El kell halasztani az adócsökkentési programot, augusztustól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára. Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-től 15 százalékról 25 százalékra kívánja növelni a kormány – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanácsban. Mindezt úgy vezette be, hogy „nincs szükség sokkterápiára”.
Orban 15 eve ellenszenves, 8 eve nagyon ellenszenves 4 eve elkepesztoen ellenszenves. Nekem nem kell beadni semmit se jobb, se bal oldalrol. Van sajat elkepzelesem a dolgokrol.
ó igen ez a legnagyobb baj az országban,hogy milyen a hangnem...szépen kell beadni a szart is:"nem kell félni nem fog fájni"....a birka népnek akinek ez kell meg is érdemli,lényeg,hogy ne Orbán legyen inkább fizessünk havonta mindenért sokkal többet!!
egyébként mindent megmondott Orbán előre nagyjából,erre a hozzád hasonlónak bemagyarázták,hogy mennyire szemét,kirekesztő,meg rettegés csináló ez a politika...
aztán mégis minden bejött amit mondott erről ennyit...
Igy van. Nekem minden penzt meger, hogy orban elhuzzon a fenebe (jo uton halad szerencsere), es megszedult fanjai csak a kerites tulfelerol vicsoroghassanak.
cuncikam, NEM KERT A NEMZET BELOLETEK! Nem tudtok mindenkit lefizetni mint a kokot, meg a kudlikot. A tobbseg addig szopott, amig regnalt a kertitorpe. Most a koko es kudlikfelek azert jajonganak, mert nem oszt osztalekot a fidesz rt. En meg ennek melysegesen orulok.
stones, ugye hallottal mar a gaus-gorberol. Nincs olyan hogy hulye nep, hulye megmondoemberek vannak. A nep meg manipulalhato volt, es lesz is. Ezert tetszik nekem annyira, hogy a nemzeti oldal boosz vednokei hogyan hulyezik itt le a nepet, a nemzetet. Csak igy tovabb, a kadari uton.
Meg az asztalra kibaszott óra, amire kétpercenként ránéz egy tárgyaláson. Meg a fogadáson rágyújtó naccsasszony. Meg Gál ragacsos kiskanala amivel a csészéjét kocogtatja a Házcsengő helyett. Meg a maszturbáló Bolgárúr.
Az emberek azert szavaztak, tobbek kozott, az MSZP re, hogy az ilyen hangnemu politizalas mindorokre tunjon el a kozeletbol. Senkinek nem hianyzik az, amit orban nepe kepvisel.
A HIR-TV-n hallottam én is, s volt egy két részletesebb adat is.Amin dobtam egy hátast az, hogy az MSZP-re szavazok 80%-a azt várta amit kapott, tehát megszorítást.Ez azért döbbenetes, mert a Kampányban pont ellenkezőjét hallották.Honnan tudták, hogy szívni fognak és saját érdekük ellenébe ixeltek ezek szerínt.A magyar társadalom egy operett ország lett, híszen amit hall meg amit lát az csak a képzeletében valós, de mivel jó hallani ezért attól megrészegül, s utána mikor éli a hétköznapjait már nem érdekli hogy mi van, mert tudja, de arra vágyik, hogy elmehessen az Operettbe, mert az olyan jó volt, s lehetett kicsit ábrándozni.Na ez az Izaurás Kádárnépe, igaz lassan fogynak, de azért még van belölük elég.
igazad van , megérdemeltük! Az agymosott, Izaurán felnevelt többség felületes, szubjektív benyomások alapján ítél és választ. Módosítom a mottómat: az okos ember a más kárán tanul, a kevésbé okos a sajátján, a többség meg továbbra is az mszp-re szavaz!
Feltűnt, már neketek, hogy főleg azok írnak baromságokat a fórumba akiknek nagyon sok hozzászólásuk volt, már az idők folyamán? Érdekes, hogy szinte kivétel nélkül mind hisznek még ennek a hazug bandának vagy még istenítik is őket.
Mostanában eszmebe jut Antall József mondása:
"Tetszettek volan forradalmat csinálni!"
Hát, még a végén sor kerül rá. Lassan elfogyanak a lehetőségeink.
Igy leirva nem érzékelhető a látvány, bár a kiemelésed jelzéséértékű. Szinte kiesett a pult mögül a lelkes energiától, lendületesen, lehengerlően, meggyzőzően, szinte a kamerába bújt, hogy mindenki lássa az őszinte felháborodását. Enyhén megemelkedett a szóáradat előtt a sarkáról, a lábújjaira helyezte a testsúlyt, aztán duplakuplung gázfröccsel kibuggyant a tömör, nyers "igazság".
Milyen mocskomat kell eltakarítani, hülyegyerek? Abban biztos lehetsz, hogy nálad meg a többi retardált szoci nyugdíjasnál több adót fizetek be, te naposcsibe. Ha mindenki annyi "mocsokkal" járulna hozzá az ország terheihez mint én, ez lenne Svájc, te kis pártkatona.
Szvsz van Magyarországon egy párszázezres jól szituált értelmiségi réteg, akik mindennapi életből származó frusztrációját nem pszichológusnál vezeti le, hanem a sajtó segítségével minden baját kivetíti Orbánra. Ezeknek az embereknek minden pénzt megér Orbán bukása, mert a magyar belpolitkát a Csillagok Háborúja 7 részeként élik meg, ahol Orbán a gonosz, és bárki más a jó, és nem társadalmi érdekérvenyesítési harcként. Kb olyanok, mint a buta szurkolók, akik gatyájukat is elköltenék kedvenc csapatukra. Sajnos ezeknek az embereknek a kezelési költségét fizeti meg az ország egésze. Legszebb példányaik itt a fórumon találhatóak meg, narancsbukta, narancsfing, geszthi, quncogi et al. Szerencsétlen emberek ezek, inkább sajnálni lehet őket.