Igazából túl sokfelé nem jártam, viszont ahol megfordultam, ott mindíg marha elfoglalt voltam ! :)) Komolyra fordítva, elég sok minden történt, amivel nem akarok itt offolni, és ami miatt hanyagoltam úgy általában az ilyen jellegű tevékenységeimet. Most meg lassan államvizsga, de húzom a tanulás kezdetét, mint a rétestésztát, így gondoltam, most még - a lelkiismeretem előtt - büntetlenül lóghatok a neten, így benéztem ide is.
Kompúter csere ? Oszt 'milőtte', mi volt a hibajelenség ?
Valami nagyon rég jártam erre felétek, krónikus időhiányban szenvedek... :(
Remélem mindenki rendben van és boldogan használja a Lacsit !
Mi egy kormánymű cserén vagyunk túl, mert hangosabban kopogott rángatásra mint kellett volna, de a 2xxx km - t futott csere Lacsiban is pontosan ugyanúgy kopogott. Mindegy, némi hátszéllel cserélték, egyébként pedig - kopp kopp - kifogástalan az autó.
Ma volt a napja, hogy kicserélték gariban a jobb és bal első üvegeimet (Gyulai). Nem kérdeztek semmit hogy mitől karcosak, nem kukacoskodtak, cserélték. Ingyen, újakra. Végignéztem a cserét. Ajtókárpít lebontás nem nagy durranás, szerintem ha hangszórókat akarok majd cserélni, 2 perc alatt le fogom tudni szépen bontani. :-) S hamár hangszórók... Hát láttam őket. Kicsit elszörnyülködtem a kinézetüktől. Mintha valami ruszki TVhangszórók lennének. Ránézésre nem érnek többet 5 Ft-nál. Na de sebaj. Szólnak. Kinézetükhöz képest talán még jól is. :-) Magasak helyénél kábelt nem láttam, de ezekután ha kell, bármikor bedobom magamnak.
Tesztelt már valaki EPICA dieselt? Én csak a KIA 1,6 turbót ültem meg és a gyengének éreztem a NYOMATÉKOT, alúl turbó nélkül. Rám is szólt -a főnök ő volt velem és 3-an ültünk benne- kapcsolj vissza 4-ből 3-ba mert 50-nél (városban) nincs elég nyomaték! Nem is volt.
Olvastam 5-ben 60-ról úgy húz, mint az állat... - csak azt nem írta milyen állatfaj!
Szerintem jó döntés Lacsit -ha a kisebbik turbóval is- de 2 literessel indítani. De hogy milyen lett a mi dieselünk, hamarosan írja majd valaki
Az AUX bemenet (okosan :( ) a Blau hátulján található. Ahoz, hogy használatba vedd, az egészet ki kell szerelni (középkonzol műanyagburkolata leszed, patentrögzítők szanaszét) + építeni kell egy kivezető kábelt, amire az MP3-ast rádugod amikor kell. Elegánsabb lett volna az előlapra szerelniük, de ez van. Nézzük pozitívan: legalább van rajta AUX. Jól el kell vezetni a kábelt, és akkor nem nagy gáz.
mondjuk én a műszerfalbontás miatt inkább lemondtam róla. majd ha egyszer vmiért mindenképpen meg kell bontani, akkor gyorsan becsusszan a kábel is. Addig meg CD.
Ismételten kérdésem lenne a szakikhoz. Egy gyári "1 CD-s" rádióm van. Elméletileg valahol van rajta AUX bemenet. A gyerek MP3 lejátszóját szeretném rácsatlakoztatni. Van valami infó, hogy miként lehet eljutni a hátsó csatihoz és ott mellyik a bemenet.
Örömmel látom, hogy 70. vagyok a flottában (Markó).
Sajna ha van egy kis csapadék, már a kilincsig trutyis a gép, tiszta kézzel nem lehet beszállni. Ami még rosszabb, hogy áldott jó UG7-es téli gumijaim, amikkel maximálisan meg vagyok elégedve...sajna összeszedik a kavicsot és a sebesség növekedésével -amikor kijövök egy kavicsos útról- zeng a küszöb! Féltem a szép ezüst fényét! Ezt az egy hátrányát tudtam amúgy csupán az UG7-eseknek felfedezni.:-))
Ja...hátulra nem is akarok rakni sárfogót, utánam már nem érdekel mi történik...:-))
Kicsit meglepodtem 3 oldalt kellett vegigolvasnom amiota nem voltam. Kicsit megszaladt a kezetek emberek. Mint a kis tunder titkarnok.
Naszoval. Keresem azt a Lacetti tulajd aki vasarnap a Soroksari Auchan parkolojaban dekkolt. (Melle alltam be) Ismertetojelek: J**-*** rendszam :D, alufelnik, ezust 5 ajtós, sötétített ablakuvegek, hatso fölső spoiler. CDX vagy valami hasonlo tipusjelzese is volt azt hiszem elol jobbodalt. En egy ugyanilyen ezust Hirauto matricassal parkoltam direkt oda be. Marha jo latvany hatulrol ket ilyen segg :)
Masik. Ma reggel miutan a reggelimet megveve a kocsihoz mentem es kinyitottam a tavkapcsoloval beragadt az index veszvillogas. Egyszeruen folyamatosan villogott . Benyomtam a veszvillogo gombjat majd ki es abbahagyta. Lehetseges hogy valami nedvesseg tamadott be valahol a kabelezesbe? Volt hasonlo tapasztalatotok ? Amugy jelenleg 14K km van benne es most merek eloszor fogyasztast rajta. Miutan megtettem kiveszem a szukitot is.
Harmadik. Aldotta valaki kozuletek a derektamaszt az ulesben? Nekem hetfon becsipodott a derekam es ha az nincs benne vezetni sem birtam volna ugy fajt a hatam. Viszont lehuztam a masodik allasba es hihetetlen jo volt ahogy a derekam kitamasztotta. Egyszeru szerkezet de annal halasabb feladatot latott most el.
Ennyi voltam egyelore.
u.i: Udv az uj iroknak es az uj flottatagoknak is.