Én többet ezzel az izével nem foglalkozom és nem válaszolok a hozzászólásaira és teszek arr amiket irogat. IRL nyilván nem állnék szóba ilyen alakkal... ahogy az aluljárók gőzösagyú önjelölt prófétáival sem állok le vitatkozni és ahogy elhajtok a fenébe minden megkopasztani való birkát kereső szektást elzavarok a francba ha engem akar lenyúlni.
Hazug kegyelmednek nem visszakérdeznie, köll hanem válaszolni a feltett kérdésekre, ama Noéra és ama sertésre, mely kegyelmeddel rokon per pillanat: t.i Nem válaszolt így maradt hazug disznaj ((c) kegyelmed) !
Mások meg is ösztökélték :) ama disznaj ((c) kegyelmed) képével, hogy tudja kegyelmed kihez hasonlatos amíg nem válaszol úgy-úgy, nem-nem !
Persze kegyelmedet ama állatokhoz (sertés) hasonlítani rájok (mármint ama sertésekre) nézve sértés (jó szójáték mi :) ), így én kérek elnézést amazoktól (mármint ama sertésektől ) !
Igen, kérdezd meg hogy hazudott e, de én nem neveztem hazugnak, hamár terelsz, légy becsületes! Ha csak úgy " ALMA " kimondva se sokat jelent, a mennyiség is fontos, de az előtte elfogyesztott étel mennyisége se, minősége és emésztésének idje sem! Az alkoholra is jár az a mondás, hogy éhgyomora ívottan nagyon hamar felszívódik, hamarabb mint egy alma! Az almafélék sokasága és különböző sajátosságait se kell elbagatelizálni, hisz agy jonatánalma és a golden között is tartamba, összetételben más és más szempontolat kell nézni! Az alma amúgy a legjobb gyümölcs más ételekhez, hisz nem okoz nagyobbfokú erjedést, mint más gyümölcs...
Ginzberg kijelentését megerősíteni látszik a „The Jewish Encyclopedia”, amikor az utolsó vacsoráról kijelenti: ’Úgy tűnik, hogy Jézus élete utolsó hetében, csütörtök este bement tanítványaival Jeruzsálembe, hogy a szent városban elfogyassza a páskavacsorát. Ha ez így van, akkor a kenyér és a bor, amit a misében, illetve a Jézus által alapított közösségi szolgálatban használnak, nem lehetett más, mint a Széder szolgálatkor használt kovásztalan kenyér és erjedetlen bor.'…
Nojé nem ehetett vért. Akkor tisztátalan állatot sem ehetett, hiszen a vér fogyasztásának tiltása elválaszthatatlan a tisztátalan állatok fogyasztásának tiltásától. Nojé nem hálhatott havi bajos asszonnyal szexuális célból...