Andi vagyok, és új itt a topikban! Azért írok, mert a hozzászólások száma alapján nagyon pezseg itt az élet, és segítségre lenne szükségem! Sárga leandert szeretnék vásárolni, amit egyszerűen sehol sem találok. Esetleg tud ajánlani valaki egy helyet, ahol beszerezhetem? Mindenféle megoldás érdekel, akár mag, akár cserepes változat! Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Polly vagyok, olvastam a Surinás cégről nálatok,igenis jó üzlet, náluk vettem az összes leánderemet, egészségesek és jó tanácsokkal látnak el. A cirmos amit kérdeztetek, az alsó szirma lilásrózsaszin, a középső barackos és a belső annyira halványrózsaszin, hogy szinte fehér. Azt hiszem őt hivtátok Chopinnak.
Éppen nemrég írtam hogy minden ősszel visszavágom ugyanakkorára(mert a téli helye megszabott), de gondoltam már rá hogy koncepciózusabb metszésre lenne szüksége.:-)
Én ugyan nem vagyok szakasszony ! :))) Általában augusztusban, még szép időben is abbahagyjuk a tápozást. A locsolás pedig ugye időjárásfüggő, mindenkor.........
mai villámkérdésem a szakasszonyokhoz: ebben a király időben ugye már kevesebbet kell locsolni-tápolni a kis drágákat?
Ja, és ismét nagy segítség volt a topic, régóta állt egy sörösüvegben egy ágacska, ami még nyáron egy vihar áldozata lett, és nem volt szívem kidobni, de meg sem moccant. Aztán olvastam pár napja, hogy a virágot nem árt lekapni róla, hogy ne arra menjen az energiája, eszerint cselekedtem, és lőn, már 3 szál gyökérke ékeskedik az alján:-)))). Úgy örülök, nekem még a környezetórás babok is megnyekkentek mindig:-).