A Bengals csak egy showelem. Remek jatekosai vannak, de szerintem sose tudtak igazan csapatba jatszani. Teny, hogy a Ravens ellen remekul jatszottak, de azt is vegyuk figyelembe hogy Baltimore 3 kulcsjatekosa serulessel bajlodott. Felre ne erts, en is szeretem a Bengalst, a Ravens meg utalom, de ami teny az teny. Meg a Seahawksnak is sikerult megvernie a Cincit, pedig nem nagyon remekelunk iden.
Pats - Bengals... ez annyi 1-es, mint a haz. A Pats annyira dominal iden, hogy kozelukbe se er senki.
Saintset sajnalom, onnan is leginkabb Reggie Busht.
NA DE! 6 ora 25 perc mulva irany a korhaz. Eltunok par napra a netrol. Utanna szivesen filozofalhatunk tovabb az nflrol.
Háth most igazán az 1ik szemem sír a másik nevet.... Örülök a Bears-nak de kicsit aggódok az 1ik kedvencemért..... A Saints-nek elég sokat kell fejlődnie a védelemben... nah meg persze Brees 4 IT. Háth igaz h 2x-es Pro Bowl választott de amit most mutatott.... siralmas. Jah és 2 hét múlva jön a Seahawks. Kíváncsian és bizakodva várom a folytatást... Hétfő esti rangadó viszont Pats vs Bengals... Huhuhuuuuuu Remélem megesszük a tigriseket.. bár mostanában kifejezetten tetszik a játékuk habár nem jött ki nekik a lépés....
Most már biztos hogy sokkal jobban fog menni a csapatnak mert nem lesz ott az a kis hülye aki mindent elbasz..ja és remélem Briant is engedik újra tacklet csinálni sokat.:)))
Holnap, csütörtökön szükségem lenne (jó) néhány (jó) emberre. Plakátozni, szórólapozni kellene. Én kb. 17h körül leszek a Pelikánnál.
Dani!
Elrontottad éccsapád fegyverét, és azt szeretnéd megcsinálni, vagy már az év elején tele a tököd a sulival? Ne tedd!
Annak idején a Columbine-i (nem biztos, hogy jól írom) iskolai lövöldözésről csináltak egy filmet. Két srác megölt egy tucat diákot és tanárt, majd végeztek magukkal is. A filmben volt egy jelenet, ami valahogy nem illett oda, de aztán azt hiszem rájöttem miért volt. Szóval a két srác mielőtt elindult volna gyilkolászni összemelegedett a zuhany alatt. Nem értettem, hogy ezt hogy derítették ki, vagy hogy miért kell a filmbe! Aztán bevillant.
A rendező üzenete: Ne ölj, mert lebuzizunk!
Szóval Dani csak óvatosan a fegyverekkel, mert még a végén kénytelenek lesznek a szüleid fura zuhanyzós történeteket hallani rólad :)