Keresés

Részletes keresés

Kojak Creative Commons License 1999.10.08 0 0 3506
Azt hittem csak nekem tűnt fel és képzelődöm, de most visszagondolva a Naboo-i jelenetek ben van Obi-Van-nak szép bucifeje, tehát a forgatás végére szedett fel a fiu egy pár kilót. Szívesen nyomultam volna veletek, de Munkenba kellett mennem, de örömmel tapsztaltam, hogy még ezerrel nyomul a TPM. Ami viszont felnyomta az agyvizem, hogy a frankó eredeti TPM-es polóm, amit 10 egységért vettem a Duna Plazaban 20 DM-ért árulják úton-útfélen.

Üdv

Kojak

Előzmény: druss42 (3496)
Zombie Creative Commons License 1999.10.08 0 0 3505
Dear Andzsin,
Itt egyaltalan nem a tobbseg alazza a filmet... a tobbsegnek tetszett, tobbe-kevesbe, csak mar parszor elmondta a velemenyet es nem akarja ismetelgetni.
Qui-Gon eltunese: Lucas egy interjuban elmondta hogy az Episode 2-ben ez ki fog derulni. Addig mindenki azt gondol amit akar, bar a Behind the Magic CD-n leirjak, hogy ez egy technika, amit Yoda tanitott meg Obi-Wan Kenobinak, valamikor az Ep.4. elott. Ezert olyan meglepett Vader, amikor Obi-Wan eltunik.
Előzmény: andzsin (3503)
Zombie Creative Commons License 1999.10.08 0 0 3504
Igen... de elvileg neked kellett volna szolnod nemde? :)
Irj emailt meg idopontajanlatot.
Előzmény: druss42 (3496)
andzsin Creative Commons License 1999.10.08 0 0 3503
Itt annyira mindenki /atobbseg/ lealazza a filmet, hogy mar nem tudom, hogy tetszik e a film vagy sem. Elso ranezesre nem volt rossz, persze meg sem kozeliti meg a Jedi-t sem. A latvany persze elsorangu, bar a Dolby-S. EX uj hangzasat nem nagyon hallottam ki /Korda terem/. A szinkronnal semmi bajom nem volt, azt az amik is elismertek, hogy a magyar szinkron a legjobb a vilagon, szoval ez nem volt baj. Osszessegeben elment de persze nem a 27-35 eves korosztalynak keszult, gyanitom. Meg szerintem surgette Lucas baratunkat az ido, meg a szerzodesek, ugyhogy be kellett fejezni a sztoriirast is, meg a filmkeszitest is.

Azt hogy milyen minosegu a kopia ill. milyen a hang: mindenkinek felhivom a figyelmet a Camponaban megnyilo uj multiplexre, amelyben Europa egyik legnagyobb vasznat helyezik el, allitolag valami allat hangtechnikaval, es termeszetesen a Phantommal is nyitnak. Kivancsi vagyok...

Rovid kerdes:
Tudom, hogy mar a galaktikus multban volt rola szo, csak nem tudom a vegeredmenyt: miert nem tunik el Qui-Gon mikor leszurkaljak a lezerkarddal, ugy mint Obi-Van?

DaRkLoRd Creative Commons License 1999.10.08 0 0 3502
Epitok Sportcsaknoka
Pentektol vasarnapig
12-21 h-ig
Vajda P utca., valahol a Nepligetben 99-es busz pont ott tesz le.

DL

Bateman Creative Commons License 1999.10.08 0 0 3501
OFF
DaRkLoRd: Milyen erotika kiállítás?Ez érdekel!
DaRkLoRd Creative Commons License 1999.10.08 0 0 3500
Az oldalam cime amugy www.geocities.com/gibbur
DaRkLoRd Creative Commons License 1999.10.08 0 0 3499
Hi,

Csak annyit, hogy lassan elkeszul magyarul is a hidden stuff oldalam, csak adjatok meg egy kis idot... :)
Ma ugyanis erotika kiallitasra megyunk ,es nem sok idom lesz :)
De meg a heten elkeszul...

Udv

DarkLord

Bateman Creative Commons License 1999.10.08 0 0 3498
Sziasztok!

Tegnap megnéztem a feliratosat végre, hát messze üti a szinkronosat, bár az is kivételesen jó volt.Ami új benyomás volt így harmadszorra, hogy a film iszonyú gyors, csak most tudtam az filmet egészében átlátni és sokkal jobban velem maradt egész nap.Viszont emiatt a gyorsaság miatt nagyon sok részlet eltűnik.Mostmár csak egyetlen dolog van, amivel talán soha nem fogok kibékülni, az az elterelő csata a réten.Az valami olyan szar plasztikus, hogy képtelen vagyok realisztikusan szemlélni.Azok a kék energia golyók, mi a szarnak olyanok amilyenek?Nagyon rossz! Viszont a lasersword párbajnál észrevettem-lehet már más is-, hogy Maul, mikor az energia ellátó központ felé csalja a két Jedi-t, ugrik egy szaltót,s amikor földet ér a "peron" szélén egy pillanatra megbotlik és úgy tűnik mintha beleesne a mélységbe.Tök jó hogy ezt benne hagyták, sokkal realisztikusabb lett az egész.A hidden dolgokról annyit, hogy ez a falcon-os dolog szerintem is erőltetett, főleg a légi kikötős("sehol a villák":-)) viszont a 2001 Űrodüsszeiás űrkomp rendesen ott figyel Watoo bontójában, és nem tudom láttátok -e, de ugyan ott a kamera sokáig időzik egy rakás egymás mellé ültetett Too-Onebee(medical)Droid-on, ami a TESB-ben Luke-ot kezelgette a Hoth-on.
Most egyenlőre ennyi jutott az eszembe. Még írok az új benyomásokról.

Bate

Dob Creative Commons License 1999.10.08 0 0 3497
Nekem KAFÉ ki mit gondol.. igaz én sem ájultam el tőle. A fent említett animációs filmek meg nem voltak rosszak, mondjuk szerintem a Z a hangya vite a pálmát (a story miatt). És ez a ényeg a történet. Hiába van az Új SW teletűzdelve mármár túlságossan is digitális effektekkel, nem lessz jóbb tőle. És mondjuk éppen az ámítógépes jelenetek nagy száma az ami elrontja a filmet. Szerintem egy filmnek nem az ilyen részekre kellene épülnie, hanem a digitális trükköket csak mint kiegészítőt kellene használnia (pl matrix, ahol szerintem nem a trükkök domináltak, illetve nem voltak annyira előtérbe helyezve, és "harmóniában" volt a filmmel. PL anak a filmenk volt egy jó feelingje, mig a SW tiritarka jelenetei illuziórombolóak.

egytől ötig a "Dob-listán" a SW gyenge négyest érdemel

Előzmény: Zaira (3493)
druss42 Creative Commons License 1999.10.08 0 0 3496
hali

Zombiiiii tudod hogy mi maradt nalad ? ;)

ds9 , erdekes ez a hol kicsit pufi, hol meg nem pufi arc nekem is feltunt mar tobbszor is .Erdekes :) Ja es kosz a jegyvasarlast szervezest.

zaira altal tovabbitott levelrol csak annyit , hogy valahol ott van a lenyeg amit Angi irt a
"Nagyon-nagyon tetszett a film" bekezdestol

Kadar Monika hat az a ruzs szine az tenyleg joo , a kovetkezonel nagyon megnezem majd :)

Lehet hogy errol a rejtett dolgokrol mar van magyar hompage oldal ? mert ha nincs talan ossze lehetne gyujteni magyar helyre is oket .Na jo hetvegen osszeszedek egy parat beloluk aztan majd megcsinalom , ha nincs.

druss42

Laa-Yosh Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3495
Nekem tetszett a Toy Story és a Bug's Life is. Nagyon tetszett.

Szerintem inkább azokkal van gond, akik nem értékelik az ilyen filmeket. Sajnálni tudom csak őket. "Felnőtt lettem, gyenge lettem, de ahelyett hogy küzdenék ellene, inkább bunkó lettem..."

Hamarosan megosztom veletek a Lucas dombormű titkát... :)))

CaveMaN Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3494
CaveMaN vállat von.

Minek?

Mindenkinek az a véleménye, ami. Szíve joga, hogy szidja a filmet, ha olyanja van.
Nekünk pedig szívünk joga nem észrevenni a hozzászólást....

Zaira Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3493
Na ehhez szóljatok hozzá én majd továbbítom ennek az úgymond filmrajongónak:
(Magánvélemény: ezt a levelet egy kérődző, párosujjú patás földlakó írta.)

Most láttam a Star Wars episode 1-et. Iszonyú gyenge volt. Egyszerűen megerőszakolja az eredeti trilógia hangulati és képi világát, de lehet, hogy csak azért nem tetszett, mert már nem vagyok 7 éves... Ugyanis ez kb. egy Disney film szinvonalán mozgott.
Persze azoknak, akik imádták a Toy Storyt, meg az Egy Bogár Életét, ez a szar sem jelentett csalódást. Ugyanis ez a szenny tök ugyanolyan volt mint a fent említett filmek: számítógépes szenny. Embernek nyoma sincs benne, vagy csak nagyon halvány. A sztori nulla, színész játék nulla. Mindemellett a trükkök azt üvöltötték, hogy: "PIXELHALMAZ VAGYOK". A film emellett teljesen értelmetlen volt. Ez pedig tény. Persze a kisgyerekek úgy 13 éves korig imádni fogják, utána nekik is megjön az eszük...
Az öreg Lucas persze megtalálta a számítását ebben a műben, mert a nyugdíja biztosítva van. Szerintem Georgenak golyó kéne, nehogy tovább alacsonyítsa a saját maga által kitalált világot azzal, hogy még két ilyen borzalmat a vászonra visz...
Erre kár volt celluloidot pazarolni.

Angi Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3492
Tegnap este láttam először a filmet. Mikor még csak hirdették az amerikai bemutató előtt, én is nagyon rá voltam izgulva, iszony sokat vártam tőle. Utána jött a bemutató és sokan nagyon leszólták. Megszereztem CD-n, de nem volt az igazi (kábé 20 percet néztem belőle), elhatároztam, hogy megvárom, míg moziban is lesz. A premier hetében akartam megnézni. Nem jött össze :-(
El is felejtkeztem róla egészen addig, amíg ds9 a Piazzán meg nem kérdezte, hogy jövök-e szerdán (lehet, hogy emlékezett ICQ-s sirámaimra, miszerint én még mindig nem...), én pedig lelkesen igent mondtam :-)
ds9, kedves
köszönöm, hogy gondoltál rám :-)
Nagyon-nagyon tetszett a film. Elvarázsolt. Újra az a gyermek voltam, aki annakidején megnézte a IV-VI. részt. Mese volt és én szeretem a meséket. Meseszereplőkkel, érdekes, meseszerű tájakon.
Ötletes volt és kellemes humorú. Mosolyogtam és nevettem. Jar Jar figurája borzasztó aranyosra volt kitalálva.
Talán leginkább a fogatverseny nyűgözött le. Teljesen olyan érzésem volt, mintha én is száguldanék az ördögi masinériákban.
A hanghatás félelmetes volt. Félelmetesen élő és reális.
Biztos vagyok benne, hogy újra meg kell néznem. Azt hiszem, tartogat még felfedeznivalókat számomra.

Angi

Varázsos Barát Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3491
Vader árnyéka 1.: ha akarom, az, ha nem, nem. Elég erőltetett, SZVSZ, még ha hivatalos is, nem igazán kivehető. 2.: Ezt még nem láttam, majd figyelem.
Plafon Anakinnál: Tudja a rosseb', mi a manó az.
Millennium Falcon: Szerintem a városi kép az egy domború fémlencse lehet, de a Falcon aligha, sehol sem látszik a két előreugró jellegzetes "villája" (tomisén, milyen funkcióval ruázták ezeket fel az ICS-ben vagy az enciklopédiájukban). Akkor már én is a robotvezérlő hajóra szavazok - jobb híján.
Még mindig nem láttam (igaz, szept. 18. óta nem néztem) se az ILM-et, se az 1138-at, se a wookie-kat, se az újabban felfedezetteket (DD, ál-S.M., Máltai Sólyom, jawa homokkúszó, kőfej, Lucas-fej). Van még mit bogarásznom! :)) És amint írták, még egy csomó hétköznapi cuccot is fel lehet fedezni. (A Jedi ComLink már rég pipálva.) Ez a Kenobinál lazán a szék hátára vetett Qui-Gon "poncho" az ANH-ban szintén olyan ha akarom, az, ha nem, nem.

Viszont azt, amikor a pit droid (ennek mi a magyar neve?) Jar Jart tökön rúgja, már az első alkalommal észrevettem, és azóta is röhögök rajta, hiszen lehet, hogy nincs is neki... Ezeket a pit droidokat csak emberi lények elleni védekezésre tanították be? :) Vagy a galaxis összes kétlábúja két nemű, és a hímek mind tökös csávók {pun intended}? :))

More to say, have I? Yes, I have!
Nem tudom, de a cameók az ILM-esek meg Lucas-nyuszi rokonai és egyéb üzletfelei részéről (pl. SW Insider fan club) már jóval kevésbé érdekelnek, hiszen azok számomra a láthatatlan gárda, így hiába ugranak be - pláne valamilyen lénynek maszkírozva -, úgysem ismerem/tem korábban a fizimiskájukat. Nem tudom, de szerintem a theforce.net-en a hidden_stuff.shtml-ben írt Nathan Hamill-os jelenet nem is létezik, vagy tényleg egy villanás lehet és esetleg mikroszkopikus háttérkép, mert én a víz alól kibukkanó bongónál semmilyen más élőlényre nem emlékszem, csak madarakra. Fel is tűnne a harci robotoknak egy a vízből előbukkanó jármű, és még a városba jutás előtt lebukott volna a két Jedi.

Jar-Jar Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3490
Szerintetek melyik moziban a legjobb?
Ancs Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3489
Ja, én is még megyek, mert mostmár az olvasottak alapján tudom, mire kell figyelnem:)))))
Előzmény: Wolverine (3488)
Wolverine Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3488
Nálam is csak 3-2 az arány... pl. még az Obi-Wan hajfonat átrendeződést sem láttam, de majd. Egyszer. Idő van rá :-))))
Előzmény: Ancs (3487)
Ancs Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3487
Nnajó, lehet, hogy igazad van, én még csak 2x láttam, és csak 1x figyeltem:)))
Wolverine Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3486
Én háromra emléxem, de majd megnézem még egyszer....
Előzmény: Ancs (3485)
Ancs Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3485
Szerintem a kockának csak 1 kék oldala volt. Tutira.
Zombie Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3484
No. A Vader arnyek 2 helyen van, ebbol az egyik szerintem telleg annak nez ki, a masik kamu.
Azert leirom mindkettot.
1. Amikor Watto hivja Anakint, es eloszor talalkoznak vele Watto boltjaban. Az arnyek a lepcson latszik, ahogy Anakin leszalad rajta.
2. Azt a jelenetet kell figyelni, amikor Qui-Gon es Watto a boltban megvitatjak hogy ki mit ad a versenybe, es hogy oszlik meg a nyeremeny. Qui-Gon bal (felolunk nezve jobb) valla mellett kell nezni a falat, ott az arnyek eleg eroteljesen, tobbszor is van ra mod hogy lasd. Ugyan ez csak valami folt a falon, nem Anakin arnyeka, de azert nem rossz.

Szerintem az 1. az eros belemagyarazas, a 2.-n tenyleg valami olyasmi latszik, de persze lehet hogy csak veletlen hasonlit.

A Falcon dologhoz: en kb. a masodik megnezeskor fedeztem fel hogy a felrobbano droidvezerlo bal fele hasonlit a Falconra, ez meg juniusban volt, es teljesen magamtol vettem eszre, tehat nem hinnem hogy belemagyarazas lenne. Nekem trivialis a dolog...

Előzmény: ds9 (3483)
ds9 Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3483
Vader árnyékát én sem láttam, pedig figyeltem: És most pont ezekre a részletekre koncentráltam .
Ez a Millenium Falcon dolgot nem értem igazán, amióta először hallottam róla azóta próbálom megtalálni, tök sikertelenül.
Előzmény: Wolverine (3482)
Wolverine Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3482
Üdv a díszes társaságnak!

Szintén a tegnap estéről: végre láttam a wookie küldötteket és a 1138-as droidot. De pont lemaradtam Vader árnyékáról, az ILM-et észre sem vettem, Lucas-dombormű dettó. A droidvezérlő - Falcon... hát szerintem egy kissé bele lett magyarázva, de azért rendben van. Ugyanakkor JarJar hangja nekem nem tetszett.
Legközelebb tényleg be kell tervezni azt a pizzázást is... talán még rá is érnék...
Bye

Tirek Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3481
Én is láttam a képet, de szerintem azon kívül, hogy piros-fekete, nem lehet a mintázatot megfeleltetni a Maul fején lévővel.

Tirek

Előzmény: Bateman (3480)
Bateman Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3480
Sziasztok!

Most néztem meg a theforce.net-en, a hidden cuccokat, és van köztük egy nagyon állat.
Anakin pecójának a plafonján van egy vörös-fekete mintázat felfestve, ami Maul kiterített arca.
Nézzétek meg király!

UBul Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3479
a kocka tuti hogy cinkelt volt :))

egyebkent most tunt csak fel, hogy milyen eszelos vigyort vag quigon a kockadobas utan :)

egyebkent bar nem veletek, de en is megneztem tegnap 3kor a filmet, es nagyon bejott. mar az 5. alkalom volt, es nem hittem volna hogy ennyire utni fog. mindenkinek javaslom, hogy nezze meg parszor szinkronnal, majd uljon be a feliratosra. eszelosnagy elmeny :))
bar nekem tetszett a szinkron, de eredeti hanggal 10ezerx jobb. nincs mit tenni.

eskuszom nagyobb elmeny volt mint eloszor latni.
meg most is futkos a hideg a hatamon.

az ilm feliratorol rendszeresen lemaradok (bar vcdn mar lattam), mindig elfelejtem a dolgot, egyszeruen elragad a jelenet hangulata :))

amit sajnalok, hogy a zenecd-re nem kerult ra a sivatagi maul vs. quigon vivas zeneje, mert az valami fergeteges...

Előzmény: Tirek (3471)
ds9 Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3478
A 10 forintok némileg fedezik a meg nem jelent kolléga jegyének árát :)))))
Előzmény: Zombie (3476)
Artu Creative Commons License 1999.10.07 0 0 3477
Ezt a dolgot S.L. Jackson-nal én is olvastam a "hidden snapshot"-ok gyűjteményében, vagy hol. Épp nem volt ott a forgatáson, aztán így oldották meg a dolgot.
Előzmény: ds9 (3475)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!