Keresés

Részletes keresés

különböző béla Creative Commons License 2000.04.21 0 0 329
Hát persze, hogy elcsavartam a fejed, kedves. De nézd majd meg Sallyét hamarosan!
Előzmény: paulinamartinez (325)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.21 0 0 328
Paulinám...are you ready for (vagy to?) fly? Látod mindig ezekkel a pre/postpozíciókkal vagyok bajban, a mai napig is ég a fülem a szégyentől a sick of miatt. Természetesen I'm sick FOR you, paulina. Hogy mekkora oltári nagy tahó vagyok! Nem csoda, hogy annakidején egyből kidobtak a Rigó uccából.
Előzmény: paulinamartinez (325)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.21 0 0 327
A kedvenc bűnöm még csak most fogom elkövetni, Sally. Gyere csak közelebb, hadd nézzem meg közelebbről aszta gyönyörű hattyúnyakadat...
Előzmény: SunshineSally (322)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.21 0 0 326
Na tessék, itt van! Már ebben a Balkánban sem bízhat az ember. Üdv néked Libertine, menj gyorsan pihenni, mer nekünk télleg rengeteg tennivalónk van paulinával. Asszem hosszú álmod lesz, mer mosmár lassan oldódni kezd a kebabba rejtett cián-retardkapszula, hidd el, nem fog fájni.
Előzmény: Libertine (323)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.21 0 0 325
Drága Libling!!!

ha tudnád most hogy örül a szívem, hogy épségben hazatértél, na azt el se tudod képzelni!!!
és drágaságom, mondd, jól viselkedtél, mert ha igen, van egy meglepetése a mamának...:)
hát igen, minden tőlem telhetőt elkövettem, hogy ne dőljek be mindenféle jött ment rajongónak, de az igazat megvallva ez a béla meglehetősen elcsavarta a fejem....persze ez nem azt jelenti, hogy már végképp elfelejtettelek, nem! szó sincs róla!!!
viszont most van mit bepótolnunk, ez az egy hét alatt jócskán lemaradtunk! úgyhogy gyorsan pihend ki az út fáradalmait, s legyél újra fitt!!!
addig is küldöm a csókokat, és öleléseket,
a te paulinád

ui:
és nem kell aggódnod, amíg te pihengetsz még egy kicsit itt van nekem iceride, meg a béla, ők majd rajonganak, és szórakoztatnak!!!!
csók nekik is!

Előzmény: Libertine (323)
Libertine Creative Commons License 2000.04.21 0 0 324
A hátamon már kezdenek begyógyulni az én imádott PMB-m okozta sebek, ezért a hétvégén ismét el kell juttatnom őt a csúcsra (többször is). Drága Paulinám, remélem online vagy és megbeszélhetjük a találkát :-)

a libertine

Előzmény: Shalina (312)
Libertine Creative Commons License 2000.04.21 0 0 323
Drága hőn szeretett PMB-m és tisztelt rajongói!!!

Bár Béla több bérgyilkost is megbízott megölésemmel, túléltem a török túrát és visszatértem!!! Nagyon hiányoztál, drága PMB-m! Ezek a gonosz janicsárok nem engedtek Internet közelbe! Cserébe nem tettem kárt az asszonyaikban, így soha nem tudják meg, hogy mi a jó (Te már tudod ;-))! Úgy látom, önmagadhoz képest viszonylag hűséges maradtál hozzám, ezért külön trilliónyi csókokat és öleléseket érdemelsz!!!

gróf libertine

SunshineSally Creative Commons License 2000.04.21 0 0 322
Buták vagytok, ha azt hiszitek , könnyen elintézhettek. Mielőtt az életemre akarnátok törni, kénytelen vagyok szólni (mert olyan rendes vagyok), hogy Keyser Soze és John Doe is velem van, bármelyik pillanatban rátok uszíthatnám őket (bélák, drága, mi a kedvenc bűnöd?) szóval, vigyázzatok!!!
Én is nagyon örülök, hogy Bookshie visszajött, és talán nem nagyképűség azt állítani, hogy ez egy kicsit az én érdemem is :))) Szóval most akkor imádjátok, fiúk, ne hazudtoljatok meg avval, hogy nem rajongtok érte (pl. iceride!!!)

SS, a kémiatanárnő

különböző béla Creative Commons License 2000.04.21 0 0 321
Jajj lányok, ennyi hirtelen jött boldogságot nem képes elviselni az én gonosz szívem. Hol a Nitromint tapaszom?

Szerencsére már borúsodik a hangulatom, érzem a liebling közeleg Törökhonból és ezen a hétvégén ő lesz a sztár, nekem meg marad megint a hétfő reggeli depresszió. Nicsak! Egy málnatorta...

PMB! Ippeg kotyvasztom a ciános kölnit, már csak Sally lakcímét kell megadnod.

Előzmény: Bookshie (318)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.21 0 0 320
ez nem ér bookshie!
megelőztél egy perccel!!!
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.21 0 0 319
ó igen béluci, máris itt vagyok....!!!
paulka
Előzmény: különböző béla (317)
Bookshie Creative Commons License 2000.04.21 0 0 318
Itt vagyok, édes kis életem. Nem kell ráhamuznod a fejedre. Máig sem értem, miért voltam olyan IZÉ, afféle női lelkiállapot ez néha nálam - érik a mikulás, vagy fene tudja. Az lehet a dolog hátterében, hogy én még soha a büdi életben nem kaptam "kvázi-szerelmes levelet", így az fel sem ismertem... Mos má tudom, milyen...
Csupán info: a lektornak nem érdeke jó véleményt adni egy műről. Nem érdekelt anyagilag abban, hogy megjelenjek, tehát kifogást sem kell kitalálnia arra az esetre, ha valami nem stimmel. Puszta baráti szívesség - egyrészt. Másrészt túl jó neve van ahhoz, hogy egy szarra aranygyűrűt húzzon. No, csak ennyit szándékoztam. Nagyon jó érzés, hogy örülsz nekem. A kis szívem csak úgy csacsog és viháncol.
Van fent egy WDR téma, ami nálam is nagyon aktuális: aki tud, segítsen, mert nekem is nagyon nagy szükségességem volna onnan valamire!
Csókolgatlak, bárhányan is vagy, kis kolibri madaram.
különböző béla Creative Commons License 2000.04.21 0 0 317
Drága Paulnyinocska-Napocska!

Ugyan mi más dolgunk lenne és mi más öröm érhetne e rút árnyékvilágban, mint téged rajongani? Köszönöm, hogy meghosszabbított karomként tegnap megkarmoltad helyettem is Sally-tesót.
Má mútkor akartam írni, de végül elfelejtettem, hogy az mp3-jaidra még nem kell keresztet vetned, vannak programmok, melyek visszanyerik a letörölt file-okat, pl. a jó öreg Nortonban a Quick Unerase.

Ma éjcaka többé-kevésbé on-line leszek (ki tudja, talán az utolsó Libertine-free éjcaka!), ha tucc és nem bulizol, gyere!

Bjéluska

Előzmény: paulinamartinez (310)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.21 0 0 316
Sally! Igaz, hogy csókot kűttem neked, de azé ez így, a szövegkörnyezetből kiragadva megtévesztheti a gyanútlan olvasót, monyjuk azt a láccatot is keltheti, mintha engedtem vóna az ostromodnak.

Télleg te hoztad vissza Bookshiet? Akkó hálából ma nem kapc nyálaspuszit, de azé ettől függetlenül haraxom rád, a Pistuka -aki szintén lelkes pmb fánk lett- is asszonta (ötös lett a matekgya!), hogy leginkább a gonosz banya kémiatanárnőjére hasonlítasz, legalábbis lélekben.

Előzmény: SunshineSally (311)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.21 0 0 315
Há én nem tom, a többiek hogy vannak vele, de nekem nagyon hiányoztál, Bookshie! Őszintén szólva nemigen tudom, hogy most tulajdonképpen csak valamilyen többnapos metál-happeningen fánkodtál (úgy láttam, hogy a többi topikban is hallgatál, legalábbis az autentikus álneveden), avagy megbántottalak, mindenesetre én úgy megijjedtem, hogy most nyilvánosan hamut szórok a fejemre (az sosem árt) és még aszt is megígérem, hogy ezentúl a tenyeremen foglak hordani, pmb-ként istennőítelek és ájjandóan csak simogatom a bársonyos lelkecskédet, szóval jófijú leszek! Naaaaaaaaaaaaaaaaa....
Előzmény: Bookshie (314)
Bookshie Creative Commons License 2000.04.21 0 0 314
Sally, nem vettem észre, hogy úgy állna a helyzet, ahogy lefestetted.
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.21 0 0 313
köszi, köszi....

na most keltem fel, frissülten itt vagyok újra!!! kicsit ma már elaludtam a nyakam, de sebaj, majd iceride mindjárt kezelésbe veszi remélem....

na mit írjak nektek???? szertlek mindenkit!!!

libling mindjár hazajön...úgy vélem holnap, vagyis az már ma...ha jól tom legalábbis!!!

szóval béla vége az aranyéletnek, megint felveheted a harcot....persze te vagy a kedvencem, ezt ne feledd!!!!

iceride mivel csak nem akar odamászni a géphez, azt hiszem ma kénytelen lesz a csókjaim nélkül lefeküdni...vagy mégsem???

sallyt most simán kinyírhatnám, nem kéne mást tennem, csak a kispárnát jól a fejébe húzni....mit szóltok az ötlethez? na persze ez túl könnyű lenne...én megküzdök az ellenfeleimmel!!!

szóval továbbra is szívesen karmolászok mindenkit...
szerelmeimenk meg küldöm a napi adagot!!!

paulina macska

Shalina Creative Commons License 2000.04.21 0 0 312
Látom már, új téma lesz! Ki tud nagyobb karmolásokat felmutatni pmb-től...
SunshineSally Creative Commons License 2000.04.20 0 0 311
Mi van Béla, csókokat küldesz? Nekem??? Nem kellenek a nyálas csókjaid, tartsd meg őket pmb-nek :(((

Ja, különben Bookshie-nak szóltam, hogy mindenki nagyon hiányolja (igaz, iceride?), remélem visszajön!

És Libertine szerintem télleg gróf, érzem én!

SS

Ja, és pmb két perce úgy megkarmolt, hogy még mindig fáj! Ilyen az IGAZI pmb, csak ezt az oldalát elrejti előttetek, csak én szenvedek, csoda, hogy bosszúra vágyom???

paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.20 0 0 310
kedveseim, kedveseim!!!

hogy kikkel áldott meg engem a sors...ezt persze teljesen pozitívan gondolom!!! olyan kedvesek vagytok, nem is értem mivel érdemeltem ki ezt...persze értem, mert hát mégiscsak én vagyok paulinamartinez!!!

iceride!!!
kérlek ne harizz, a tegnapi kis incidensért, aminek már megint sally volt az oka...nem bír fennmaradni éjfélnél tovább, s ezzel gátat szab a mi szerelmünk szárnyalásának...
ami a "nyálas brazilt" illeti, annak a becsmérlését kérem mellőzni, ugyanis akit ti itt oly kedvesen lefikáztatok, az az én hivatalos férjem!!!! senor bracho!!!! ugyhogy kérem ezt sürgősen visszaszívni!!!!
persze ez nem mentség sallynek, mikor én azt kértem, kivételesen ne a férjemet, hanem az aktuális szertőmet vegye fel nekem, s nem tette meg....de hát már kellőképp megbosszultam ezt az mp3-ak kiírtásával...:)...:(

béla drága!!!
tényleg te csöngettél? ó de sajnálom, én meg azt hittem, hogy a zajhatás még nem múlt el, s csak hallucinálok....na majd legközelebb jobban figyelek....ugye megbocsátasz a te kis paulinádnak?

na fiúcskák, most egy kicsit beszűntetem magam, megtekintem mi történik barátok közt, de azt hiszem még visszatérek legnaygobb örömötökre...

addig is paulina legyen veletek!!!!
csókok & ölelések

ugye nem is kell mondanom....pmb

különböző béla Creative Commons License 2000.04.20 0 0 309

PMB! Különben tennap én is voltam koncerten, Csuka Mónika és a Baby Ladies lépett fel a Kolibri pincében, a leírásodhoz képest azé valamivel kisebb vót a közextázis, de én speciel nem is miattuk mentem, hanem (másik) kedvencem, Sissova miatt, akit eddig csak papírról, de mosmá a valóban is. Mit monyjak, a valóság ezúttal lexebb arcát mutatta felénk (persze legyünk objektívek: 3 serital is segítette percepciónkat).
különböző béla Creative Commons License 2000.04.20 0 0 308
Paulina, nem a füled csöng, én csöngetek má fél órája, nyisd ki az ajtót! Kijez a három huszár? Megmontuk, hogy ne pasizzá, mer lekközelebb nem engedünk el. Rögtön hárommal!

Édes paulinkám, remélem mihamarább megmutathatom mire vagyok képes a zöld gyepen, légyen az focipálya, vagy langy tavaszi erdő eldugott tisztása...

Előzmény: paulinamartinez (299)
különböző béla Creative Commons License 2000.04.20 0 0 307
Jól van Sally, látom figyelsz, megdícsérlek! Elismerem, kicsinyég kiszíneztem a történetet, még aszt is bevallom, má korábban is előfordult. Én egy ilyen megrögzött hazudozó vagyok. Sőt: ha tudnád azt, amit én! Libertine-nek bezzeg nem róttad fel, hogy nem is igazi gróf! Most is ki tudja hol jár? Bookshie-ról nem is beszélve! Ha Bookshie télleg elhagyott, magam fogok könyörögni a málnatortádért, hálából még meg is mutatom neked a videjó szakszerű kezelésének trükkjeit.

Sally, azé becsülöm benned, hogy egyre növekvő szimpátiádat legyűrve állhatatosan tovább utálsz, igazán megtisztelsz. Pedig ha kicsit kedvesebb lennél, én is tunnék mesélni neked Törökhonról, már én is jártam ott.

Sallykém, nem lehet, hogy téged véletlenségbül, avagy direkt elcseréltek az árvaházban? Hogy két tesó ennyire különbözzék egymástól... Egyébként meg sajna hiábavalóak az erőkifejtéseid, még ha engem el is tennél láb alól, sokak örömére, bagolyszemű Paulinánk rajongói gombamód szaporodnak napról-napra, százszámra fognak kihűlt helyemre állni, az egész világot meg azé már csak nem likvidálhatod.

Különben meg igaza van iceride-nak, te csak ne finnyáskoggy, bezzeg mi szívesen nyomkodnánk Paulinának.

Most pedig -pusztán kibaszásból- egy gigantikus, nyálas-cuppanós puszmákot küldök a homlokod közepibe, te kis méregkeverő.

Előzmény: SunshineSally (297)
iceride Creative Commons License 2000.04.20 0 0 306
Sally!

Először is: mér nem figyelsz oda, amikor a mi imádott Paulinánknak végre néhány kellemes percet szerezhetnél?

Aztán, ha már úccse azt veszed föl, amit kéne, akkó legalább ne ilyen 'nyálas brazilokkal' nyomasd tele a kazit, probálj valami minőségi pasit importálni arra a vidijóra! De neked persze mindegy, téged az nem zavar, hogy csodálatos Paulinánk kénytelen ilyen selejtes hímek enyhén szólva is középszerű felvételeinek letörlésével tölteni az idejét... Azért ennél tényleg többet érdemel...
Egyébként, hiába elégedetlenkecc, hogy hű, de sanyarú sorsod van, meg hogy téged csak gombnyomkodásra tartanak, ha még aszt se tudod rendesen elvégezni!

Iceride

Előzmény: SunshineSally (302)
iceride Creative Commons License 2000.04.20 0 0 305
Hááát....

Ez az üdvözlés elég kurtára sikeredett.

Lonely Iceride

Előzmény: paulinamartinez (301)
iceride Creative Commons License 2000.04.20 0 0 304
Paulinám!

Ha te ezt figyelemnek nevezed, akkó' milyen az, amikor nem figyelsz?

Iceride

Előzmény: paulinamartinez (299)
Shalina Creative Commons License 2000.04.20 0 0 303
Hát, ez ma nem egy hozzászólós nap. Az összes kedvencem pang az ürességtől. Video rulez!
SunshineSally Creative Commons License 2000.04.20 0 0 302
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy én nyomtam a videó felvevő gombját, csak sajna a csatornát felejtettem el átállítani, és az esmeraldát vettem fel. De van itt valaki, aki még tudja követni pmb szerelmeit, hogy mikor melyiket kell felvenni? Reggeli, delelő, izébizé, sunset bícs, 3rd watch??? Én megláttam azt a nyálas képű brazilt, aztán gondoltam, jó lesz ez a huginak... Ebből is láthatjátok, hogy mennyire sanyarú sorsom van itt nekem, úgy bánik velem, mint egy cseléddel, csak arra tart, hogy gombokat nyomkodjak........... de eljön még az én időm!!!!!
SS
paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.19 0 0 301
na ez most igazából a minden ami bosszant topikba lenne helytálló, de úgy vettem észre, hogy szerncsétlent már csak én látogatom mostanában...s mivel e gyönyörű szerelem béla s énköztem ebben a helyes kis topikban indult, gondoltam itt osztom meg veletek mérgeimet.
1: tegnap drága szertő nővérem, közismert nevén sunshine sally, nem vette fel nekem a sunset beach-t, ezzel jókora adag élvezettől fosztott meg.
2: ma sikerült letörölnöm az össze mp3 számunkat, azaz 4 lemezt, és kb. 30 számot még ezen kívül :(((fbéhéainvcta
igazából azt is mondhatnám, hogy csak betartottam a jogszabályt, s 24 óra után letöröltem az anyagot...:) (ez elég halvány vigasz...)

na most aztán jól kidühöngtem magam!

épp most lett iceride barátunk online, úgyhogy megyek s üdvözlöm őt!!!

jóéjszakát barátaim!!!

paulincikácska

paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.19 0 0 300
na ha valakit esetleg télleg érdekel a fresh fabrik akkor az kattoljon ide....itt van két szám+1 videó megnézőben, persze ezek közel sem idézik a koncert fergeteges tombolós hangulatát, de azért nagyon jók!!!!

és egy kis helyesbítést, melyeket tanult szakérő vegan hardcore-os kollégáimtól megtudtam, a fabrik nem hardcore, de az hogy mi, azt ők sem tudták....mindegy jó hangos zúzós zene, és közben az "énekes" üvlölt a mikrofonba...ez tuti!

paulina rajongó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!