Szeva Bunda, képzeld tegnap az egyik jelszó melóban te voltál :) ott röhögtem a telefonba ügyfél meg fülemen kérdi, hogy minden okés e :) nagyon gáz volt, asszitem elkezd majd anyázni nekem hogy mért nem a dolgom végzem , de hálistennek nyugodt maradt :)
Már kedz hiányozni a búrád öccsém, össze kéne valamikor futnunk már.... tényleg mikor lesz a következő "gém déj" ? Én már nagyon kattogok a hülye nfl-es játékok miatt, majd azt is elmesélem =)
Bunda! Én rád soha nem haragszom. Főleg a név szülinapomon nem.
Az "én" pedig, ha nem eset le akkor a Krisztit és magamat értettem, és azt is tudom nagyon jól, hogy ha egészséges lennél te is itt lennél mindig és mindenhol.
Ja igen és ha anno nem baszom el a térdem akkor "én" is minden edzésen ott lennék de ez sajnos nem így van,hónapokig "én" is minden edzésen ott voltam és néztem......és a faszom ki van már az egész szaros élettel!!!!
Örülök hogy ha EDZÉS van "te" mindig ott vagy de "én" arra gondoltam hogy szerdán március 15.e van,de mivel "én" nem vagyok ott mindig amikor edzés van ezért azt "én" nem tudhatom hogy szerdán (azaz március15.én szerdán) van EDZÉS,vagy nincs EDZÉS!!!
Elöször is köszönöm a jó kívánságokat. Nagyon jól esik. A másik, hogy Ketrec barátom félre értelmezte (szerintem) Kapor bácsi beírását miszerint nekem a (nyugdíjas) jodáknak kéne átadnom a helyet (a buszon). A falba csak akkor megyek ha a felállás megkívánja, vagy ha az edző erre megkér. (Erre volt is példa vasárnap).
Szerdán, Bunda EDZÉS van, és ha edzés van, akkor "én" is ott vagyok, mint mindig.
elmentem úszni!!10alkalom 7200ft!!ha ezt tudom nyugdijjasnak álcázom magam!!isten éltessen IMRE ÚR!!olvasom átadod a helyed!!végleg bevonulsz a falba!!ennél nagyobb meglepetést nem is tudtál volna okozni születésnapodra!!mi lesz ha nekem lesz?!
Yodákkal teli Boldog Születésnapot kívánok Neked Imi:))Eme csodás napom veled van az erő, úgyhogy az "Add át a helyedet" szisztéma a kiskalapos háromujju erősmestereknél nem jön be, oda ülsz ahova akarsz:))) peace