Keresés

Részletes keresés

Kuusamo Creative Commons License 2014.07.20 0 0 4692

Almost Human

10/5

Tévedtem...nem kár ezért a kaszáért, sajnos csak egy scifi környezetbe ültetett CSI-t kaptam...van még pár rész, azt még majd megnézem, de nem fog hiányozni...pedig az alapsztori érdekesnek tűnt.

Kuusamo Creative Commons License 2014.07.20 0 0 4691

Fargo 1. évad

10/9

Hangulat ott volt rendesen...gyönyörű táj, hóesés, vészjósló zene...rendben volt minden.
Még jobban is tetszett egy picit a True Detectivenél, mert amott túl sok név meg homályos utalgatás volt...tán egy picit túlzásba vitték a misztikumot is. A Fargo meg egy szép kerek történet lett. Na mindegy ez is az is pöpec sorozat, az idei év kellemes meglepetései eddig.

Ja és remélem, hogy csak részben volt igaz a sztori, mert ennyi bugyuta rendőrt meg FBI-ost nem láttam még egy rakáson. God save the Queen United States!:D

Biga Cubensis Creative Commons License 2014.07.18 0 0 4690

én is megnéztem, jónak tűnik. ezt az első részt eléggé úgy fejezték be, hogy legalább a következőt még mindenképp megnézzük :)

Előzmény: Bateman (4678)
Maitréja buddha Creative Commons License 2014.07.18 0 0 4689

Én valamiért most nem várom.

Gyakorlatilag az összes szereplő ellenszenves lett az utolsó szezonban.

Előzmény: Bateman (4688)
Bateman Creative Commons License 2014.07.17 0 0 4688

Bateman Creative Commons License 2014.07.15 0 0 4687

Utopia s02e01 - AZTAKÚVAAAAAAA!!!!!

Bateman Creative Commons License 2014.07.15 0 0 4686

más. akciódúsabb, ponyvásabb.

Előzmény: Biga Cubensis (4685)
Biga Cubensis Creative Commons License 2014.07.15 0 0 4685

olyasmi, mint a 95-ös Angyalok háborúja film? vagy annál jobb? :)

Előzmény: Bateman (4684)
Bateman Creative Commons License 2014.07.15 0 0 4684

Dominion pilot - posztapok bibliai őrület. angyalok letámadják az embereket, lezajlik egy háború, amiben jó sok ember meghal, de átmenetileg Mihály arkangyal segítségével visszaverik a támadókat. a lepusztult Földön játszódik a sori, fasza hangulatban, jó sok akcióval, kidolgozott cgi-vel. laza kikapcsolódás annak, aki szereti a műfajt.

Aragorn83 Creative Commons License 2014.07.14 0 0 4683

Akkor már gyakorlatilag napra kész vagy, már csak két rész maradt. A 4x04-et helyi idő szerint ma hajnalban adják le.

Nogitsune karaktere alatt nem hátterére gondoltam, hanem arra a karakterre, aki megszállt. Milyen volt látni a 180 fokos változását. Hogy tetszett a színész abban a szerepben? Szerintem rohadt jól adta elő a figurát. :)

A 4. évad tényleg kissé gyengébben kezdett a megszokottnál, bár a legutóbbi rész (a 4x03) szerintem már hozta a megszokott szintet.

Petert is valóban jó karakter. Azt hittem leragad az alfa kérdéskörnél, amit 3/A vége vetített elő, de jó, hogy nem így írták meg a szerepét.

A 3/B-ben meg az volt jó, hogy a karakterek közötti kapcsolatot tovább tudták mélyíteni, olyanok is szövetségesekké váltak, akikről előtte nem is gondoltad volna. :)

Kate karaktere nekem az első évadban bejött, a mostani évadban még egyelőre nem láttunk túl sokat belőle, hogy megítéljem.

Előzmény: Maitréja buddha (4681)
Bateman Creative Commons License 2014.07.14 0 0 4682

Hemlock Grove-ot nézi vki? milyen?

Maitréja buddha Creative Commons License 2014.07.14 0 0 4681

Az elég japán horroros volt, de volt mélysége és elég természetfölötti volt.

Amugy a rókadémonra emlékszem valami szamurájos könyvből, az "létező" fogalom.

A 3 évad mindenesetre nálam epic.

Viszont a 4/1 nem tetszett.

Az kicsit unalmas, hogy Scottról mindig bejelentik hatásszünettel, hogy Alfa, felvillan a vörös lámpa, aztán

azzal a lendülettel elp.zza valaki. Maga ez a vérfarkasosdi nincs annyira kiemelve, gyógyulunk-ok. Falka mindenekelőtt...na, csá, én lépek-ok...etc, de valójában csak kicsit bvenne el a filmből, ha nem Teen wolf lenne, hanem Wolf teens- főleg ezeket Lydis vonzaná :P

A legjobb karakterek a feka állatorvos, Lydia- ő mindig megröhögtet, Stiles, Peter(!), Derek is elég erős- mióta tudjuk miért olyan a szeme amilyen, az öreg Argent is.

Viszont ettől a Kate-től kiütést kapok, meg ilyen volt Jackson is, de ott árnyaltabb volt a kép, talán csak nem festették elég emberivé.

Előzmény: Aragorn83 (4680)
Aragorn83 Creative Commons License 2014.07.14 0 0 4680

Igen, két különálló sztoriszál van, a dupla évadban, ezért is emlegetik 3a és 3b néven.

Gondolom a karakter halálra gondolsz. Én is elspoilereztem magamnak, én mondjuk az openingek megnézésével, mikor még csak a 2. évad elején jártam. :)

A Nogitsune karaktere hogy tetszett? :)

Előzmény: Maitréja buddha (4679)
Maitréja buddha Creative Commons License 2014.07.14 0 0 4679

Hú basszus, ez a 3. évad mindent visz.Még hátra van az évadzáró, de még úgy is akkora wtf van a végén, hogy én hülye véletlenül elolvastam a sorozatjunkie-n.

24- esre emelték a sorozatot és gyakorlatilag két évad van egyben, vagyis két önálló sztori, de a 23. résznél olyan sötét, hogy már karcol. Nincs idegesitő idegtépés, a vér fröcsög, pusztulnak mint a legyek...durva.

Bateman Creative Commons License 2014.07.14 0 0 4678

Extant s01e01 - elsőre jónak tűnik, bár sok mindent láttunk már korábban, ami a keretet adja (AI, Solaris), valamint kedves ninjánk feltűnése a nem olyan régen véget ért Helix után fura volt egy nagyon hasonló karakter bőrében látni. rossz casting, erre figyelhettek volna. mindezek ellenére egy minőségi sorit raktak össze a készítők, kiváncsi vagyok milyen irányba megy majd a dolog, remélem nem köpülik majd azt, amit a korábbiak már megtettek, hanem egy egészen új dolog kerekedik belőle.

Bateman Creative Commons License 2014.07.13 0 0 4677

ide is tegyük be egy kis kedvcsinálónak

https://www.youtube.com/watch?v=nCVtRJNyjjI

Előzmény: Kuusamo (4674)
Maitréja buddha Creative Commons License 2014.07.13 0 0 4676

Úgy értem, a legutóbbi két évadja.

Előzmény: Maitréja buddha (4675)
Maitréja buddha Creative Commons License 2014.07.13 0 0 4675

A Justified jó, nekem az utobbi kettő kicsit kifulladt.

A legjobb a harmadik (?) volt a redneck mamával.

Előzmény: Kuusamo (4674)
Kuusamo Creative Commons License 2014.07.13 0 0 4674

The 100

Letoltam a hétvégén az első évadot...Semmivel nem rosszabb,mint a hasonló kategóriájú posztapokaliptikus sorozatok, sőt.
Úgy tűnik az USA-ban is szeretik mert lesz 2. évad...és több résszel, mint az elsőben volt.

Most nézem az Almost humant...egész jó ez is, kár, hogy csak 1 évadot kapott.

Sorban áll: Fargo (még mindig)

Felkészül:Extant

Falling skies

Under the dome

Orphan black...és még sorolhatnám.Kinéztem magamnak a Justified-ot is...vélemények erről, aki már látta? Köszi!:)

Bateman Creative Commons License 2014.07.13 0 0 4673

már vágom a centit SOA-s bőrdzsekiben;)

Előzmény: Törölt nick (4662)
Bateman Creative Commons License 2014.07.13 0 0 4672

menj rá a 6.-ra aztán kapsz az arcodba!!!:D

Előzmény: mindenki senkije (4661)
Aragorn83 Creative Commons License 2014.07.13 0 0 4671

Lesz tényleg egy kis utóhatása a történteknek. :)

Előzmény: Maitréja buddha (4669)
jelenvalólét Creative Commons License 2014.07.13 0 0 4670

Rectify 2. évad

3 rész után ugyanolyan rohadtul jó, mint az első volt.

Maitréja buddha Creative Commons License 2014.07.13 0 0 4669

3/12

Megint egy zseniális húzás, mikor "megölik" a 3 fő karakter és ott van egy kulcsmomentum, amivel sokkal sötétebbé lehet majd őket árnyalni. Ilyen jó ötletet régen láttam arra, hogyan lehet új csapást kijelölni szereplőknek.

Előzmény: Aragorn83 (4668)
Aragorn83 Creative Commons License 2014.07.12 0 0 4668

Így van minden évad megkapja a maga mitológia történetszálát, alapját, amit nagyn szépen felépítenek, majd kibontanak.

Tényleg rengeteg jó karakterrel operál a Teen Wolf.

Lydiát is nagyon bírom. Szegény sajnáltam is, hogy a második évad végéig gyakorlatilag fogalma sem volt róla, hogy mi történik körülötte, mert senki nem vette a fáradtságot, hogy beavassa. Meg tetszik a képessége is, ami elég hasznos a csapat számára, de közben még mindig nem tudunk elegendő dolgot róla. Tetszik, hogy vele együtt fedezzük fel a képességét. :)

Előzmény: Maitréja buddha (4667)
Maitréja buddha Creative Commons License 2014.07.12 0 0 4667

Ja, jó a főcíme, megy a sorozathoz.

Azért nem olyan nagy hatással van rám, mint zene jobban tetszik a Justified-é pld, vagy annak a lövöldözős sorozatnak amit Chris Ryan könyvéből kerekitettek.

Maga a sorozat azért jön be, mert egy baromi kerek hátteret is tettek hozzá, simán veri a Twilightot,

minden karakter erősebb mint abban.

A Lydia pld baromi jó húzás, a felszínes cicalány néha benyög olyanokat, mindenki megáll.

" És még te nevezed magad zseninek ? Zseni vagyok...médium nem:) "

Vicces, hogy van a felszin alatt van vagy 2500 IQ ja. 

Előzmény: Aragorn83 (4666)
Aragorn83 Creative Commons License 2014.07.12 0 0 4666

Amit még elfelejtettem megkérdezni, hogy a sorozat főcíme (opening), ami belinkeltem pár napja neked, hogy tetszik?

Engem már azzal is megvettek kilóra. A zenéje nagyon tetszetős számomra. Pörgős, dinamikus. Ez lett az új csengőhangom. :)

Előzmény: Maitréja buddha (4664)
Aragorn83 Creative Commons License 2014.07.12 0 0 4665

Mondtam, hogy jobb lesz eredeti nyelven. :) Nekem egyik szinkronhang se tetszett, de különösen Tyler Hoechlin szinkronja volt totális melléfogás. Derek karaktere teljes más lett tőle, negatív értelemben.

Látom akkor téged is berántott a sorozat, ha már a 3x08-nál jársz. :) Ráadásul ebben dupla annyi rész van, mint az előzőkben. :)

Nekem sem volt bajom már az első évaddal sem (a tiniséggel sem), de az tény, hogy az elsőnél jobb a második, de legfőképp harmadik.

Van kedevenc szereplőd?

Nálam a fő karakterek közül egyértelműen Stiles és Derek a mellék szereplők közül pedig Anyu és Apu (Scott anyja és Stiles apja).

Igen, az biztos, hogy sokkal sötétebb hangulatúak az újabb évadok, főleg a harmadik. Emiatt eléggé háttérbe is szorult a humor faktor a sorozatban, amit szintén egyik erőssége, legalábbis szerintem.

Én közben újra is kezdtem, mert jó úgy is visszanézni, hogy tudom mi fog történni, így lehet figyelni a jelekre, az előzményekre, ami később a konfliktusokhoz, csavarokhoz vezet. Meg úgy tűnik néhány momentum felett simán átsiklottam az első darálás alkalmával.

Maitréja buddha Creative Commons License 2014.07.12 0 0 4664

OK. 

Tényleg jobb az eredeti nyelv, nem olyan rossz a magyar, csak így súlyosabb a cucc.

A 2. évad sötétebb, nem annyira tinis, éppen az első se egy tipikus tinisorozat szvsz.

A 3/8. nál járok, ez viszont nagyon ott van. Most volt egy visszatekintős rész, Dereknek miért kék a szeme, ami nem hangzik jobban, mint a "kék a szeme...":P, de baromi jó rész volt.

Játszott benne az a kiscsaj, aki az Amerikai tinik titkos élete c. förmedvényben (sorozatnak, de nyelv dvd-nek kiváló) tűnt fel, mint a főszereplő (aki mára mozisztárrá avanzsált a Beavatottal, pedig a csajjal ki lehetne űzni a démonokat a pokolból) húga.

Ez szép mondat volt.

Bár abban játszik Steve Schirripa is, aki egy maffiózó archetípus.

Majdnem azt irtam, hogy "suhogós" archetypus, de pont ő mintha nem lett volna suhogóban:)

Mindegy, ezt a Tini farkast szidták mint a bokrot, a Vámpirnaplókat meg hype-olták, pedig ez már az inditó (állitólag legrossabb) részben is behúzósabb mint az.

Előzmény: Aragorn83 (4659)
Biga Cubensis Creative Commons License 2014.07.12 0 0 4663

Last Ship/2. rész.

engem megvett Bay a hadihajókkal kilóra, lehet sorozatokat kéne inkább rendeznie, bár a Transformers is felfogható már sorozatnak :)

feltűnt az atommeghajtású Kirov csatacirkáló a 2. rész végén, gondolom nagy clash nem lesz, mert akkor vége lenne a sorozatnak, úgyhogy a világbéke jegyében az amerikai és orosz hajó együtt fogják valószínűleg megmenteni a világot :)

a színészi teljesítményről túl jót nem tudok mondani, bár lehetett sejteni, hogy ez a sorozat nem lesz ebben erős. :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!