De nagyon az látszik, amit mi "előítéletességből" megállapítottunk: akik valóban pénzt keresnek MLM-ből azokat rohadtul nem érdekli egy anoním fórum..... :-D
Folyamatosan feltesszük ezeket a kérdéseket az összes MLM-topikban.....
És röhögünk rajtuk, mert soha nem tudnak épeszű magyarázatot szolgáltatni.
A legvalószínűbb az, hogy szánalmas kis lúzerek, akik verbálisan próbálnak érvényesülni, és még maguk is elhiszik, hogy milyen sikeres bizniszmanusok. :-D
Írtad, hogy beszéltél Amway gyémántokkal, akik már abbahagyták. Név nélkül le tudod írni, hogy hány ilyen gyémánttal beszéltél? Ők csalódtak az Amwaybe?
Ide nem írnak sikeres hálózatépítők. Végé nick gyémánt vagy ügyvezető gyémánt az amwayba, befejezte a kommentelést. Specht József DXN dupla gyémánt ( aki vállalta a nevét) szintén írt az MLM topikba korábban, de Ő is befejezte az írást. Gondolom építik az üzletüket és közbenélvezik az a pénzt amit keresnek vele. Ők azon kevesek közzé tartoznak akiknek sikerült. Látták, hogy itt nem tudják meggyőzni az ellenzői tábort és abbahagyták az írást. gingergirl meg ki tudja hanyadik nickjén rágja itt a gittet és dumál az állítólagos passzív jövedelméről. Rainmanus bizonyítottan elérte a platina szintet a Rainban, de azért az még messze van az anyagi függetlenséget ígérő gyémánt szinttől.
Ha valaki sikeres a hálózatszervező munkában, miért érez kényszert arra, hogy itt győzködje az emberek a saját igazáról? Miért nem elégszik meg azzal, hogy boldog és sikeres? Az oktatásokon azt tanítják, a sikeres MLM-es nem ragad le a "negatív" embereknél, hanem átlépve rajtuk keresi a pozitívakat, vagyis a potenciális munkatársakat.
Ha én megnyerném az ötöst a lottón, nem akarnám éveken át bizonygatni a lottózás előnyeit, sokkal inkább télen járnék nyaralni, és marhára nem érdekelne, ki mit szól ehhez. :)
Érdekes lehet amikor a névlistát írja: Bankrabló, sikkasztó, csaló stb. Mert ugye mit tanítanak az MLM-ben? Mindenkit akit ismernek fel kell írni a névlistára és meg kell Őket hívni.
Milyen megnyugtató, hogy igazi rendőr is van MLM körökben: "Több felsőoktatási intézménnyel is barátkoztam, de végül is zsaru lettem. A BRFK kötelékében voltam bűnügyi nyomozó." http://www.mlmklasszikusok.hu/varga_robert.php