Pécsett a határ közelsége miatt lehetett fogni a hovát tévét, vagy az akkor még jugoszláv volt... az volt a jó benne, hogy szinte az összes film eredetiben ment horvát felirattal. Ott néztem végig.
Meg volt egyszer egy resz, amiben az angolokat a kocsmaros zongoristaknak alcazta. Azok meg ugy zongoraztak, hogy "plimpli-plimpli-plamm-plamm" (ezt mondtak/enekeltek).
A vendegek meg sajtot kertek a fulukbe fuldugokent, s mar elveztek is a musort. (Asszem a Mylordban is volt ilyen jelenet)
:-)))
Planney
PS: Chat in english? Hu, elo kene banyaszni. Ramferne, mar tok kiestem a gyakorlatbol. :-(
Ezt én is végigélveztem a horvát tévében eredetiben. Az volt benne a jó, hogy a poénokon kívül még az is adott a nevetésnek, hogy állandóan parodizálták a németek, franciák angol kiejtését. Néha gurultam a nevetéstől. Főleg az volt a jó, mikor a két álcázott angol, akik franciáknak tettették magukat az angolokat utánozták. Azaz úgy próbáltak beszélni, ahogy egy francia imitálja az angolt. Hát az eszméletlen volt!
Ebben volt ugye a "Bukott Madonna a nagy didikkel" festmeny? Azzal valamit kevertek, de nem tudom mar, mit.
Hu de regen volt mar. :-(
A kocsmaros neve Rene volt az biztos, erre az egyik lany nevezetes beszolasabol ("Rene, vad kosom" :-))) ) emlekszem.
Meg volt benne a Herr Flick-et kisero nemet csaj, a Helga, de az o szereperol mar nagyon halvanyak az emlekeim.
Hitler kolbászára egy kis horogkereszt volt tetoválva... és amikor a figura nadrágjába rejtett kakukkos óra hirtelen működésbe lépett? Majd' kihaltam a röhögéstől...
Csatlakozom. Vizsgaidőszak tájékára optimalizálta a Sziv TV az esti ismétléseket, uis pont befér a 2 tanulási hullám közé, üditőül hat.
A tegnapi rész legnagyobb poénját szerintem Henry sütötte el, amikor Poppy megkérdezte, miért nem nyitott még ajtót, akkurátusan azt felelte: Mert még nem értem oda, Miss.
Van némi abszurd beütése a dolognak, de azért a tradicionális poénokra van kihegyezve. Teccik, igy harmadszorra is.
Angol sorozatok rulznak :) Ha lenne tévénk ezeket azért megnézném.
Nálunk a Mabel beszólásai voltak a kedvencek, meg azóta ha pudingot eszünk előtte megrezegtetjük, mint Lady Levendel a tápiókapudingot, mielőtt megdobálta vele Mrs Liptont, "milyen jóóól rezeg".
ajánlom figyelmedbe a rém rendes kapcsán a létező topic-okat
NO MA'AM CLUB & PSZCIHOPAPA FUN CLUB
ill. két, egyébként érdeklődés hiányában 1-1,5 hónapja elhalt topicot( bár a topic múzeumban talán még megvan - listázd az össz régi topic-ot)
Married with children
Egy rém rendes család
üdv
al
egyébként a csengetett mylord is nagyon állat, leginkább alf stokes, ivy,mable, mrs lipton, james , henry,
lady levendel (dolby kapitány ), teddy, ms poppy, ms sissy,george meldroom,teddy,ralf showcross,lady agatha,medge cartwright,pierce kapitány és rosie...
-csak az a baj, hogy nincsenek benne NAGY DUDÁK...
Az az!!! De en mindig azt hittem, hogy az francia, mert hogy ott jatszodik, Es a kocsmaros mindig kergeti az ellenallo kiasasszonykakat! Es szopatjak a gestapot es nagyon balek az egesz ellenallasi mozgalom. kircsi volt!
Aha, az lesz az. Volt benne a Herr Flick, a Gestapotol; meg a homokos nemet tiszt, akinek a kolbaszra kellett vigyazni; az oregasszony, akivel mindig a hagymalevest etettek ("Edit, Yvette, Maria, hat velem mar senki sem torodik? De, hoztunk finom hagymalevest... :)))")
Én nézem általában.
A kedvencem Ájjviii! Ő olyan szerencsétlen, és nemnormális... :))
Egyébként volt egy tanárom, aki egy az egyben ilyen volt, és osztálytársamék állandóan azt üvöltötték, amikor meglátták, hogy "tegnap ti is láttátok az ááájvit?" De Sisy sem kutya... :)
Moly
Gondoltam:-))), és nem is hagyhattam ki az első hozzászólás jogát, bár utólag láttam, hogy Planney megelőzött(gratulálok neki, nem tudom hogy lehetett ilyen gyors).
Amúgy meg 2 perc és kezdődik!
Én.
Látom MTV-s topic serkentően hatott rád. Nem baj:-))) Szerintem a Rém rendes...(ez is megérne egy újm topicot) után a legjobb vígjáték sorozat. SZVSZ mindegyik szereplő nagyon jól ki van találva. Most csak ennnyi.