Ha 1szer kész lessz a gépem szeretném ha igy nézne ki.Talán kicsit lehetne bordóbb és gyári alufelnivel.Ha jól tudom ez 2es széria mint az enyém.Ha jól látom az oldalán lévő diszlec tiszta krom látott már valaki ilyet
Most már felhergeltél; 2 hete sajnos a Mercike közelébe sem menten, majd F. utcai dermesztő esti hidegben ráizzítottam. Lemerült Bosch Silver akksi, 1 kövér izzitás, kis várakozás majd tekerés. 15-20 mp-es tekerés után mind a 4 henger röfögött!
Csak hát a kuplung fosta el magát! Így nem tudtam kerülni vele... Most cserélhetek alsó munkahengert (ha melegebb lesz...)
Az önindito perselyezese csodakra kepes.Van 1 öreg merci kisteherautom minden összel leveszem az öninditot es bezsirzom a perselyt ha kell kicserelem.Sokkal gyorsabban megforgatja a motort es telen nincs vele gondom.Valaki irja meg hogy tudok kepet felrakni
Sziasztok.En is ösz ota 1 allolampa tulajdonos vagyok(115 200D).Csak sajnos meg nem tudok vele menni,ugyanis darabokra szetszedtem.Csak a vas van es azt kalapalgatom hegesztgetem.Amugy nem volt veszes a kaszni.Kint van belöle a futomu is es 1 gurulos keretre van racsavarozva amit oldalra is fel tudok dönteni.Lassn kesz a kaszni,szerintetek erdemes e lehomokszoroztatni az egesz aljat vagy csak ott ahol hegesztetuk(1ik haverom segit).Amugy az otletet en is arrol a nemet linkrol szedtem.Menni mar 1szer mentem vele mikor vittem eredtvizgara(kb 10 KM)nagyon jo volt es minden mukodott rajta.nem tudom mikor lesz kesz de mar holnap mennek vele de osszedobni sem akarom.Majd rakok fel kepeket de 1enlore azt sem tudom hogy megjelnik e amit ideirtam kb fel ora alatt.Sajnos nem ertek hozza.Majd az irasba meg az autoba is segitsetek.Elöre is köszi.Majd mindig megirom hogy mit csinaltam a geppel.
Na ma reggel megint szopatott de rájöttem hogy sokkal finomabban indul ha gáz nélkül indítok majd amikor forog adok egy negyedet.Így próbálkozások sora után bő 15 perc izzítás és köszörülés után beindult.
Jó nézek holnap délben szelephézagot. Mennyi a gyári érték 200D-re?
504Laci! Legközelebbi klubra hozhatsz nekem kompressziót is meg olajnyomást is.
Csak az árat mond mert korlátozottak a lehetőségeim de ha ócsón hozod vagy van mennyiségi kedvezmény majd kölcsönkérek! :)
Tudok úgy menni (mondjuk egy 100-110-es tempó 40km-en keresztül) hogy amikor kinyomom a kuplungot lemegy 1-re a nyomás alapjáraton.Városban mindíg 2 körül mozog de autópályán azért átmelegíti az olajat pedig jó olaj van benne.
Nekem egyszer ( úgy 5 éve) idehúztak egy 123-ast hogy nem indul, és meg kéne generálozni. Mikor megpróbáltam indítani úgy forgatta az indító mintha nem lett volna semmi a főtengelyen. Beállítottam a szelepeket és egyből indult. Telefonáltam az embernek hogy forduljon vissza mert kész a generál. Fél óra volt és az autó azóta is megy.