Krampuszka is hiányolt már meg AI. is úgyhogy jöttem, de sok volt mostanában az elfoglaltság és még nincs vége........
Boyteam!
Nem titkos a szer neve én FYFANON EW használok, felszívodó szer kimondottan szívó és rágó kártevők ellen, gombára nem permetezek azt majd megkapja aa bordói lével, késöbb mikor már nem süt a nap annyit terasz alatt szoktam olajos permetet használni, és zsupsz be a pincébe....
AI!
Itt a leanderesbe tette be valaki a linket, tehát növénybarát az illető és ugye a mondás szerint aki a virágot szereti......nem lehet......
Szerintem, ha már az a valaki elkezdte, lehet, hogy örülne a segítségnek....
Ezt azért írtam, mert itt olvastam, hogy egy vagyon egy honlap készítettése......
Egyébként ez is egy vélemény(segítő szándékú) volt.
Én csak valami atkaölőt és Bi 58-at szoktam permetezni, azt hiszem ez elegendő, persze lehet, hogy csak akkor, ha megfelelően hideg helyen tartjuk őket.
Most olvastam el, amit a Surinasról írtál, jó, hogy a jó véleményedet elmondtad, nem volt elég , illetve akár azt is mondhatnánk, szinte semmi információnk, így legalább, aki nagyon szeretne valamit a választékból, az nyugodtan rendelhet, remélem olvasta a véleményedet.
Mi cirmosnak azt a sötét ciklámen, már már piros színű leandert nevezzük, ami dupla virágú és van benne némi fehér "cirom". Azt, amiről Te írsz, azt én meg talán a töbiiek is dupla lazacnak nevezzük, és én úgy gondolom, hogy ennek a törpésített változata a Chopin.
Szerintem pár száz forintba kerülne és mégis a mienk, milyen alapon segítenénk másoknak? Amúgy mond párat, ami komolynak mondható, legalább megkukkolom, de ha azokon minden fontos ott van, akkor miért nem mondtad eddig?
Szerintem, itt többen hasonló cipőben járunk, mint Te! :) Köszi a tippedet, pont erről szól az egész, hogy az ilyeneket megosztjuk egymással.:)) Na, a magtokokhoz végleg nem konyítok, majd jönnek a szakértők! ;)