Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4304
ja ja, nem elegáns dolog a sok best of, főleg h rengeteg gyűjtő van. nos én úgy oldottam meg a problémát, hogy maradok ugyan gyűjtő, és ugyanazt a kislemezt mind az ötféle verzióban megpróbálom beszerezni, de az ilyen Edward the Great-ekről tudomást sem veszek. A sok NOTB, RTTH, TT-kislemeznél is nagyon rezegne a léc, ha nem Clive javára lett volna a nagy részük.
Ezzel együtt azt mondom, hogy az legyen a legnagyobb baj, hogy túl sok mindent jelentetnek meg.

A DVD-k nagyon profik, másfelől eddig mindegyiknek megvolt a létjogosultsága: klipgyűjtemény, Rock in Rio, doku-DVD + korai koncertek.
Előzmény: Artension (4299)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4303
mp3-at tudok szerválni.
Előzmény: murray (4296)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4302
Füvezett, lásd a hivatalos Maiden-biográfiát. Igaz, ez még a Maiden előtt volt.
Előzmény: Adamwarlock (4292)
Anonymus.007 Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4301
1-2 audiófelvétel van: Bruce meg Sharon dumája :-)
Előzmény: murray (4296)
Artension Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4300
most azzal mi a baj, hogy dickinson ott volt egy mtv dijatadon? meghivtak egy tv-showba, nyilvan nem ingyen. vegulis barmilyen mas tv musoraba meghivhattak volna, hiszen azert, brit zenei izles ide vagy oda, bruce megiscsak egy ismert ember angliaban. ha mar egyszer montserrat caballe szamara is felvallalhato volt, hogy egy dalban hallhato vele...
Artension Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4299

a 26 best of tenyleg szemetseg a maiden reszerol, de ahogy lattam, a dvd-k azert nagyrezt ertekesek, igenyesen osszerakottak

es azert azt se feledjuk, hogy sokaig nem volt mas az ozzfest, mint ozzy/sabbath koncert es egy rakas divatos numetal fos meg modern szirszar - mostanaban mentek el a metal fele, ahogy a fellepoket nezem

Előzmény: seabeast (4287)
Artension Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4298
sorry a nikkert :)))
Előzmény: Adamwarlock (4282)
murray Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4297

ja, és ozzy 10000szer lenyilatkozta h qrvára megbánta a vshowkat mert rengetegen jelezték hogy totál leégette megát. és ez télleg így is történt

én is néztem sokat és és amig néztem röhögtem de utána szar volt hogy egy rock félistenből egy ilyen roncs lett.

murray Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4296

video nincs a balhéról??

murray Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4295

micsoda balhé. bakker!

de ez senkinek sem jó ami történt ozzynak se, maidennek sem, senkinek.

én szerettem és most is szeretem Ozzy-t de sajnos Ő egy roncs sharon irányitja már 25 éve. de ezt mindenki tudja.

kopizzuk be ide az új fejleményeket az se baj ha leforditjuk

RedRiot Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4294

Ozzy-val nem az a legnagyobb baj, hogy egy valóságsóba, szerepel, hanem hogy egy vén zombi, és a picsa nyerészkedô felesége nyomására bohóckodik egy valóságsóban. Metál-ikonból Gyôzike kollégája.

A hangja sem a régi már: tegnap kicsit utánaolvastam, mit alakított a Sabbath az ozfeszten, hát... Vmelyik koncerten már az elejétôl volt vmi gebasz Ozzy hangjával, elcsuklott néha, meg mintha mutált volna. A negyedik szám közepén földhöz baxta a mikrofont, és kiszaladt a színpadról. Úgy kellett visszarángatni.

56 éves már, nem kéne erôltetni ha már nem megy. Remélem a Maiden nem süllyed erre a szintre.

Előzmény: seabeast (4288)
Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4293

Ja! Most értettem meg a toryt! Aszittem, hogy a törököt becézed így:)))

Valahun olvastam a neten. Asszem a BBC- honlapján, de nem biztos. Lehet, hogy ő lesz a köv. miniszterelnök:D-akkor aztán  összesz*rnám magam.

Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4292

The Evil:,,Azt honnan vedted h tory?"-ezt nem értem. Lécci írd le érthetően, akkor szívesen válaszolok.

Én nem tudom, hogy füvezett-e. Szerintem nem. Valamelyik koncerten épp azt mondja, hogy a legdúrvább drog, amit valaha be vett az a tea.

Az, hogy iszik, azt tudtam.

Szerintem Ozzyéknál az is bekurvulás, hogy USA-ban élnek. Most otthon nem jobb?

Ettől függetlenül én komázom a Sabbathot. A Guns is tele van ellenszenves alakokkal, a zenéjük király.

Azt én is hallottam, hogy a Chillinek adott díjat, de nem tom milyen gálán.

Azt meg tudom, hogy a szólókarrier alatt nem volt rossz viszonyban az MTV-vel valszeg a Tears of the Dragon miatt.

Konklúzió: Sharon-p*csa, Ozzy-kába, Dickinson-igaza van, de kicsit túlreagálja az Ozzy ügyet.

seabeast Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4291
Én úgy emlékszem, hogy konkrétam valami MTV-s gála volt,mert hőbölögtem is magamban, hogy pár hónapja még a Kisstadionban osztotta azt észt,most meg ott vigyorog. De ha jobban tudod és kijavítasz akkor nincs igazam.
Az ilyen helyen a szereplés meg úgy is megy, hogy a menedzsment kilobbizza a kis ügyfelének, hogy ő adhassa át,nem mindig meghívásról van szó.
Előzmény: The Evil (4290)
The Evil Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4290
Öregem te kurvára kevered a dolgokat. Szerinted miért hívták volna meg Bruce-t az MTV részéről, miután végigfikázta őket minden BNW-ös fellépésen?
Az meg, hogy egy gála díjátadását mutatja az MTV is, még nem teszi "MTV-gálává" a gálát. Az Oscar-díj sem Magyar Televízió-gála.
Előzmény: seabeast (4287)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4289
Én is emlékszem rá, valami cicamicával volt.
Előzmény: seabeast (4288)
seabeast Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4288
2001-2002 körül láttam valami díjátadon, bőven már a Brave New World után. Felbontotta a borítékot és átadta a díjat,talán a Red Hot Chillinek,de erre nem emlékszem pontosan.

Azt meg nem értem, hogy Ozzy miért kurvult el szerintetek.Valóságsó egy viszonylag új tévés műfaj,ha 20 éve feltalálták volna, akkor már akkor láttuk volna az aktuális hülyegyerekeket benne. Pechünkre Ozzyra most is kiváncsiak és megéri őt szerepeltetni,nem tudom ez miért ciki.
seabeast Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4287
Azért a Maiden sem megy egy kis kapzsiságért a szomszédba:8 éve álltak össze megint,de már kijött 3 best of,most jön a negyedik dvd és az ötödik turnén vannak, úgy hogy két albumot írtak ennyi idő alatt-ráadásul ezeken is sok olyan ötletet használtak fel amik Blaze idejéből valók.Na,ezt hívják zeneIPARNAK. A Sabbath meg soha nem is igért új lemezt, mindig is csak koncertezésről volt szó. Jó,Sharon egy igazi üzletasszony,a mocskosabbik fajtából, de azért végigutaztatta amerikai stadionjaiban a Slayer-t,Judas Prieste-t,Pantera-t,Iron Maiden-t és még tengernyi súlyosságot. Más kérdés, hogy előbújt belőle a bitch:)
De feltételezem nem lett volna balhé, ha Bruce nem nem szól be ott ahol tud Ozzynak és a MTV-nek. De ez eléggé nevetséges azok után, már ő is jópofizott MTV-s gálán és az Ozzfest-re is eljött.

Előzmény: Artension (4281)
Alexrose72 Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4286

Speciel ebben a sztoriban a Maiden mellé állok. Nem hiszem , hogy Dickinson hergelte maga ellen a közönséget és Harris se tojással a karján ébredt,

ennek ellenére tisztességesen lenyomták a bulit.

Ha pedig tényleg az a vén bitch áll a sztori mögött, akkor elég undoritó húzás volt.

( Nyilatkozata pedig egyszerűen nevetséges.)

Remélem látom majd a fejét ( csak a fejét ) egy kislemezborítón Eddie kezében...

deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4285

"Then, not 10 seconds after MAIDEN left the stage, Sharon Osbourne walked on stage and predictably, tried to give MAIDEN some fake, half-hearted praise about how they'd like to 'thank IRON MAIDEN,' and what a wonderful band IRON MAIDEN are, and how their crew were 'fantastic,' then sneering, 'But Bruce Dickinson is a prick.' The entire crowd, now fed up with the entire affair, began loudly booing her, pelting her with beer cups, and yelling 'bitch.' She tried to carry on, adding that 'Bruce had disrespected Ozzfest,' only to be drowned out by an ocean of boos, and soaked with beer. She slammed the microphone down and stormed off stage."

Na ezt azért megnéztem volna. :)))

Many in the crowd, fed up with what they had just witnessed, especially considering that many had come solely for MAIDEN, and paid upwards of $150 to do so, left in droves. SABBATH played to maybe half the audience that was there prior, and seemed stagnate compared to the band preceding them. As a huge fan of SABBATH, I honestly couldn't stand to watch them."

The Evil Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4284
Khm... a Samson alatt Bruce masszívan füvezett, a korai Maidenben keményen ivott.
Azt honnan vedted h tory?

a zászlós dolog egyértelműen Seron köcsögösködése, azt hiszi, hogy ezzel majd maga mellé tudja állítani az amcsi közvéleményt.

egyébként állítólag már nagyon régóta baszakodtak a turnén a Maidennel.
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4283

Ööööö, némileg revideálom a nézeteimet alaposabban utánaolvasva a történteknek, ez azért OzzFest-reklámnak egy kicsit durva lenne.

Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4282

,,adamwalker, bocs, de hazament, tonkremennek :))"

Köszi, csak legközelebb a nickemet írd jól! Ha gyórsan írok szarok a helyesírásra, és sokszor mind en ho va szó közt te szek.

seabeast: Amit te valami MTV gálán láttál az, ha jól tudom a szólókarrierje közben készült. Akkoriban sokszor játszották a számait a csatornán( Maident akkor sem).

Mondjuk mostmár szerintem abbahagyhatná, mert a VH1(ami ugye az MTV-é) néha játsza a számaikat, sőt a Jukebox műsorban én már legalább 5x láttam a Run to the Hills-t.

Amúgy Dickinson szid mindenkit, aki függője valaminek. Egy haverom azt mondta, hogy a Holy Smoke részben arról szól, hogy ő még soha nem szívott el egy szál cigit sem.

A csávó radikális szinte mindenben. Az angliai konzervatív párt tagja és Tony Blaire-t is szidja mint a bokrot.

Steve a jófej, neki kisebb szája van(de nagyobb egója).

De az nyílvánvaló, hogy Ozzy  elk*rvult. A számaik királyak, de a viselkedésük,meg a hozzáállásuk szar, ahogy van. És ezt nem komázza a Maiden, hogy egy régi haver eladta a lelkét, és elhagyta a hazáját. Szerintem, ami a Trooper közben megy(britt zászlózás) az csak egészséges nacionalizmus. Azé mégse lobogtathat török zászlót, mer hogy a krími háború fő résztvevői a törökök meg az oroszok vótak, mikor a trooperek angolo segédcsapatok.

Előzmény: Artension (4276)
Artension Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4281

hat azert mindennek van hatara, nyilvan penzrol szolt a maiden reunion is, de ettol fuggetlenul k* jok. es nincs olyan musor, hogy the dickinsons

ozzy valoban mindig egy egyszeru lelek volt, de az rendkivul zavaro, hogy ennyire nyilvanvaloan sharon iranyitja minden lepeset. ennek koszonhetoen a zenei oldal is hiteltelenne valt ma mar. a maidennel azert nem ez a helyzet. penz ide vagy oda, a priest es halford is gyilkos formaban legalabb es legalabb aktivan dolgoznak, mig a sabbath 666 eve van bucsuturnen - csinaljanak mar egy lemezt vazze, iommi kettot is osszerakott a sajat neve alatt!

Előzmény: seabeast (4280)
seabeast Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4280
Ööö...Ozzy egy egyszerű buta csöves és mindig is az lesz. Ha most szánalmas akkor 77-ben vagy 82-ben is az volt. Arról nem is beszélve, hogy az összes nagyobb bandában a frontember kicsit fura alak:Halford seggbekúratja magát,Hetfield egy alkoholista pöcs,Mustaine hazudós drogos,arról nem is beszélve, hogy Blackmore vagy Malmsteen mekkora patkányok lehetnek emberként. Szóval nem értem miért pont Ozzy-van van a gond.

Amúgy meg a pénzről szól minden ezen a szinten.Maiden is seperc alatt kivágta a Blaze-t amint kevesebb lé kezdett csurogi a kasszába.
Előzmény: Artension (4279)
Artension Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4279

igen, mert hanyingerem van az osbournes-tol es nehez elvonatkoztatni tole. kicsit talan idealista hozzaallas, de egy ozzy ne szerepeljen mar a story-jellegu ujsagokban. ennyire nem lehet szukseguk penzre - pedig errol szol a tortenet, sharon kapzsisagarol es feltunesi viszketegsegerol

de azert sem mennek el, hanem mert kiabrandito es szanalmas mar az egesz ember. a gyerekeik meg...

Előzmény: seabeast (4277)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4278
Szánalmas az egész sztori. Mindkét részről. De lehet, hogy csak további felhajtás - aki esetleg nem figyelt fel eddig arra, hogy innentől a Velvet Revolver játszik az OzzFesten a Maiden helyett, és esetleg miattuk kimenne, most megtudta e fontos információt a paláver következtében. Érdekes módon eddig semmi nem szivárgott ki az állítólagos Dickinson kontra Sabbath dologból...
seabeast Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4277
Azért nem mennél el egy Black Sabbath koncertre mert Ozzy hetente kétszer két óráig szerepel egy valóságsóban?
Előzmény: Artension (4276)
Artension Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4276

becsulendo sharonban, hogy talpraallitotta a ferjet (foleg a fojtogatos es hasonlo sztorik utan), de az tenyleg undorito, hogy apropenzre valt mindent, ami vele kapcsolatos. en a valosagshow miatt vegleg leirtam ozzy-t es ma mar baromira nem lennek kivancsi ra eloben, pedig imadom a sabbath-ot es a szololemezeit is!

persze az igazsag tuti a ket fel verzioja kozott van vhol feluton ;))

adamwalker, bocs, de hazament, tonkremennek :))

seabeast Creative Commons License 2005.08.23 0 0 4275
Hát elég ciki az ügy.

Bruce hülye ha pont most állt neki szidni Ozzy-t és azt ami őt körülveszi,tudtommal ez már pár éve így van,ha ennyire nem tetszik neki akkor miért mentek el a fesztiváljára?Jah, hogy a pénz nagy úr.

Arról nem is beszélve, hogy Ozzy mindig is drogozott és ivott,akkor is mikor elkészültek azok a zseniális Sabbath lemezek a hetvenes évek elején. De gondolom azokat a lemezet is anno szarrá hallgatta Dickinson, még tribute lemezen is énekelt a hülye drogos dicsőségére. Szóval nagyon eröltetettnek érzem ezt az egész hozzáállást Dickinson-tól.
Szinpadon szereti szidni az MTV-t és társait,de láttam én már őt(pár éve) valami MTV-s zenei díjátadon ott poénkodni a pulpituson valami csinibaba társaságában. Akkor nem volt szarszemétzsutyok az MTV neki:)

Jobb lenne ha befogná a száját és a zenér koncentrálna.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!