Dear Eclipse,
Kar, hogy neked nem tetszett, ha esetleg meggondolnad magad, ajanlom hogy nezd meg meg egyszer (altalaban masodikra jobban bejon). Egyebkent a trilogia nekem is jobban tetszik (bar szerintem hulye dolog osszehasonlitani 15-20 eves filmekkel).
Kulon kosz a hozzaallasodert (a legtobb csalodott ember csak anyazni szokott).
A BOCS úgy mindenkinek szólt mert udvariatlansás egy rajongó topicba ilyet beirni.
Egyébként a trilógia jobban tetszett.
De a Baljós Á. egyébként jól megy valóban nézik mint a cukrot (a Pepsi akcióhoz a nyereménynek behozott és úgy gondolt, hogy elég 15 életnagyságú figura már az első héten elfogyott pedig 1000x 95 ft üdcsi majd'm 100kHUF) és örülök, hogy még a magyar néző nem igényli a STAR WARS tusfürdőt és fogkrémet.
Eclipse
Csütörtökön lekéstem a DVD bemutatót a Kossuth moziban. Gondoltam ha már ott vagyok megnézem a Baljós-t. Az előjelek bajlósak voltak hisz a 15 orás előadásra 12(!) váltottunk jegyet. (Féltem úgy járok mint egyszer egy falusi moziban a hol közölték hatunkkal még egy embert kell szereznünk kölönben nics vetítés).
Ja egy hónapja megy.
Eclipse
U.I.: Lehet hogy már öreg vagyok (32) de kétszer majd nem elaudtam rajta. Bocs.
Rossz hirem van .Ugylatszik kicsit elkestunk a szervezessel .Szombatra 16:45 es a 19:45 kor jatszak a szinkronost , de egyikre se volt jegy a 4 . sornal hatrebb (a utolso sor szelere volt meg nehany) , ugyhogy nem vettem. Szerintem at kellene helyezni az idopontot .
Keddig lehetne jelentkezni es Szerdan mindenkepp meg kellene venni a jegyet.
Megegyszer elnezest azoktol , akik mar nagyon keszultek.
Most olvasom a rejtett dolgokban, hogy klozetülőkéket is felhasználtak dekorációs elemként. Eddig ez a legjobb, amit olvastam, he-he! :))) Van a srácokban önirónia!
Dear druss42,
Koszi hogy engem is bevettel a listaba (2 napja nem voltam itt es aggodtam hogy esetleg lemaradtam az egeszrol).
Mindenesetre most megerositem hogy akkor szombaton termeszetesen ott leszek.
Akkor megvetted a jegyeket? Mikor talalkozzunk?
Az a nagy a szomorúság, hogy a társkereső topic lassan lehagy minket és ez nem jó, hogy lesz aez a topiv így benne ( legalább egyszer ) az első háromban ?
Laa-Yosh: akkor ennek tudható be, hogy nem válaszoltál a már kb. egy hete elküldött emilemre?
druss42: please jelezd, ha sikerült jegyet venni!
Egyébként láttátok a George Lucas in Love-ot? Nekem nagyon tetszett, csak kár, hogy nincs fent letölthető formátumban... Ha még nem láttátok, itt a link: www.mediatrip.com
Ja, és még valami: tegnap megnéztem a Birodalom visszavágot (felújított változat), és találtam benne egy furcsa dolgot. Amikor Luke épp kimegy a hószörny barlangjából, a kardja be van kapcsolva. Ekkor tisztán lehet hallani egy fénykard kikapcs-hangot, annak ellenére, hogy a kard pengéje folyamatosan kint van. Majd nézzétek meg: lehet hogy csak valamit nagyon félrehallok.
szerintem ez a topic még nem fulladt ki, szerintem a 4000. hozzászólást még meg fogja érni ( remélem ) ha kell kampányolok :)))).
Aztán majd meglátjuk :))))))
Ha tényleg új topc-ot indítanátok (bár szerintem most még nem idôszerű), akkor célszerű lenne összevonni a többi SW topic-ot, mert SZVSZ kb. fele csak azért jött létre, hogy lefoglalják a a topic-címeket.
Elkezdhetnéd már az Episode II-t,és akkor az örsgyűlés ott folytatódna tovább,ahol itt abbamaradt,csak lehet hogy vonzana mást is.Ez már nagyon belterjes topic lett,a filmről senki nem ír egy szót sem.A közös mozilátogatás pedig nem mindenkit dobál.
Hajrá!
Én talán igen, talán nem, a körülöttem lévő állóvíz, hm nem tudok megfelelő hasonlatot írni, szóval valami egész mássá vált 2 nap alatt. De szeretnék jönni, szóval péntek estig fentarthatnátok egy helyet :)
Ubul
Gruppo Atletico
Zombi
Banita
Axe-c
KadarMonika
Opi
Ha meg van erdeklodes a megnezes irant irjatok ide vagy dobjatok emilt nekem .
Az is szoljon aki tobb jegyet akar , de mondom feltetlen holnap reggelig , mert utana mar biztos nem lesz jo helyre jegy
na latom , nem sokan tudtatok az elozo szolasom ota ittten lenni , akkor mondjuk jelentkezzetek reggel 6 ig , es akkor en megprobalom megvenni meg delelott a jegyeket.
De kerdes hova vegyek ha nem lesz mar kozep kozepre ? Szoval jo lesz -e mashova ?
Irjon aki jonni akar , mert wizard irta o nem tudj jonni igy megvenni sem a jegyeket.