Kedves ds9!
Ez 800 vászon OK., de én úgy tudom, hogy a mostani teljes bevételt jótékony célra akarják fordítani. Szerintetek azért ez meg fog jelenni az összbevételi listán?(3847:-)))))
Huh, én is benéztem :)
Két hete elköltöztünk, még mindig nincs telefonunk... kíváncsi vagyok hány e-mailem lesz. Cga levlista rulez!
UBul, lécci írj vissza mondjuk ide, vagy a laa-yosh@labor.obuda.kando.hu címemre, azt tudom olvasni ;)
És megint eggyel több hozzászólás let. Csak nem SW témájú volt...
Az összbevételek szerint ( Usa+nem Usa ) a 2. és 3. film:
002 Jurassic Park (1993) $ 920.1 millió
003 Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999) $ 915.2 millió
A nem usa bevételek szerint :
0002 Jurassic Park (1993) $ 563.0 millió
0003 Independence Day (1996) $ 503.0 millió
0004 Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999) $ 486.0 millió
Hát akkor Dear ds9!
Hogy állunk a bevételekkel ( uccso információim szerint már csak 6,1 millio fincsre volt az EP1 a második Jurassic parttól)?
(+1):-)))))
Hát, úgy tűnik, tényleg ....
Nem kéne elbúcsúzni és megbeszélni, hogy találkozunk az Episode II. topicban mittomén, márciusban ? Ds9, mi a véleményed?
Egy lelombozott Artu
Csak a pontosság kedvéért: a Gyűrük Ura filmet már forgatják, igaz, elégé az elején állnak a dolognak, tervezett bemutató valamikor 2001-ben... A film trükkjeit egy WETA nevezetü ujzélandi cég csinálja, állítólag tényleg nagyon jó minőségben. Mivel az egész még nagyon képlékeny állapotban van (a trükkökről is csak a már kész cgi modellek alapján nyilatkoztak az állítólagos benfentesek), nem valószinű, hogy bárki értékelni akarná/tudná.
Pénteken jelent meg a hír a DVD2000 honlapján:
http://dvd.budapestnet.hu/
"Meglepő dolgot találtunk egy külföldi OnLine áruház polcán. Előrendelést lehet feladni a Star Wars Episode I: The Phantom Menace c. film DVD változatára, és megjelenési dátum is van hozzá: 2000. május 19.
Nem meglepő, hogy a film vezeti is az előrendelési listát az oldalon... Adatok: 5.1 hang, 16:9 kép (elég általános). De vajon van valami alapja is a dolognak? Mindenki tudja, George Lucas -aki a filmmel kapcsolatban minden jogot birtokol- kijelentette, legkorábban 2005-2006 körül jön ki a film DVD-n..."
Itt a forrás:
http://212.116.80.12/katalog.asp?DVDidNumber=99999
Lehet beizzítani addig mindenkinek a DVD felszerelést.
A Gyűrűk Urát még el sem kezdték forgatni az az igazság, tehát még nincsenek trükkök sem.
Úgy volt, hogy az ILM fogja csinálni, de nem, tehát a trükkök akkor már nem is lesznek olyan jók, mert azért ebben ők a vérprofik.
Szerintem a Gyűrűk Ura negyedakkora siker sem lesz, mint az Episode I., nem azért mert rossz vagy ilyenek, hanem nincs rá akkora igény. Most ezen ne is vitatkozzunk, tök felesleges, majd nézzük meg a bevételi adatokat.
Szerepel benne a kis Anakin Solo is. A történet a Fekete flotta fenyegetése-trilógia és a Korélia-trilógia között játszódik. A könyvek sorrendjének megállapításához ajánlom neked is a http://books.echostation.com oldalt.
Lucas bácsi megnézte az készülő Gyűrük Ura filmet, és elég negatívan nyilatkozott róla. Sokak szerint azonban csak féltékeny a filmre, mivel annak a speciális effektjei sokkal-sokkal jobbak letttek, mint a SW-é.
A Gyűrük Ura film szvsz sokkal befutottab lesz mint a SW.. de majd az idő igazol.
Van valami összefüggése valamelyik előző sorozattal? Pl. a "klasszikus" TZ trilógiával vagy "A jövő látomásá"-val? Úgy néztem, ebben még "csak" az ikrek vannak meg, de Leiáéknak születik majd egy gyerekük, akit Anakinnak hívnak. Sajnos, piszkosul le vagyok maradva az SW-könyvek olvasásában, de igyekszem valami sorrend-félét kialakítani, arra az esetre, ha végre időhöz jutok.
Úgy láttam az USA-ban kinyomatják újra a TPM-et, tehát a bevételek várhatóan ismét csak meg fognak ugrani. Tud valaki arról valamit, hogy mannyire lehet elmenni valami jobb moziba itthon, van már hely?