a " Wipe them out, all of them" -et a trailerben a nagyon jó " Pusztuljanak mind egy szálig"-ra fordították, míg a filmben " Öljék meg.. mindegyiket" lett. :((

CaveMaN Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3473
Najó, lehet, hogy mégsem cinkelt.....
CaveMaN Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3472
:o)

Ugyanmár, lehetett három oldala is kék annak a kockának, ha pirosra volt cinkelve, ami viszont biztos.....

CaveMaN

Előzmény: Tirek (3471)
Tirek Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3471
Amikor gördült, nekem totál úgy tűnt, mintha csak egy kék oldala lett volna... Watto belement volna egy olyan fogadásba, amiről azt hiszi, hogy veszíthet is ??? (szerintem ezért "vigyorgott" a kockadobás előtt, és ezért volt ENNYIRE bosszús a dobás után)

Tirek

Előzmény: Dob (3469)
Tirek Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3470
"kifejleszthettek volna valami jobb technikát"
Ezt magyarázd el a békáknak is, mer' valahogy ők is ilyenformán úsznak. ;-)

Tirek

Előzmény: Artu (3467)
Dob Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3469
A SW képeskönyvben írnak valamamicskét a kockáról: 3 piros, 3 kék olda, és nincsen kiegyensúlyozva.. de hát az erőnek nem áll ellen semmiféle ólom..
Előzmény: Tirek (3463)
Artu Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3468
Ja, bocs, kakaót.
Artu Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3467
Nekem is most jött be a hang legjobban, de igazság szerint még elbírnék egy kis kakakót. (Pedig, esküszöm, nem vagyok süket.)Tegnap vettem észre, hogy Jar-Jar ugyanúgy úszik, mint az emberek. Jó-jó, a gunganok is szárazföldiek, de ha már annyit vannak vízközelben, csak kifejleszthettek volna valami jobb technikát. Amidala pedig gyönyörű, a ruhái nemkülönben. Kivéve a fekete ruhát a fekete fejék-tollakkal. Igaz, azt nem is ő viselte.
Ds9-nek maxiezer köszönet a moziért.
Üdv, Artu
Előzmény: Kádár Mónika (3464)
rizo Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3466
Tegnap megneztem a szinkronizalt valtozatot.
A gungak beszede nekem nagyon tetszik, valoszinuleg en is ilyen szinten beszelhetek angolul :)))
Viszont Anakin szinkronhangja meg se kozeliti az eredeti hangzast.
Most, hogy szines-szelesvasznu valtozatban is lattam :)
az urhajok mozgatasa elegge egyszeruek voltak: leginkabb a jediket szallito (kovet)hajo es a csapat(le)szallito mozgott termeszet ellenesen.
Viszont a podrace-ben a kanyarokban a "gondola" eleg jol sodrodott kifele, mokozben a hajtomuvek szepen "iven" maradtak.
Rizo
Gruppo Atletico Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3465
Bár a kocka színösszeállítása itt nem látszik, a képaláírásból arra következtethetünk, hogy nincs kibalanszírozva. (Starwars.com/snapshots)

Laa-Yosh: érdekes módon a képekkel megspékel emilem most elsőre átment a force.net-nek. A premieren készült képek itt láthatóak. (Egyébként Bori István fanklubos hozta be nekem szkennelésre.)

Olvastátok, hogy Rick McCallum Tunéziában van, és már valószínűleg az Ep2 díszleteit készítik elő? (Forgatókönyv még mindig nincs.)

Előzmény: Tirek (3463)
Kádár Mónika Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3464
Nem tudom, min múlt, de nekem most volt a legjobb a hang, kifejezetten élveztem a harci jeleneteket meg a versenyt is, ds9 jó helyre vett jegyet.:)
Az ILM feliratot megint nem láttam, sőt, egész mondatokat mulasztottam, pedig esküszöm, nem aludtam. Viszont az most tűnt fel először, hogy amikor a víz alatt úszva a buborék falához közelednek, ott szerintem mind a három alak (a jedik is) rajz vagy cgi vagy mittomén és nem is sikerült valami jól.
axe-c, a halas jelenetnél azt mondja az édes Liam Neeson, hogy "There's always a bigger fish." Erre az a fordítás, hogy "mindig van egy nagyobb hal", elég hiteles, én legalábbis nem tudnék jobbat.
Meg azt is megfigyeltem, hogy Amidala sminkjében a rúzs nem mindig ugyanolyan színű és az utolsó jelenetben más alakú az alsó ajkán a festés. Fogadjunk, hogy ezt egyikőtök sem vette észre.:))
Tirek Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3463
Hali

Ha emlékeim nem csalnak, Watto kockájának 1 oldala volt csak kék a többi piros. :) (bár a színösszeállításra lehet, hogy nem jól emlékszem)

Tirek

Előzmény: druss42 (3461)
ds9 Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3462
szerintem Watto azért olyan dühös mert tudta, hogy Qui gon csalt, tekintve, hogy ő is csalt, de nem sikerült.
Előzmény: druss42 (3461)
druss42 Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3461
hali

Laa-Yosh : Lucas dombormu... :) na nekem az a kovetkezore marad , de vegre en is lattam az ILM feliratot .Egyebkent az egyik jelenetben egy frigylada is latszik .... ehh huje vicc volt :))))

Egyebkent Watto - nak a kockaja cinkelt volt ? Vagy esetleg tobb oldalon volt kek mint piros ?
mert nagyon magabiztosan vigyorgott :) Felmerult az a kerdes is , hogy ha tudta , hogy egy jedivel all szemben (kerdes , hogy tudta -e ) akkor miert nem gondolt erre a kockadobasnal ?
Velemenyem szerint nem tudta , csak arra gondolt , hogy nem csak jedik tudjak hasznalni az elme trukkot , hanem bizonyos szinten amatorok is meg tudjak tanulni , akiket meg nem fedeztek fel kiskorukban (marmint a jedik) es csak ugy maguktol jottek ra .Szerintem watto , nem is gondolt ra , hogy egy jedi eppen ezen az eldugott bolygon fog hiperhajtomu alkatreszt kerseni :) csak rahibazott .

druss42

Laa-Yosh Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3460
Nézz vissza holnap este... Előbb nézzék csak meg mások is, és menjen az agyukra a kíváncsiság :)
Előzmény: ds9 (3459)
ds9 Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3459
Ügyi, ezeket én már régen :))
Ellenben a Lucas domborművet nem, az hol van ?
Előzmény: Laa-Yosh (3458)
Laa-Yosh Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3458
Bibiiiiii, én meg láttam az ILM feliratot, a 1138 feliratot, és még a George Lucas domborművet is kiszúrtam, tökegyedül magamtól!!!
:)))))

LY

Előzmény: ds9 (3457)
ds9 Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3457
Nem az veszi őket észre először, hanem az veszi észre őket.

Egyébként én meg megtaláltam azt a részt, ahol Obi Wan-nak rossz helyen van a copfja.

Előzmény: axe-c (3456)
axe-c Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3456
Na kiraly volt.
Edig meg nem lattam a feliratos valtozatot
haaaaat...
Nkem TC-14 es Jar-Jar hangja a szinkronba sokkal-
sokkal jobban tetszett,
es a feliratozas is sokat santitott,
Pl:ahol Qui-gon azt mondja, hogy mindig jon egy nagyobb hal
Na ez valahogy santitott a feliratba, de azt elfelejtettem, hogy ott mire lett forditva, de az tuti, hogy nem tetszetz

Ja most vettem eszre, hogy amikor Qui-gon Watto-val targyal a podrace utan a paholyba akkor elsuvit melletuk egy olyan gomb droid amit Darth Maul kuldott ki.
Szerintem az veszi eszre oket eloszor
Szerintetek?

ds9 Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3455
Főleg én :))))))
Előzmény: CaveMaN (3454)
CaveMaN Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3454
Sziasztok :o)

No, megnéztük, csak drága vidmar kollegát hiányoltuk erősen....

CaveMaN

Dob Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3453
olvasd végig a topicot :)) van még pár érdekes jelenet benne...
Előzmény: LOU (3450)
axe-c Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3452
akkor vissza vagyok jelezve
en meg senkit se lattam
engem se latott senki
kiraly :)
majd megyek a tomeg fele
druss42 Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3451
hali

ds9 akkor en is visszajelzek +2 ket jegy is

akkor 8 kor

druss42

LOU Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3450
Hi,

láttátok az EP1-ben az E.T.-ket a Szenátusban? Nekem már első megnézésre feltűnt valami, (épp akkor vettem őket észre, mikor már épp a köv. snittet vágták be.) aztán mikor másodszor is megnéztem, már biztos volt, hogy azok E.T.-k. Nem semmi ez a Lucas. Sok kis apró részletet elrejt a filmjeiben, amit csak a "vájtszeműek" vesznek észre. Na ennyi, nekem nagyon bejött a film, eddig 3x láttam, de még el kell mennem legalább ennyiszer. Az EP2-t és a 3-at pedig nagggyon várom. De már nem fogom megnézni előtte a CD-s verziót. (Bár nekem az is tetszett.)

Na csá,

Lou voltam

Varázsos Barát Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3449
Akkor duplán értettelek félre, Soundkey! :( Egy dolog kár: hogy azért mégiscsak fel van darabolva, még ha nem hiányzik is belőle semmi.
Előzmény: Soundkey (3419)
Varázsos Barát Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3448
Két idézet az előbbiek alátámasztására.
Anakin: "I'm the only human who can do it." (mármint fogatversenyezni)
C-3PO: "Human - Cyborg relations." (szokásos ismerkedődumája)
Előzmény: Varázsos Barát (3447)
Varázsos Barát Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3447
Annak az emberre annyira hasonlító fajnak ember a neve. Az angolra átírt galaktikus közvetítő nyelv szerint (ha van ilyen:)). Ugyanis a filmben "human"-t emlegetnek.
Előzmény: beep (3429)
Wolverine Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3446
Ha itt vagy még ds9, vedd úgy, hogy ez egy visszajelzés. Szóval ott leszek.
Előzmény: ds9 (3437)
Laa-Yosh Creative Commons License 1999.10.06 0 0 3445
Én egyelőre 50-50% vagyok... le van halva a gépem, most is a szerkesztőségből írok. Szóvl igyexem menni, úgyis még csak 2x láttam. Ha nem jönnék a filmig akkor bukta van. :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!