Keresés

Részletes keresés

pasa_ Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3946
>mikor és ki mondja Luke-nak, hogy Kenobi harcolt az apjával, és az egy kohóba esett? A srác szerint ugynis ilyenről nincs szó a filmekben, pedig én határozottan emlékszem

A filmet nem tudom, a konyvben benne van. Ket utalas, az egyik a konyv 33%-anal, kozvetlen Yoda halala utan Kenobi beszelget Luke-kal, es meseli pont amit irsz. Masodszor 95%-nal, amikor Vaderben feltornek az emlekek, koztuk ahogy az olvadt lava kuszik fel a gerincen.

A koho a magyar fordito talalmanya ("apád beleesett egy olvadtfém-kohóba"), az eredetiben ezen a helyen "molten pit" az, amibe beleesik, ami ott osszecseng a kony vegi lavaval.

Pasa

Előzmény: Liquid_FX (3944)
ds9 Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3945
3900.
Liquid_FX Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3944
Látom, nagyon hajtotok arra a 4000-re, rajtam igazán ne múljon... Ha már itt vagyok, egy SW kérdés, amiről egy haverommal vitatkoztam, ti biztosan tudtok válaszolni: mikor és ki mondja Luke-nak, hogy Kenobi harcolt az apjával, és az egy kohóba esett? A srác szerint ugynis ilyenről nincs szó a filmekben, pedig én határozottan emlékszem...
Dob Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3943
Nekem csak egy Millenium Falcon-om van a SW szériából, de eléggé lehangolt. Szerintem nyomába sem ér egy Revell vagy más menő modellcég termékeinek. Az AMT gyártja a Star Trek modelleket is, abból van 2 (Bird Of Prey,Excelsior) azok hasonlóan pontatlanok..
A Millenium Falcont extraerős pillanatragasztóval kellet összefogatni, hogy összeragadjon a két fele, mert annyira feszült, no meg a távtartó csapokat kb 4-6mm-el rövedebre kellet vágni.. na jó persze a csahszlovák makettek riszabbak voltak..:)) A fényképekre viszont kiváncsi vagyok.
Előzmény: zsozs (3942)
zsozs Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3942
Darth Vader-rel kapcsolatban: Nyáron Nyíregyházán vettem egy kb 35 cm magas Vader figurát.Nagyon állat. Most csinálom éppen. Amúgy van egy pár SW makettem. Az AMT gyártja őket. Nagyon sirály mind!!! Szépen ki avnnak dolgozva. Ha készen lesznek, akkor majd felrakon a fotókat a netre. Ez kb. jövő január lesz mert addigra akarom megcsinálni őket, és indítom őket majd a makettversenyeken!!

Előzmény: Kojak (3938)
Zolcsi67 Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3941
Artu:
Nagyon szívesen, a jedi ahol tud, segít :-))))
druss42:
Kedvenc szövegem: "Csubi, a hidrokulcsokat!"
pasa_ Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3940
Nem lehetne abbahagyni a szemetelest? 4000 hozzaszolast akarsz, a szemet az nem hosszaszolas, csak szemet.

Pasa

Előzmény: ds9 (3939)
ds9 Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3939
3894
Kojak Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3938
Nem vitás, hogy Darth Vader a király!!

hétvégén voltam a CORA-ban, és láttam sw-s cd tartót, ami olyan gagyi volt, hogy csak na és mint egy 2000 pénzt számláltm. Meg áll az eszem. Beszélgethetnénk akár az sw gagyikról is, mert van belőle bőven.

Üdv

Kojak

Előzmény: druss42 (3935)
Csülök Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3937
Egy kis infantilizmus sosem árt...
Egyébként a film fogadtatásának ellentmondásosságát valóban az elvárások okozták. Hiába, minden legenda csak egyszer születhet meg. Nagyon tetszett a film képi világa. A távolról mutatott bolygók, vízalatti és földfeletti városok, tájak között nem egy egészen szépre sikerült.
Előzmény: CsabA (3928)
Kojak Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3936
Hali ds9!

Meg sem állunk 4000-ig. Nincs infod?

Üdv

Kojak

Előzmény: LOU (3929)
druss42 Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3935
hali

jaj az elobb elfelejtettem , hogy a mozi szombat 16:15 kor lenne duna placcban sajna kesobb nincs (syomoru , hogy mar alig jatszak)

druss42

druss42 Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3934
hali

na megy egyszer en :)

Nekem a kedvencem az sw4-6 bol Yoda es Han Solo () sw1 bol meg Darth Maul es JarJar ,
es termeszetesen Sebulba .Errol jut eszembe , ha lehetosegetek van nezzetek meg a Sw pod racer nevu jatekot. A jatek nem nagy durranas , de ket palya kozott Sebulba eldudolja az Sw4 kantin zenejenek kezdo dallamat ORIASI :))) Lehet felteszem majd a netre valahova mert csucs.

Egy kerdest en is feltennek ,kinek mi a kedvenc szovege a filmekbol ??? :))

az Sw4 bol a "Nem hold az hanem urallomas" a kedvencem, ha este felneztek a holdra jusson mindig eszetekbe :)
Esetleg a "TK421 miert nincs a helyen" , vagy a "Luke az ajtot" lehet nalam eselyes :)
A tobbin meg filozok

druss42

druss42 Creative Commons License 1999.12.14 0 0 3933
hali

reg jartam erre jaj nekem :)
Latom azert neha van tema .
Gruppo Atletico koszonom az infokat a forcnetrol :)

Tangenssel szombaton tervezunk menni latni sw1 . Jon valaki ? En lenni vesz jegy :)
Gondolom csutortokig ideir aki jon en meg veszem jegy .
Ubul na mar jelentkezhetsz is :)

MARCIPAIN te vagy az ? :))))

druss42

irjatok batran hatha meglesza 4242 hozzaszolas is :))

zsozs Creative Commons License 1999.12.13 0 0 3932
Szerintem Darth Vader egy jó csávó. Nekem legalábbis bejön. De a legjobb figurák, Watto, Jar-Jar és Sebulba!!! - Ha már nyilatkozni kell!

Hajrá hajrá, már nincs sokk hátra!!
Itt van még 1

Előzmény: Dob (3901)
Banita Creative Commons License 1999.12.13 0 0 3931
***Banita is benevez a "Karácsonyig 4000!" versenybe.***
Az Erő legyen velünk 2000-ben is...
Dob Creative Commons License 1999.12.13 0 0 3930
Germániában ujból elkezdték reklámozni a filmet. Asszem most kezdik ujból vetíteni ott is. Megint ez a SW láz.. lassan fullad ki az biztos
LOU Creative Commons License 1999.12.13 0 0 3929
CsabA!

Nem értek egyet, szerintem Lukács György bátyánk vette a lapot. Viszont tudom mi lesz a második részben az, ami a legtöbb embernek bántani fogja a csőrét. Szóval az, hogy a hírek szerint a második rész lesz a hat közül a legromantikusabb. El tudom képzelni, hogy Jar-Jar már senkit sem fog zavarni, hanem inkább azért fogják fikázni a filmet, mert hogy "Mér' kellett a Sztárvárzbó' is mán titanikot csinálni?" (Kábé ilyen szinten) :)
Engem nem fog érdekelni, mert szerintem nem érdemes ilyen dolgokon vitatkozni. Meg különben is: az EP2-ben lesznek állítólag a legnagyobb (a Rettenthetetlen-ben látotthoz hasonló) szárazföldi harcok, és a leglátványosabb űrcsaták.

CsabA Creative Commons License 1999.12.13 0 0 3928
Amilyen idióta infantilizmus volt az első rész, kár szót vesztegetni a másodikra, az még gagyibb szarság lesz.
ds9 Creative Commons License 1999.12.13 0 0 3927
Rajtam sem :)))

3886.

LOU Creative Commons License 1999.12.13 0 0 3926
az a baj már megint, mint az első rész előtt. Már most tudok egy csomó dolgot az EP2-ről, és ez cseppet tönkreteszi az újonság varázsát. Félreértés ne essék, nem járok utána az EP2-híreknek, de úton-útfélen csak azt hallom, hogy ez meg az lesz benne. Szerintetek tanult az EPI felemás fogadtatásából Lucas? Szerintem igen, bár várjuk ki a végét. (Én ahhoz a réteghez tartozom egyébként, aki nem fikázza a filmet...)
LOU Creative Commons License 1999.12.13 0 0 3925
ds9! Rajtam ne múljon. Meglesz a 4000...
UBul Creative Commons License 1999.12.13 0 0 3924
valami filmnezes tenyleg jol jonne... most mar ulepedett annyit a dolog, hogy megint maximalis elmenyt nyujtson :)
off:
HELLO VILAG!
Artu Creative Commons License 1999.12.12 0 0 3923
bocs: kiegészíteni
Artu Creative Commons License 1999.12.12 0 0 3922
A gregWing-féle lista és Zolcsi67 által javasolt web-oldal (ezúton köszönet érte) alapján összeállított remek kis táblázatomat sehogy sem bírom ide varászolni. Megpróbálkozom az ömlesztett változattal. Amennyiben a címek értelmezhetően megjelennek, kéretik javítani és kiagészíteni. Artu

Dave Wolverton: The Rising Force/ Az ébredő Erő (kb. 8 évvel a TPM előtt)
Jude Watson: The Dark Rival/ Sötét vetélytárs (ue.)
Terry Brooks: The Phantom Menace/ Baljós árnyak
A.C. Crispin: The Paradise Snare
The Hutt Gambit
Rebel Dawn
Brian Daley: Han Solo at Star’s End/ Han Solo hadjárata
Han Solo’s Revenge/ Han Solo bosszúja
Han Solo and the Lost Legacy/ Han Solo küldetése
L.Neil Smith: Lando Calrissian and the Mindharp of Sharu / Lando Calrissian és a Sharu varázskulcsa
Lando Calrissian and the Flamewind of Oseon/ Lando Calrissian és az Oseon tűzvihara
Lando Calrissian and the Starcare of Thon Boka/ Lando Calrissian és a Thon Boka csillagbarlangja
George Lucas: A New Hope/ Csillagok háborúja: Új remény
Alan Dean Foster: Splinter of the Mind’s Eye/ Erőpróba
Donald F. Glut: The Empire Strikes Back/ A Birodalom visszavág
Steve Perry: Shadows of the Empire
James Kahn: Return of the Jedi/ A Jedi visszatér
K.W. Jeter: The Mandalorian Armor (a ROTJ idején)
Slave Ship (a ROTJ idején)
Hard Merchandise (a ROTJ idején)
Kathy Tyers: The Truce at Bakura/ Különbéke (közvetlenül a ROTJ után)
Michael A. Stackpole: Rogue Squadron/ Zsivány kommandó (2,5 évvel a ROTJ után)
Wedge’s Gamble/ Wedge játszmája
The Krytos Trap/ A Krytos csapda
The Bacta War/ A baktaháború
Aaron Allston: Wraith Squadron (3 évvel a ROTJ után)
Iron Fist
Solo Command
Michael A. Stackpole: Isard’s Revenge
Aaron Allston: Starfighters of Adumar
Dave Wolverton: The Courtship of Princess Leia (4 évvel a ROTJ után)
Timothy Zahn: Heir to the Empire/ A Birodalom örökösei (5 évvel a ROTJ után)
Dark Force Rising/ Sötét erők ébredése
The Last Command/ Az utolsó parancs
Kevin J. Anderson: Jedi Search/ Új rend (7 évvel a ROTJ után)
Dark Apprentice/ Sötét oldal
Champions of the Force
Michael A.Stackpole: I, Jedi
Barbara Hambly: Children of the Jedi (8 évvel a ROTJ utâán)
Kevin J. Anderson: Darksaber/ Sötétkard
Barbara Hambly: Planet of Twilight (9 évvel a ROTJ után)
Vonda N. McIntyre: The Crystal Star/ A kristálycsillag (10 évvel a ROTJ után)
Michael P. Kube-McDowell: Before the Storm (12 évvel a ROTJ után)
Shield of Lies /Hazugságok pajzsa
Tyrant’s Test/ A zsarnok erőpróbája
Kristine Kathryn Rusch: The New Rebellion/ Az új lázadás (13 évvel a ROTJ után)
Roger MacBride Allen: Ambush at Corellia/ A koréliai rajtaütés (14 évvel a ROTJ után)
Assault at Selonia
Showdown at Centerpoint/ Leszámolás a középpontban
Timothy Zahn: Specter of the Past/ A múlt kísértete (15 évvel a ROTJ után)
Vision of the Future/ A jövő látomása
Kevin J. Anderson & Rebecca Moesta: Heirs of the Force/ Az Erő örökösei (19 évvel a ROTJ után)
Shadow Academy/ Árnyakadémia
The Lost Ones/ Szökevények
Lightsabers/ Fénykardok
Darkest Knight/ A legsötétebb lovag
Jedi under Siege/ Ostrom alatt
Shards of Alderaan (20 évvel a ROTJ után)
Diversity Alliance
Delusions of Grandeur
Jedi Bounty
The Emperor’s Plague
Return to Ord Mantell
Trouble on Cloud City
Crisis at Crystal Reef

edited Kevin J. Anderson: Tales from Mos Eisley Cantina/ Mos Eisley mesék
edited Kevin J. Anderson: Tales from Jabba’s Palace/ Történetek Jabba palotájából (főleg a ROTJ előtt)
edited Kevin J. Anderson: Tales of the Bounty Hunters/ Történetek a fejvadászokról
edited: Peter Schweighofer: Tales from the Empire

Kakukktojások:
Ed Fisher: Han Solo nomádjai
Dale Avery: Han Solo, a birodalmi ügynök
Han Solo és a fejvadászok
Han Solo háborúja
Malcolm Webster: A Jedi hatalma

ds9 Creative Commons License 1999.12.12 0 0 3921
Mostanság csak a szinkronizáltat adják, azt meg nem akarom megnézni, de a feliratosra beneveznék, azzal együtt akkor moziban már 9x látnám.
Előzmény: Angi (3920)
Angi Creative Commons License 1999.12.12 0 0 3920
ds9, kedves
Hogy közelebb kerülj a 4000,-hez :-)))

Most, hogy eltelt egy kis idő a közös SW-nézegetés óta, lehet, hogy ideje lenne újranéznem a filmet. Nem szervezel semmi ilyesmit? :-)

Angi

Előzmény: ds9 (3916)
Korcs Creative Commons License 1999.12.12 0 0 3919
Jópofa vagy, bár én erről már leszoktam. Kezdeti korszakaimban gyakran tettem efélét, s ezt most - a nosztalgiás topikomban - meg is ismételtem, bár nem kifejezetten nullázás céljából, csak egy kifelejtett adalék-információt tettem hozzá (javallom a topicot)!

Na hajrá szarvorzozz tú.

Előzmény: ds9 (3918)
ds9 Creative Commons License 1999.12.12 0 0 3918
Lenullázom saját magamat :)))))
Előzmény: ds9 (3917)
ds9 Creative Commons License 1999.12.12 0 0 3917
Na megnyitottam a második autentikus topikot, van még jó 2,5 évünk, hogy láthassuk a filmet, de már jövő nyáron az USA-ban és remélem itthon is megjelennek az új plakátok ( Obi-van, Yoda ) és akkor örülni fogunk :))))
Tehát majd később visszatérünk erre a topikra, most csak elindítom, és legyen úgy, hogy ez tudjon majd többet, mint 4000 hozzászólás.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!