Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Dominion pilot - posztapok bibliai őrület. angyalok letámadják az embereket, lezajlik egy háború, amiben jó sok ember meghal, de átmenetileg Mihály arkangyal segítségével visszaverik a támadókat. a lepusztult Földön játszódik a sori, fasza hangulatban, jó sok akcióval, kidolgozott cgi-vel. laza kikapcsolódás annak, aki szereti a műfajt.
Akkor már gyakorlatilag napra kész vagy, már csak két rész maradt. A 4x04-et helyi idő szerint ma hajnalban adják le.
Nogitsune karaktere alatt nem hátterére gondoltam, hanem arra a karakterre, aki megszállt. Milyen volt látni a 180 fokos változását. Hogy tetszett a színész abban a szerepben? Szerintem rohadt jól adta elő a figurát. :)
A 4. évad tényleg kissé gyengébben kezdett a megszokottnál, bár a legutóbbi rész (a 4x03) szerintem már hozta a megszokott szintet.
Petert is valóban jó karakter. Azt hittem leragad az alfa kérdéskörnél, amit 3/A vége vetített elő, de jó, hogy nem így írták meg a szerepét.
A 3/B-ben meg az volt jó, hogy a karakterek közötti kapcsolatot tovább tudták mélyíteni, olyanok is szövetségesekké váltak, akikről előtte nem is gondoltad volna. :)
Kate karaktere nekem az első évadban bejött, a mostani évadban még egyelőre nem láttunk túl sokat belőle, hogy megítéljem.
Az elég japán horroros volt, de volt mélysége és elég természetfölötti volt.
Amugy a rókadémonra emlékszem valami szamurájos könyvből, az "létező" fogalom.
A 3 évad mindenesetre nálam epic.
Viszont a 4/1 nem tetszett.
Az kicsit unalmas, hogy Scottról mindig bejelentik hatásszünettel, hogy Alfa, felvillan a vörös lámpa, aztán
azzal a lendülettel elp.zza valaki. Maga ez a vérfarkasosdi nincs annyira kiemelve, gyógyulunk-ok. Falka mindenekelőtt...na, csá, én lépek-ok...etc, de valójában csak kicsit bvenne el a filmből, ha nem Teen wolf lenne, hanem Wolf teens- főleg ezeket Lydis vonzaná :P
A legjobb karakterek a feka állatorvos, Lydia- ő mindig megröhögtet, Stiles, Peter(!), Derek is elég erős- mióta tudjuk miért olyan a szeme amilyen, az öreg Argent is.
Viszont ettől a Kate-től kiütést kapok, meg ilyen volt Jackson is, de ott árnyaltabb volt a kép, talán csak nem festették elég emberivé.
Hú basszus, ez a 3. évad mindent visz.Még hátra van az évadzáró, de még úgy is akkora wtf van a végén, hogy én hülye véletlenül elolvastam a sorozatjunkie-n.
24- esre emelték a sorozatot és gyakorlatilag két évad van egyben, vagyis két önálló sztori, de a 23. résznél olyan sötét, hogy már karcol. Nincs idegesitő idegtépés, a vér fröcsög, pusztulnak mint a legyek...durva.
Extant s01e01 - elsőre jónak tűnik, bár sok mindent láttunk már korábban, ami a keretet adja (AI, Solaris), valamint kedves ninjánk feltűnése a nem olyan régen véget ért Helix után fura volt egy nagyon hasonló karakter bőrében látni. rossz casting, erre figyelhettek volna. mindezek ellenére egy minőségi sorit raktak össze a készítők, kiváncsi vagyok milyen irányba megy majd a dolog, remélem nem köpülik majd azt, amit a korábbiak már megtettek, hanem egy egészen új dolog kerekedik belőle.
Letoltam a hétvégén az első évadot...Semmivel nem rosszabb,mint a hasonló kategóriájú posztapokaliptikus sorozatok, sőt. Úgy tűnik az USA-ban is szeretik mert lesz 2. évad...és több résszel, mint az elsőben volt.
Most nézem az Almost humant...egész jó ez is, kár, hogy csak 1 évadot kapott.
Sorban áll: Fargo (még mindig)
Felkészül:Extant
Falling skies
Under the dome
Orphan black...és még sorolhatnám.Kinéztem magamnak a Justified-ot is...vélemények erről, aki már látta? Köszi!:)
Megint egy zseniális húzás, mikor "megölik" a 3 fő karakter és ott van egy kulcsmomentum, amivel sokkal sötétebbé lehet majd őket árnyalni. Ilyen jó ötletet régen láttam arra, hogyan lehet új csapást kijelölni szereplőknek.
Így van minden évad megkapja a maga mitológia történetszálát, alapját, amit nagyn szépen felépítenek, majd kibontanak.
Tényleg rengeteg jó karakterrel operál a Teen Wolf.
Lydiát is nagyon bírom. Szegény sajnáltam is, hogy a második évad végéig gyakorlatilag fogalma sem volt róla, hogy mi történik körülötte, mert senki nem vette a fáradtságot, hogy beavassa. Meg tetszik a képessége is, ami elég hasznos a csapat számára, de közben még mindig nem tudunk elegendő dolgot róla. Tetszik, hogy vele együtt fedezzük fel a képességét. :)
Azért nem olyan nagy hatással van rám, mint zene jobban tetszik a Justified-é pld, vagy annak a lövöldözős sorozatnak amit Chris Ryan könyvéből kerekitettek.
Maga a sorozat azért jön be, mert egy baromi kerek hátteret is tettek hozzá, simán veri a Twilightot,
minden karakter erősebb mint abban.
A Lydia pld baromi jó húzás, a felszínes cicalány néha benyög olyanokat, mindenki megáll.
" És még te nevezed magad zseninek ? Zseni vagyok...médium nem:) "
Vicces, hogy van a felszin alatt van vagy 2500 IQ ja.
Mondtam, hogy jobb lesz eredeti nyelven. :) Nekem egyik szinkronhang se tetszett, de különösen Tyler Hoechlin szinkronja volt totális melléfogás. Derek karaktere teljes más lett tőle, negatív értelemben.
Látom akkor téged is berántott a sorozat, ha már a 3x08-nál jársz. :) Ráadásul ebben dupla annyi rész van, mint az előzőkben. :)
Nekem sem volt bajom már az első évaddal sem (a tiniséggel sem), de az tény, hogy az elsőnél jobb a második, de legfőképp harmadik.
Van kedevenc szereplőd?
Nálam a fő karakterek közül egyértelműen Stiles és Derek a mellék szereplők közül pedig Anyu és Apu (Scott anyja és Stiles apja).
Igen, az biztos, hogy sokkal sötétebb hangulatúak az újabb évadok, főleg a harmadik. Emiatt eléggé háttérbe is szorult a humor faktor a sorozatban, amit szintén egyik erőssége, legalábbis szerintem.
Én közben újra is kezdtem, mert jó úgy is visszanézni, hogy tudom mi fog történni, így lehet figyelni a jelekre, az előzményekre, ami később a konfliktusokhoz, csavarokhoz vezet. Meg úgy tűnik néhány momentum felett simán átsiklottam az első darálás alkalmával.
Tényleg jobb az eredeti nyelv, nem olyan rossz a magyar, csak így súlyosabb a cucc.
A 2. évad sötétebb, nem annyira tinis, éppen az első se egy tipikus tinisorozat szvsz.
A 3/8. nál járok, ez viszont nagyon ott van. Most volt egy visszatekintős rész, Dereknek miért kék a szeme, ami nem hangzik jobban, mint a "kék a szeme...":P, de baromi jó rész volt.
Játszott benne az a kiscsaj, aki az Amerikai tinik titkos élete c. förmedvényben (sorozatnak, de nyelv dvd-nek kiváló) tűnt fel, mint a főszereplő (aki mára mozisztárrá avanzsált a Beavatottal, pedig a csajjal ki lehetne űzni a démonokat a pokolból) húga.
Ez szép mondat volt.
Bár abban játszik Steve Schirripa is, aki egy maffiózó archetípus.
Majdnem azt irtam, hogy "suhogós" archetypus, de pont ő mintha nem lett volna suhogóban:)
Mindegy, ezt a Tini farkast szidták mint a bokrot, a Vámpirnaplókat meg hype-olták, pedig ez már az inditó (állitólag legrossabb) részben is behúzósabb mint az.
engem megvett Bay a hadihajókkal kilóra, lehet sorozatokat kéne inkább rendeznie, bár a Transformers is felfogható már sorozatnak :)
feltűnt az atommeghajtású Kirov csatacirkáló a 2. rész végén, gondolom nagy clash nem lesz, mert akkor vége lenne a sorozatnak, úgyhogy a világbéke jegyében az amerikai és orosz hajó együtt fogják valószínűleg megmenteni a világot :)
a színészi teljesítményről túl jót nem tudok mondani, bár lehetett sejteni, hogy ez a sorozat nem lesz ebben erős. :)))