Ok,most csirázott ki a másik mag akkor azt neked teszem félre és M.siamensist kap majd a Rappai.Most megyek,mert szeretnék még kora nyári jo eredö hajtásokat,de mondtam neki,hogy nyár elején ujra kell mennem,mert sok neki adando palánta olyan kicsi még,hogy nem akarom vele kiszurni a szemét.Majd ha nyár elején ujra megyek,akkor talán te is tudsz majd jönni.(csak ö hétköznapi elmenetelt kért)
Jobbulást,valami járvány lehet engem is keringet valami nyavalya,bár lázam nem volt.
Sajnálom, de én sajnos nem tudlak elkisérni Rappaihoz mivel valami nyavaját elkaptam és már egy hete 39'C körüli lázzal bajlódok, na meg ágyban vagyok folyamatossan! Remélem sok hajtást szerzel!
Ami a mammeat illeti nagyon rendes vagy, hogy rám is gondoltál! Ha lehet akkor a Mammea americana-nak örűlnék jobban!
Jó kertészkedést,habár az időjárás elég bolond mostanság !
igen,az volt,sok mindent ki is tettem,most meg attol rettegek,nehogy egy napig megint fagy legyen.Mert ha most elmulik ez az idöszak akkor már jön a nyár és minden véglegesen kintlehet.
Hát sajna nem tudjuk mi lehet ez a sárga virág:)))))
Na a viccet félretéve,miután csatoltad a képet,tessék a beszurás linkre is rákattintani,mielőtt elküldöd a hozzászolást.
Igy látatlanban,ha csak megvörösödtek a mirtuszod levelei és utána hullanak le,az teljesen normális.Ez attol lehet ha kiteszed a napra és igy a bent nött levelek csak igy reagálnak a napra meg a levegöre.amint a helyükre ujak nönek,azok friss zöldek lesznek és egészségesek.
Sziasztok. tudja valaki hol lehetne FIDZSOA növényt vagy magot venni? A kétméteres fám már 3 éve virágzik de a fellelhető információk alapján úgytűnik hogy nem önporzó.
na megjöttek a teamagok,most áztatom öket egy napig vizben holnap elvetem.Elvileg azt irja hogy 1-3 honap a kelési ideje,na majd kiváncsi leszek,hogy ezek mennyire voltak frissek.