Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Igen, a szára is lila; sajnos mindeniknek; pedig a sárgát is nagyon szeretem. A macska miért ellene szóló érv? nálunk is jelentös, (két fös) populáció él... Én is a pincében tartom, még most is ott van; nem jött még elö.
Szép jó reggelt mindenkinek!! Még mindig keresek fekete paradicsom magot,egyfélét már kaptam,ami zölddel sávozott,de szeretnék még más félét is !!!Még mindig van csokros hagymám,vérehullató fecskefü,nagydobosi féle sütőtök magom.
A lila daturáknál szerint a levélérnek lilás színe van, már kis korban. Az Amorphophallus nem virágzott, de nem is szeretném. (Van macskám.) Télen a pincében tartom, nem szedem ki a földből, már egy erdő van a cserépben.
Már régóta olvasgatom a fórumot és most úgy gondoltam ,hogy regisztrálok.Szeretnék csereberélni pár növényt és most felcsillant a szemem már régóta keresek maurelli banánt és láttam ,hogy 1ibolyának vannak. Amit feltudok ajánlani cserébe, ha érdekel: -pampafű -zebrafű -lámpatisztítófű -hóbogyó bokor sarjak -kövirózsacserje -zöld levelű -bordó levelű -oszlopkaktusz (ezt vissza szeretném vágni mert kinövi a lakást lassan) -hibiszkusz hajtások - dupla piros - dupla rózsaszín - szimpla piros - szimpla rózsaszín bordó középpel - szimpla sárga bordó középpel - piros pagoda (ebből van gyökeres dugvány is) -bordólevelű, pirosvirágú kanna gumók
Szia, keresd Bene Laci Bácsit! Talán ismered is: www.orchideak.hu (Biztos emléxel rám; Keszthely mutatott be minket tavaly az egyetemi virágkiállításon)
esetleg, ha másnak van, akkor olyan is, ami ugyan bokrosan tenyészik, de pirosbélű, hosszúkás magja van... ebből tavaly ültettem pár magot, de még nem keltek ki... nem is biztos, hogy sikeres lesz ez így...
Sziasztok! Van jó pár mogyoró palántám 10-50cm közöttiek és 1db kb 80cm-1m körüli a fa alatt nőttek!Hatalmas szemű és nagyon finom!Ha valaki szeretne írjon,mert nemsokára kidobom őket!Van még citromfüvem,és fecskefüvem is!
Sziasztok! Van pár db kávécserjém cserére: Elsősorban batátát, télálló banánt, mézbogyó bokort, quitói narancsot szeretnék csrébe, de más egzotikum is érdekelne.