Ezt találtam: a diszkó ekszpressz zenekar honlapján.
DISCO EXPRESS
A 90 es évek közepén mikor a dallam és harmónia gazdag pop és rockzenét már sokan eltemették, (köszönhetõen a kommersz elektronika illetve a divatos melankólia felvirágzásának ..a szerk) a gyászolás helyett ez a néhány ficsúr inkább megpróbálta azt kiásni sírjából. Miskocon történt 1996 tavaszán, hogy Vincent Valentine basszusgitáros épp a wc-n ülve szülte meg azt az ideát, aminek hatására létrehozta a zenekart. Ez nem volt más, mint az, hogy nincs szükség saját dalokra, elég régi beat, pop és disco slágereket addig soha nem halott formában, könnyû party rock stílusban (de nevezzük csak nyugodtan popnak ...
Valamelyik gömbtárs egyszer benevezte Béla rózsaszín internettjét. Laptopp lett volna a nyeremény, de a Mester második lett. Ki tudja, hogy kell inditani a Mestert ?
Rókázós nekem is van, azt monták, kevésbé rickor, mint az ebetűs. De nem tu8dom rajta az ismerőseim fotóját megnézni újabbatn a barátkozási oldalon. Még jó, hogy nem töröltem le a régit az új teknika halandóság miatt.
Ma este a TV2-n Jamesbond007-ről elnevezett film lesz. Van is erre egy külföldi mondás: "Halj meg máskor" Ebben még rendes ügynök van plusz John Cleese, nem azazellenszenvesebbDanielCraigvagymiapontosneve...
na én nem ismerem ezeket az ujabb kiadásu e betüs internetet, de amikor a róka interneten már volt normállis jelszókezelő, az e betüsön még hirböl se ismerték, nállam akkor vágta el magát. azota csak a rókás jáccik. na azér lehet megnézem az ujabb ekszpolrert. szerintem a rókás gyorsabb is.bár. pölö amikor az indexc fórumra, akkor nem kell emlékeszni a jelszóparancsra , hanem csak fölül kettő katt, meg alul aszt megint fölül és ott van, akármennyi jelszóparancs. az e betűnél sosem emlékezett a komjuter. és lustaságbol nem volt kedvem mindig pötyögni a betüket.
Ez az eddigi - általam hallott - legpontosabb jellemzése annak, hogy Boris Vian kicsoda.
Őt ugyanis sehogysem tudtam eddig pontosan elhelyezni, pontosabban, túl bonyolult/elméleti volt a klasszifikáció. De ez most talált: ő általában egy intelligens, érzékeny ember gimnázium-korabeli/korai egyetemi kedvenc írója:)
Süthettünk volna pedig együtt, izé, mindenki a saját konyhájában és a Mester szavazolna, kié a gusztább.;-) Persze, még kiderítési hadművelet kéne pölö habzsák cső (!) ügyben.
2 napja éccakai égiháború következtében belecsapott a villám elnevezésű természeti jelenség a munkahelyi internetkábelcsatlakozási modemlehetőségbe, és huss. Ma javították meg a szakember személyek.
Én évek óta godzillázok illetve rókázok és lehet színezni meg minden, ha letölti az ember a kiegészítőket, mint BB-code meg Texttoolbar meg ilyenek. Sőt több előnye is van, például nem kell minden füllehetőségért külön e oldalt nyitni és ezáltal gyorsabb lehetőséget biztosít az internetcsatlakozáshoz. A linkusz meg teljesen más téma mint oprecáicós rendcerlehetőség. Rikta az a szeméyl úgy a mindennapokban, akiknek ha vindóz van, linuszk is van. Nekem is van tartalékban, hogy ha a vindóz bemondaná az unalmast.
Szerintem is az indeksz rickorkodik. Délután úgy le volt lassulva mint a pinty. Azaz csiga. Mostanság visszanyerte eredeti képességeit, de a képeket most se nagyon óhajtja megjeleníteni.
Most nem azé', de nekem ezzel a rókás izé internet gömbbel több rend beli problémáim vannak. Először is amikor ide írok az indexre, akkor nem jelennek meg fölül a szövegszerkesztő funkciók, tehát rókázva nem tudok pl. színessel írni. Továbbá nem mindig tudom megnézni nagyítva aas G. képeit, mert hiába kattintok rá, előszörre nem nagyítja ki. Még továbbá, ha ráviszem a mutatót egy képre akkor nem mutatja meg nekem a kép címét, (magyarázó szövegét), csak ha lekérdezem a tulajdonságait. De szerintem az index a hibás, egyértelmű. (Modi ;-)).
Ja és az e betűs interneten még a betűk is szebbek, kövérebbek, természetesebbek, mondhatni környezetbarátabbak.
Nem lesz ebből problémája a Mesternek??
Várom Dalnokiné Esztike szavazati eredményét, hogy hova tör lándzsát, illetve merre dönti el az álláspontja hovatartozását, mert úgy látszik ő a mérleg nyelve.