Keresés

Részletes keresés

Szlivvia Creative Commons License 2006.03.20 0 0 27400

Jucus,

szerencséd van a dokiddal, hogy ilyen türelmes és békén hagy titeket. Most már szép napos az idő, Esztinek is meg fog jönni a kedve, hogy kidugja a kis orrát :o)

Előzmény: ljucus (27397)
tasha Creative Commons License 2006.03.20 0 0 27399
hajrá!!
meddig hagynak egyben?
(minden nap kérdezgetni nem akarlak :p de gondolok rád sokat)

Esztus??

Nunya, olyan eltéro ez a beszédfejlodés mindenkinél, ezen ne parázz. No meg Martin nem is "beszél", szavakat mond, ennyi.

Dominik 12 napos, mától egyedul vagyok a fiúkkal. Izgi :D

t.
nunya Creative Commons License 2006.03.19 0 0 27398
akkor bizton állíthatom már nemsokára szülsz :-)
ljucus Creative Commons License 2006.03.19 0 0 27397
Jucus megvan. Esztit úgy látszik, túl jól tartom. A mai ctg szerint is hawaii van neki odabent. Végülis még csak 41+2...
Előzmény: FémFatál (27396)
FémFatál Creative Commons License 2006.03.19 0 0 27396

Mi lehet Jucussal?

És Esztus, te hogy vagy?

tulpen Creative Commons License 2006.03.19 0 0 27395
Én valahogy ezt a fenistil cseppet soha nem mertem adni a gyereknek,hiába mondta az orvos.Nem tetszenek a mellékhatásai...
Eddig is elvoltunk nélküle,remélem ezután is elleszünk.Igaz abból a korból már kinöttünk,ahol az aluszékonyság nem volt túl jó mellékhatás.
Előzmény: nunya (27394)
nunya Creative Commons License 2006.03.18 0 0 27394

ok. köszi. nem parázom tovább.

amúgy meggyőződésem, hogy a fenistil hülyítette meg. tegnap még volt hatása, mára gyakorlatilag elmúlt az  a vészes hisztiroham... csakaddig kattant  meg, amíg azt kapta... fene sem érti ezt.

FémFatál Creative Commons License 2006.03.18 0 0 27393

Persze, figyelj, ez a jelenséget mindannyian ismerjük, nem?

Amit az ember koplalással ad le, azt gyakorlatilag egyetlen nap alatt visszaszedi ;-)

mihelyst megint visszatér a normál kajáláshoz.

Majd visszajön az étvágya, addig éhen nem hal, most biztos jó oka van rá, hogy nem eszik.

Előzmény: gamkot (27392)
gamkot Creative Commons License 2006.03.18 0 0 27392
Azért ez megnyugtató, mármint hogy hamar összeszedte magát Barna. Mi most nem mértük le Marcit, de lehet, hogy délután megteszem, kíváncsi vagyok, mert látom rajta, hogy fogyott. A mai adagja eddig: két falat sajt, 2 dl kakaó, aztán ebédre egy viszonylag normális adag meggyleves. Nem valami sok...
Előzmény: tulpen (27391)
tulpen Creative Commons License 2006.03.18 0 0 27391
Nunya!
Már tegnap akartam neked irni,hogy ne izgulj a nem evés miatt.
Barna kb 2 hétig nem evett normálisan a betegsége alatt,és után.(tüszös mandulagyull.) 1 hétig semmit nem evett a tápszeren kivül!!!
Akkor lefogyott 11kg-ra. Tegnap ráállt a mérlegre,és ledöbbentem,hogy kb 2 hét alatt visszakapta a kilókat.12,7-et mutatott a mérleg.
Próbálj nyugodt maradni,itatni sokat.Fog majd enni.
Előzmény: nunya (27371)
tulpen Creative Commons License 2006.03.18 0 0 27390
Ne izgulj,kb mi is itt tartunk.:)
Barna még az autón kivül,mindenre azt mondja,hogy eeeeeel.(elmegyünk,elmegy,oda megyünk...)
Ezen felül az állatokat tudja még a nevén szólitani,és passz.
Előzmény: nunya (27389)
nunya Creative Commons License 2006.03.17 0 0 27389

ma du. elvittema kikába, program gyanánt. eső úgyis esik. baromira élvezte. palintáztatta a függönyöket.

hazafele közölte,  hogy auto. ez volt az egyetlen értelmes szava idáig. pedig már 17 hós.... szóval kicsit csak nézek bután itt a 18 hós kétnyelven beszélő gyerekekre....

tasha Creative Commons License 2006.03.17 0 0 27387
barátnom így csinálta és nem volt gond, akkor volt a nagyobbikja pont 2 éves. Hozzám bejött Martin 1x a 3 nap alatt, a többin a náthája miatt nem :( de semmi gond nem lett, simán örult nekem mikor meglátott, aztán nyugiban hazament mikor ido volt. Mondjuk o nagyon sokat van apjával is, nem anyás kicsit sem, hanem apásanyás :) Nekem viszont nagyon hiányzott, hú de rossz volt, azelott még 1 éjszakát sem volt távol tolem.

Beszéd: na kiváncsi leszek ;)

Sapi, Borcsa hisztiiis???? Jaj de nem tudom elképzelni :)
Előzmény: Szlivvia (27383)
Szlivvia Creative Commons License 2006.03.17 0 0 27384

18 hónaposan szerintem Sim is nagyjából itt tartott. Vagy angolul, vagy magyarul mondott valamit, rendszerint azon a nyelven, amin az adott szót könnyebb volt kiejteni. Bár szinte biztos, hogy ugyanazt a szót mind a két nyelven megértette. Aztán egyre gyorsabban bővült a szókincse és ezzel párhuzamosan kezdett el tolmácsolni is.

Előzmény: tasha (27381)
Szlivvia Creative Commons License 2006.03.17 0 0 27383

Simmel kapcsolatban én meg egyre inkább afelé hajlok, hogy az ő szempontjából talán az a legjobb, ha egyáltalán nem jön majd be a kórházba látogatni. El tudom képzelni, hogy mennyire nem fogja érteni, hogy a mami miért van ezen a furcsa helyen, miért nem megy vele felfedezni a lépcsőket és aztán a legrosszabb: hogy miért nem megy vele haza. Szinte látom, ahogy elkezd sírni, amint az apja elcipeli tőlem, én meg ott maradok és megszakad érte a szívem.

Előzmény: ljucus (27380)
nunya Creative Commons License 2006.03.17 0 0 27382

vki próbálta az auchanos képfeltöltést?

nekem csak vmit betölt. nade már negyed órája....ki érti ezt?

tasha Creative Commons License 2006.03.17 0 0 27381
hú, Sim tényleg virtuóz!
Martin nagyon sok szót mond mind2 nyelven, de kevés az átfedés. Pl a cumi az csakis tutti, hiába érti magyarul is, csak finnul mondja. Apa meg csak apa :D Rám használja mindkettot. A 3. nyelv az angol, de azt nem hallja annyit, meg hozzá nem szólunk úgy, szerintem ez max ismeros lesz neki, megtanulni egyelore nem fogja-és nem is célunk hogy tanítsuk. Na jó, okézni szokott, mert sokat hallja :)) Azért azt gondolom nem rossz ez 18 hónaposan egy 2 nyelvu babától, szép szókincse van, mindent elmond amit akar, de azért még rengeteg a halandzsa is.

Jucus, szuljél már!! :))))))) drukkolok.
Bazsi sokat van a nagyszuloknél amúgy is?

t.

Előzmény: Szlivvia (27379)
ljucus Creative Commons License 2006.03.17 0 0 27380
Tulpen, aranyos vagy. Remélem, holnap reggelre ott lehet az az sms. Nem mintha érezném bármilyen előjelét a szülésnek. A CTG ma tökéletes volt. Holnap f8-ra megyek reggel, ami kicsit korai, de megoldom. :-) Hacsak nem...

Esztus, Bazsi a szülés idején anyuéknál lesz, és amíg kórházban vagyok, akkor is napközben, ha Férj dolgozik, meg mikor jön be babázni. Én is szeretném, ha minden nap bejönne Bazsi is hozzám, azaz hozzánk.
Nálatok hogy lesz?
Előzmény: tulpen (27377)
Szlivvia Creative Commons License 2006.03.17 0 0 27379

Tasha,

pont én is meg akartalak kérdezni, hogy Martin hogy birkózik a 3 nyelvvel.

Sim nagyon virtuóz, minden szót tud mindkét nyelven és magyarokhoz magyarul, angolokhoz angolul beszél. Ha az apja és én is ott vagyunk, sokszor felém fordulva elmondja magyarul, aztán az apjának ugyanazt angolul. Nyelvtani szabályokat még nem nagyon alkalmaz, inkább csak a szavakat mondja egymás után, de így is érthető.

Brmmm,

szoktam rátok gondolni, mikor arrafele járunk. Az új lakás nagyon jó, elég tágas, mindent tud, amit szerintünk egy lakásnak tudnia kell. És az Anyu ugye ott lakik rögtön szemben. Még ma is alig tudjuk elhinni, hogy ennyire szerencsések voltunk, hogy kifogtuk ezt a helyet.

Előzmény: tasha (27365)
nunya Creative Commons License 2006.03.17 0 0 27378
de édes lehet. :-)
Előzmény: esztus (27376)
tulpen Creative Commons License 2006.03.17 0 0 27377
A napok száma nem semmi.:))
Én már éjjelre is magam mellé teszem a telefont várva az sms-t.Minden reggel első dolgom megnézni álmos bedagadt szemekkel.;o))
Előzmény: ljucus (27374)
esztus Creative Commons License 2006.03.16 0 0 27376

Köszi, meg vagyunk. :) Néha már én is szeretnék nagyon szülni.

Csodálom, hogy ilyen nyugodt vagy. :)

Boldi megint nagyon anyás lett, nem tudom mi lesz vele, míg a kórházban leszek. Mondjuk mindennap behozza majd a férjem, hogy lásson. Én is kíváncsi vagyok mit szól majd a kistesóhoz. Tudja már hogy hol fog aludni Barnabás, mutat a pocakomra is, ha kérdezem hol van(néha a sajátjára :D )

Bazsival ki lesz otthon míg a kórházban vagytok?

Előzmény: ljucus (27375)
ljucus Creative Commons License 2006.03.16 0 0 27375
Esztus, hogy vagy?
Előzmény: esztus (27373)
ljucus Creative Commons License 2006.03.16 0 0 27374
Sziasztok,
köszi a drukkokat. Jól esik, hogy ilyen sokan várjátok, hogy végre szüljünk. Ma volt 40+6, március 10 volt a célidő. Távolodunk... :-)
Most kezdem azt érezni, hogy lehet, hogy tényleg egyszer még szülök. Tegnap még tök reménytelennek éreztem a helyzetet.

Szilvi, milyen nagyfiú lett Sim. Jó lehet, hogy már így beszél. Bazsiról ez nem mondható el. Neki az alma és a paprika is csak "nyannya", azaz nyamnyam, bár lehet, hogy néha "fúúú", azaz fúj. Mai új szava a bim-bam.

Haspoki, drukk-drukk, hogy ezúttal az első harmad után elmúljon a hányingeres időszak. Gratula a szívveréshez. :-)

Nunya, ez rosszul hangzik. Küldök egy kis türelmet fénypostával, jó? Bazsinak a 3 napos láz után volt, hogy vissza kellett térnie az étvágyának totál nem evés után, nálunk a ropi működött. Tökre élvezte, valamennyire el is tömte őt, sokat ivott rá. Csak épp utána leszoktatni volt nehéz róla.

Tasha, nagyon édes így a két baba. Olyan kíváncsi vagyok, Bazsi hogy fog reagálni a kistesóra...Remélem, nem fog átnézni rajtunk. Most szerintem sokkal könnyebb lenne egy beszélni tudó gyerekkel.
esztus Creative Commons License 2006.03.16 0 0 27373

Haspoki, gratula a dobogó szívhez. :) Rókák meg hess hess. Peti hogy van?

Tasha, nagyon aranyosak a srácok. :)

Szilvi, szia! Sim mmilyen vagány nagyfiú már!

Fém, Benő hogy van? Kikeveredett a betegségből?

Nunya, jobbulást nektek!

Jucus, drukk!

Előzmény: haspoki (27338)
nunya Creative Commons License 2006.03.16 0 0 27372

ja, és mint akit megcsípetta  cecelégy. állandóan aludna. pesze éjjel attól még van műsor. tegnap este fél 7kor feküdt és reggel fél 7ig aludt. persze közben éjjel kaja....párszor ébresztő sírás. :-((( (brühühü)

bocs befejeztem.

Előzmény: nunya (27371)
nunya Creative Commons License 2006.03.16 0 0 27371

Tasha

nagyon édesek így együtt. Jó ez a ruci összeállítás :-)))

tényleg milyen nagy fiaink vannak már.

Szia Szlivvia.

nagyon heyles vagány pasid van neked is. :-)

nálunk napok óta horror. már parábóla  kórházat is megjárunk.

étvágy nuku. mostmár hosszú napok óta. lassan kezdek aggódni. tegnapelőtt este meg gyönyörű kis pöttyök lettek szanaszét a gyereken. vittem este az ügyeletre, megnyugtattak, hogy ez csak a vírusfertőzés lecsengését jelzi. hurrá. nade mióta kapott fenistil cseppeket, elszabadult a pokol. a napjaink abból állnak, hogy üvölt, mert éhes... két falat....megy....kb 8 percenként  a földhöz vágja magát hiszti közben. egyszerűen kifordult önmagából. lassan én is....:-( tegnap cincálta az idegeinket rendesen. szegénykémnek jön 4 rágófoga egyszerre....hú jöjjenek már ki mert rámegyek. :-(

NagyÁ

jóó. köszi :-)

brmmm Creative Commons License 2006.03.16 0 0 27370

Tulpen, aranyos vagy, hogy szólsz, de szombat de nekem kizárt, tanítok, előtte leadásom van...szóval sajna nem megy.

Tasha: nagyon helyesek a fiúk!

Szlivvia: de jó újra itt :), Sim is jó nagy lett, mióta utoljára láttam. Az új lakás milyen? szeretitek?

Előzmény: tulpen (27345)
FémFatál Creative Commons License 2006.03.16 0 0 27369

Hopp, vigyáztam!

Kár hogy most rendeltem vagy 150 képet normál fizetős módon, de azért néhány ingyenkép még belefér :-)

Köszi Ági!

Előzmény: NagyÁ (27360)
FémFatál Creative Commons License 2006.03.16 0 0 27368

"ammapapika" rulez :-)

Nagyon helyes és vagány a srác, ez a zsebrevágott kezes laza beállás pedig

haláli :-)

Kérlek add át neki kézcsókjaimat.

Előzmény: Szlivvia (27362)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!