Bizony ahogy kfancsi megírta, nagyon gyenge, de legalább izgalmas volt a meccs. Gyakorlatilag még a 95. percben is meg lehetet volna nyerni. (Igaz ez, a Szolnokiakra is,akik szintén ordító helyzeteket hagytak ki).
A Balna tabellája kicsit sántít. A Csepel 4 győzelmével a második. => 4.Kecskemét 5. Nyíregyháza
Szerintem a következő 4 fordulóban számunkra sok minden eldőlhet. 3x megyünk idegenbe(BVSC; Nyíregyháza; Csepel) és 1x kimaradunk. Szóval nehéz lesz! Az nyilvánvaló, hogy a BVSC és a BKV csak a pontokat veszi el, de nem akkar feljuttni, de a Csepelnek vajon mi a célja? Komolyan fel akkor menni vagy Ő is "pontszerző időszakban" van?
A félidőben a Bkv 3-0-ra vezet ellenünk.
Sajnos ráébredtem arra, hogy nem sok esélyünk lesz a feljutásra.
Remélem azért idehaza nyerünk egy pár meccset...
Szia Bálna! Szinte valamennyin ott vagyok és néha-néha,ha jó meccsnek ígérkezik akkor idegenbe is elmegyek. Az áprilisi meccsen is ott leszek, illetve valamikor azon a napon vagy előtte éjszaka érkezem majd messziről. Az biztos,ha a kezdési időpontban a városban leszek akkor megnézem. Természetesen szívesen látunk itt és akár nézhetjük is együtt a meccset. A feljutást nézve sajnos a múlt heti Bőcsi x után nehéz dolgunk lesz,mert mások hibájára kell majd várnunk.Egyébként,ha érdekel márc 23-án itt lesz 15 órai kezdettel a Magyar-Litván U21 -es meccs. Ha van kedved gyere,vagy gyertek át jó sokan szurkolni.Azt hiszem ráadásul a belépés ingyenes.
Benned egy jószándékú szurkolot ismerhetünk meg, ott leszel a Kecskemét-Csongrádon? Van kedved megnézni a meccset (ápr.15 ) egy ellenféllel megnézni? Kiváncsi vagyok a véleményedre! Szerintem a továbbjutás a tietek vagy a Nyirségé ezen vita nincs, pusztán mint ellenfél szurkolo erdekel a véleményed! Ez egy 1szeri és 1szer megismételhető alkalom (CSongrád-Kecskemét) és nem több.
Kiesik a 2 csoport utolsó helyezettje és a két nb1/B 11. helyezett mérkőzésének vesztese. ' már megvan (Kunszent) remélem a másik nem Csongrád lesz. Ez egy kisváros ahol még soha nem volt ilyen magas szinten a foci. Az emberek ezért igénylik a jó focit, és sokan szurkolnak még idegenben is ! Mi is megérdemlünk egy 2. osztályú csapatot! Az egész város összefogott hogy a pénzügyi feltételek rendben legyen! Kedves JÁTÉKOSOK bízunk bennetek ne hagyjatok cserben minket. Mi kitartunk melletetek! Nem célunk a továbbjutás csak a bennmaradás. Ezt kérjük tőletek! Ez egy egyszeri alkalom, nem szabad kihagyni..
A poén az volt, amikor kérdezték Tőle, hogy mit szólt a csapat lángoshoz.
Ez az állat azt mondta, hogy "leszúrtak a srácok, mert nem volt elég fokhagymás!":-))
Figyeled, nem úgy írjál ám, hogy Borsodi-Liga(hogy ez milyen hülyén hangzik, mintha regionális bajnokság lenne) hanem hogy National Championship 2000-2001, 1st Division. Ez igen!