Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Azt ugye tudjuk, hogy az ipod firewire/usb2 sebességgel képes adatot fogadni (400 mbit/s?), Marad a csati vagy a f-gép. A csatit nem ismerem, f-gépről annyit, hogy a két digi gépem közüll a hp valami borzalmasan lassú (usb1, de azt is nagyon lassan - olvasóba betéve a kártyát egyből jelentősen javul a helyzet), a Pentax pedig sebes, mint a madár, usb2.
Én akkor is azt mondom, hogy ez f-gép és memóriakártya függő, mert az vagy gyors vagy lassú. A kis közbülső eszköz úgy látom csak egy sima USB/iPod csati átalakító. Ha egyszer az iPod le és feltöltése gyors egy átalakító nem hinném, hogy lefogná, annál inkább a kimenő adatot adó fgép és/vagy a benne lévő kártyája.
Bocsi, kicsit félreérthető volt amit írtál, vagy én voltam nagyon fáradt ... én az ipod akksijára értettem a dolgot :))
valahol azt is olvastam, hogy álltalában 6 ciklus után kell egy teljes lemerítés (Ni-Mh) igy még nem jelentkezik a mem. effect.
és akkor egy idevágóbb kérdés:
Shuffle tulajoktól kérdezném, hogy: mi a különbség a töltésnél a villogo és a folyamatos sárga led világítás között??? a leírásban nem találtam, hogy kitérne a sárga led állapotára... csak világit ha tölt. nekm meg néha villog, néha folyamatos, de inkább a villogás a gyakoribb...
Ez gondolom a géptől is függ, hogy milyen gyorsan továbbít, illetve a benne lévő kártyától. Gondolom egy újabb, USB 2.0 képes gép, benne egy Ultra II-es gyors kártyával, ami olyan 10MB/s sebességű írás/olvasásra képes, már nem lassú.
Off: Ha valaki szeretne 6 GB-os iPod mini-t venni, itt megteheti: http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=3627305 Aukció formájában árulom. Jó licitálást!
Szerintem meg nem érdemes, sõt kimondottan TILOS a li-ion akksikat lemeríteni, a li-polimert meg pláne!!!!! az okosok azt mondják, az az ideális, ha kb. 30-40% töltöttség alá nem mész! azért van benne elektronika (az akksiban is) hogy ne engedje teljesen lemeríteni.
A Ni-Mh akksikra szokták mondani a memóriaeffektus létezését. Ez azt jelenti, hogy ha pl. 30 %-nál elkezded tölteni, akkor a következő alkalommal, amikor eléri a 30 %-ot (merülésnél), azt mondja, hogy kimerültem, hiszen a mútkor itt kezdtek el tölteni. Az, hogy nem töltöd fel teljesen, nem hiszem, hogy baj lenne. Havonta egyszer érdemes viszont TELJESEN lemeríteni.
Ha jól tudom a nanokban már alapbol benne van a magyar nyelv a többi 20-al együtt. Az az ha veszel külföldön nanot abban át tudod álitani magyarra a nyelvet. Igy akarják népszerűvé tenni a nanot, na meg a Mao.-i ipod eladásoknak köszönhetöen is ami sokat növekedett a közelmultban
Ehhez úgy konkrétan nem tudok hozzászólni, mert szerintem mindegyik karcolódik, ha a kulcscsomóval van egy zsebben, de a kijelző télleg nem megnyugtató.
Helo! Ha valakinek van már itt nanoja az irhatna egy kicsit róla személyes élményeket. Mert én is most akarok venni de ez a legujabb hir hogy elég sérülékeny (söt!) kicsit most megzavart.
Úgy néz ki, hogy jövő kedden dolgom lesz a fővárosban. Megfelelne egy talihoz ? Helyszin bárhol, időpont 3 körül vagy később. Az autóhifisekkel a Pólusnál szoktunk összefutni. Ha jó a nap, akkor szólok nekik is.
Az akkucsere után egyszer kiváncsiságból kitettem az iróaasztalra és hagytam menni. Hát azt ne mtudom, hogy milye nmódban, de azért valamivel többet húzott, mint 5 órát... Ha valójában hallgatom, akkor mostanában szinte csak shuffle módban. Az mennyire veszi igénybe az akkut és a vinyót?