Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Hát, több dolgok vannak égen és földön, és pláne itt a fórumon, mintsem elménk felfogni képes lenne, Horatio...
Én mindenesetre lelkes vagyok Dzsonszi programjáért. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ha van egy működőképes megoldás, akkor az miért fáj a moderátoroknak? Ha én nem reagálok egy beírkára és abból nem lesz vita, az nekik is csak előnyt jelent szerintem, mivel kevesebb moderálnivaló marad.
Hát vagy a color hex finder tévedett, vagy ami valószínűbb: a motor van olyan okos, hogy a "láthatatlan" színek esetében egy kicsit állít a bírt színen (pl. a teljesen fehérrel írt szövegeket is megsötétíti egy árnyalattal).
Részemről mindenki s.k. eldöntheti, hogy számára a kormányzati "hirdetők", egyéb mentáldefekt trollok és különféle zaklatók netes szemeteinek látványától való megszabadulás a fontosabb, vagy a nyitottság über alles.
Azért megjegyzem; az utóbbi elv képviselői is húznak kotont, ha khmm... örömlányhoz fordulnak.
Szerintem rátapintottál a lényegre: ha mérgező. Az információhiány és a klikkesedés mérgező, ellentétek élesednek általuk, és így olyan háborúk születnek, amelyeknek csak vesztesei vannak.
A rendező faszi egyszer már kapott felfüggesztettet, mert 11 éve szervezett egy olyan ralit is ahol halálos baleset volt a szervezési hiányosságok miatt.
Meg akarták magyarítani, de úgy tudom, nem egyezett a másik fél kötelmeiről, lehetőségeiről vallott elgondolás. A kintiek azt hitték, beláthatnak a kulisszák mögé, mert az nekik normális lett volna.
Bocs, félreérthetően fogalmaztam. Értékrendemben nem csupán a fórummotorba integrálás az integrálás, hanem az is, ha a brand bármely elemén egy külsős szüleményét propagálják saját termékükre, akár jobbátételére.
Még emlékszem az autoscout24 bukásra, s azt hiszem, a cégmemória is emlékszik rá.
Szerintem ez struccpolitika. Van egy (több) probléma, de sokan nem is akarnak tudni róla, megy a fej a homokba. A te szkripted pont ezt támogatja, meg a társadalmi klikkesedést. Az alkotásod elismerést érdemel, de az élet támogatását nem találom meg benne.
És nagyon is jól tetted. :) Most jártam a Mennyire számítban, kellemesen olvasható. Rajtuk alkalmazom ugyanis. :) Meg még a Min gondolkodtálban két illetőn.
Nem is belsős dologról van szó. (Azt még én is felfogom, hogy biztonsági-üzleti okokból nem engednek külsősnek a motorba piszkálni, vagy egyáltalán: belenézni... de ennek semmi köze a motorhoz.)