Keresés

Részletes keresés

cobba Creative Commons License 2006.06.14 0 0 481

Nemfogfájni

En fizetem a magamet (berbol es fizetesbol), te is fizesd a magadet. Nemfogfajni.
Előzmény: Törölt nick (477)
cobba Creative Commons License 2006.06.14 0 0 480

Roxer17

Orban 15 eve ellenszenves, 8 eve nagyon ellenszenves 4 eve elkepesztoen ellenszenves. Nekem nem kell beadni semmit se jobb, se bal oldalrol. Van sajat elkepzelesem a dolgokrol.
Előzmény: Roxer17 (476)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 479
a minimalberre kicsi vallalkozom? ami utan adozol, miutan a szomszed belaneni proteziset is lefirkantottad belole?
Előzmény: Törölt nick (477)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 478
boff.
blabla komcsi bla liberalis anyad blabla froccs zsido blabla kunbela blabla d209 horghhorgh....

mas egyeb cuncikam?
Előzmény: Törölt nick (475)
Roxer17 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 476

ó igen ez a legnagyobb baj az országban,hogy milyen a hangnem...szépen kell beadni a szart is:"nem kell félni nem fog fájni"....a birka népnek akinek ez kell meg is érdemli,lényeg,hogy ne Orbán legyen inkább fizessünk havonta mindenért sokkal többet!!

egyébként mindent megmondott Orbán előre nagyjából,erre a hozzád hasonlónak bemagyarázták,hogy mennyire szemét,kirekesztő,meg rettegés csináló ez  a  politika...

aztán mégis minden bejött amit mondott erről ennyit...

Előzmény: cobba (460)
cobba Creative Commons License 2006.06.14 0 0 474

Igy van. Nekem minden penzt meger, hogy orban elhuzzon a fenebe (jo uton halad szerencsere), es megszedult fanjai csak a kerites tulfelerol vicsoroghassanak.
Előzmény: narancsbukta (471)
gecmarek Creative Commons License 2006.06.14 0 0 473
Á, én leragadtam a fórumproletároknál!:)
Előzmény: narancsbukta (470)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 472
cuncikam, NEM KERT A NEMZET BELOLETEK! Nem tudtok mindenkit lefizetni mint a kokot, meg a kudlikot. A tobbseg addig szopott, amig regnalt a kertitorpe. Most a koko es kudlikfelek azert jajonganak, mert nem oszt osztalekot a fidesz rt.
En meg ennek melysegesen orulok.
Előzmény: Törölt nick (453)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 471
pontosan, es ez nem keves aldozatot is meger.
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 470
melyik proletarokra gondolsz? akik a witnermarcsaval ulnek egy padsorban?
nyihihi :)))))))))))))
Előzmény: gecmarek (466)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 469
ezt mind a 46 hozzaszolasod mely, es relevans tapasztalatai alapjan igy kijelentetted.
Ertem... :)))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: nicksok (458)
cobba Creative Commons License 2006.06.14 0 0 468

Swallow My Pride

Hozzaszolasod csak megerositi az en hozzaszolasom lenyeget.

A mas szemeben meglatod a szalkat, a magatokeban a gerendat sem.
Előzmény: Törölt nick (462)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 467
stones, ugye hallottal mar a gaus-gorberol. Nincs olyan hogy hulye nep, hulye megmondoemberek vannak. A nep meg manipulalhato volt, es lesz is. Ezert tetszik nekem annyira, hogy a nemzeti oldal boosz vednokei hogyan hulyezik itt le a nepet, a nemzetet. Csak igy tovabb, a kadari uton.
Előzmény: stones (457)
gecmarek Creative Commons License 2006.06.14 0 0 466
Nagyon ügyes emberek ezek a proletárok! Tele szájjal, szopás közben is tudnak Orbánozni!:)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 464
gyurcsotany, vagy kertitorpefos. Jelzozzunk, ha ezt szereted.
Mellesleg nem voltam, es sosem leszek szoci.
Előzmény: Törölt nick (449)
narancsbukta Creative Commons License 2006.06.14 0 0 463
mindenki azt hazudik ide, amit akar. szerintem meg eletedbe nem fizettel adot.
tan bemasolod ide az adobevallasod sutyerak?
Előzmény: Törölt nick (451)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 462
Lárifári, meg líra.
Az a stílus.

Meg az asztalra kibaszott óra, amire kétpercenként ránéz egy tárgyaláson.
Meg a fogadáson rágyújtó naccsasszony.
Meg Gál ragacsos kiskanala amivel a csészéjét kocogtatja a Házcsengő helyett.
Meg a maszturbáló Bolgárúr.

A képzett proletariátus.
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 461
Engem nem érintett.
A gázáremelés fog.

Megoldható, hogy mondjuk egyik se érintsen.
Előzmény: messelg (455)
cobba Creative Commons License 2006.06.14 0 0 460

Az utobbi nehany hozzaszolasra:

Az emberek azert szavaztak, tobbek kozott, az MSZP re, hogy az ilyen hangnemu politizalas mindorokre tunjon el a kozeletbol. Senkinek nem hianyzik az, amit orban nepe kepvisel.
JEFFREY Creative Commons License 2006.06.14 0 0 459
A HIR-TV-n hallottam én is, s volt egy két részletesebb adat is.Amin dobtam egy hátast az, hogy az MSZP-re szavazok 80%-a azt várta amit kapott, tehát megszorítást.Ez azért döbbenetes, mert a Kampányban pont ellenkezőjét hallották.Honnan tudták, hogy szívni fognak és saját érdekük ellenébe ixeltek ezek szerínt.A magyar társadalom egy operett ország lett, híszen amit hall meg amit lát az csak a képzeletében valós, de mivel jó hallani ezért attól megrészegül, s utána mikor éli a hétköznapjait már nem érdekli hogy mi van, mert tudja, de arra vágyik, hogy elmehessen az Operettbe, mert az olyan jó volt, s lehetett kicsit ábrándozni.Na ez az Izaurás Kádárnépe, igaz lassan fogynak, de azért még van belölük elég.
Előzmény: Törölt nick (444)
nicksok Creative Commons License 2006.06.14 0 0 458
Tipikus mszp jellem vagy.Sablonokat mondasz.Komolytalan vagy....
Előzmény: narancsbukta (442)
stones Creative Commons License 2006.06.14 0 0 457
igazad van , megérdemeltük! Az agymosott, Izaurán felnevelt többség felületes, szubjektív benyomások alapján ítél és választ. Módosítom a mottómat:
az okos ember a más kárán tanul,
a kevésbé okos a sajátján,
a többség meg továbbra is az mszp-re szavaz!
Előzmény: narancsbukta (435)
Első Polgár Creative Commons License 2006.06.14 0 0 456
nagyon sokan tiltakoztak a felelőtlen osztogatás miatt
Előzmény: messelg (455)
messelg Creative Commons License 2006.06.14 0 0 455
Igen! Akkor miért nem tiltakoztatok, amikor 30 %-kal emelkedtek a reálbérek?????????????
molnibalage Creative Commons License 2006.06.14 0 0 454

Feltűnt, már neketek, hogy főleg azok írnak baromságokat a fórumba akiknek nagyon sok hozzászólásuk volt, már az idők folyamán? Érdekes, hogy  szinte kivétel nélkül mind hisznek még ennek a hazug bandának vagy még istenítik is őket.

Mostanában eszmebe jut Antall József mondása:

"Tetszettek volan forradalmat csinálni!"

Hát, még a végén sor kerül rá. Lassan elfogyanak a lehetőségeink.

Priluki Creative Commons License 2006.06.14 0 0 452

Igy leirva nem érzékelhető a látvány, bár a kiemelésed jelzéséértékű. Szinte kiesett a pult mögül a lelkes energiától, lendületesen, lehengerlően, meggyzőzően, szinte a kamerába bújt, hogy mindenki lássa az őszinte felháborodását. Enyhén megemelkedett a szóáradat előtt a sarkáról, a lábújjaira helyezte a testsúlyt, aztán duplakuplung gázfröccsel kibuggyant a tömör, nyers "igazság".

Az ország "többsége" meg lelkesen benyelte.

Előzmény: zogu (448)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 451
Megszabadulsz tőlem?
Miért, eddig együtt éltünk?

Milyen mocskomat kell eltakarítani, hülyegyerek?
Abban biztos lehetsz, hogy nálad meg a többi retardált szoci nyugdíjasnál több adót fizetek be, te naposcsibe.
Ha mindenki annyi "mocsokkal" járulna hozzá az ország terheihez mint én, ez lenne Svájc, te kis pártkatona.
Előzmény: narancsbukta (431)
Első Polgár Creative Commons License 2006.06.14 0 0 450
Szvsz van Magyarországon egy párszázezres jól szituált értelmiségi réteg, akik mindennapi életből származó frusztrációját nem pszichológusnál vezeti le, hanem a sajtó segítségével minden baját kivetíti Orbánra. Ezeknek az embereknek minden pénzt megér Orbán bukása, mert a magyar belpolitkát a Csillagok Háborúja 7 részeként élik meg, ahol Orbán a gonosz, és bárki más a jó, és nem társadalmi érdekérvenyesítési harcként. Kb olyanok, mint a buta szurkolók, akik gatyájukat is elköltenék kedvenc csapatukra.
Sajnos ezeknek az embereknek a kezelési költségét fizeti meg az ország egésze. Legszebb példányaik itt a fórumon találhatóak meg, narancsbukta, narancsfing, geszthi, quncogi et al.
Szerencsétlen emberek ezek, inkább sajnálni lehet őket.
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 449

,,... már a kutya sem hisz nektek."

Nekem nem is kell hinned, én nem ígértem neked semmit.Azért az meg érdekes,hogy Gyurcsótánynak meg hiszel.Neked biztos mást ígért.

Előzmény: narancsbukta (440)
zogu Creative Commons License 2006.06.14 0 0 448

"Nem akarhat igaztalan módon nyerni! Nem igaz vádakkal választást nyerni, az nem igaz országhoz vezet!" - mondta a hazug seftes.

Előzmény: Priluki (445)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!