Sziasztok, en uj vagyok meg ezen a forumon, de ez latszik.
Osszesen 1 kerdesem lenne:. Hol talalhatom meg a Magyarorszagon megjelenet Starwars konyvek listajat.?
telleg leult kicsit az orulet, de szerintem meg mindig tobbet hallani SW-rol, mint mondjuk 2 evvel a tpm elott.
egy viccem dolog: valamelyik napon a 6e-n harom reszeg punk a tpm-rol beszeltek nagy hevvel, meg hogy mikor kene ujra megnezni, mer' hogy az a jarjar milyen idiota :)
a kedvenc talan jarjar. azelott csubi.
na nem beszlve a hosszunyaku jedirol a tanacsban :))))
a nemzetkozi starwars orulet is ennyire lelohadt szerintetek (force.net stb.)?
ez azert is erdekes mert a jedi visszater ota eletben volt a dolog, de mintha a mostani hype valahogy szepen kimosta volna mindenkibol mindazt ami valaha is eszebe jutott a starwars-sal kapcsolatban. hogy allhatnak a "beoltozos" :) fanclubok?
Hogy meglegyen: az osszeget beleszamoljak, es mult pentek,szombat, vasarnap 1.2 milliot hozott. Ma vetitettek utoljara, esetleg lehet keresni az Entertainment Weekly honlapjan, cimet pontosan nem tudok, de a Netscape Keyworld "ew"
Sziaztok !
Kb. fel eve olvaslak benneteket, most jott el a tortenelmi pillanat, nem birom tovabb, muszaj hozzaszolnom:
Nem igaz, hogy nincs tematok ! Igy nem halhat meg a topic, hogy csak a 4000-t varjatok. Hajra fiuk !
Dobjon mar be valaki valami le nem ragott temat. Sajna en nem vagyok egy igazi hard fan,igy tul sokat nem tudok nektek segiteni, csak szurkolok.