Keresés

Részletes keresés

kámi Creative Commons License 2003.03.22 0 0 168
Hali!

Mi már lefoglaltuk :)júni 21-jul.5-ig

Előzmény: sarti2003 (167)
sarti2003 Creative Commons License 2003.03.22 0 0 167
Paralia-Sarti 1-4 !

Amugy hol vagytok emberek ?
Vészesen elfogyunk.
Még mindig nem foglaltam szállást, de most hétvégén kérjük az ajánlatokat és napokon belül döntünk.
Ugy tünik ezt a nyarat még mindenképp megusszuk vizum nélkül és akkor julius 2-3 körül irány Sarti !

Ébresztő !!!

kámi Creative Commons License 2003.02.28 0 0 165
Helo!

Szóval tiszta vizet a pohárba.
Ma bent voltunk szeméyesen is megkérdezni,és egy-két dolgot félre értettünk:((
Két személyes stúdió+pótágy a gyereknek,minusz kedvezmények 74000 Ft,klímás 88000 Ft,

Üdv:Csaba

Előzmény: kámi (164)
kámi Creative Commons License 2003.02.25 0 0 164
Hello!

Ha elolvasod a 156-os hozzászólásomat akkor abból kiderűl melyik utazási iroda.Egyébként én is elgondolkodtam ezen és szerintem azért lehet ekkora különbség mert igy le van foglalva egész szezonra az apartmanja és nem kell gőrcsölnie hogy ki lesz adva vagy sem.És biztos ad több kedvezményt,de hangsúlyozom ez az én véleményem nem biztos,hogy így van.

Egyébként a kollegámék minden évben mennek Neo Vrasnára egy másik utazási irodával és most fizették be 10 nap+2nap utazás busszal 35000/kop.

Előzmény: laci_x (163)
laci_x Creative Commons License 2003.02.25 0 0 163
Kiváncsi lennék melyik utazási iroda ad klímás apartmant 65000-ért.
Pl. tavaly itthon foglaltunk szállást 4 fő 2 hét stúdió apartman gyerekkedvezménnyel 140000 / 2 hét júli közepén. Ugyanabban az apartmanházban kint foglaltak magyarok, 2! szobás apartman szintén 4 személyre 30 Eur/nap.
Nehezen tudom elképzelni, hogy olcsóbb lenne megfizetni 2-3 utazási iroda hasznát mint kint 1-et esetleg közvetlen tulajtól foglalni.
kámi Creative Commons License 2003.02.22 0 0 162
Hali mindenkinek!

Bent voltunk az utazási irodában és nagyon jó árak vannak,sajna a szines prosi még nincs meg de az árakat meg tudják mondani.A tavalyi árakhoz képest kb.2-3000 Ft-al drágább/fő de szerintem ez nem olyan vészes.Nézegettem a kinti foglalásokat is és szerintem sokkal drágábban jön ki a szállás.Pl nekünk június 23-2hét 3fő-re apartman kinti foglalás esetén 120-140000Ft,itthon
klímás apartman 65000Ft (új építésű ***)szóval nem tudom.
De ez a vízum kényszer egy kicsit aggaszt remélem nem lesz belőle semmi,mert a Búlgárt bevállalom arra már voltam,de a Román utat nem szeretném,és persze már lekéne foglalni mert a végén lemaradunk a jó helyekről.

sarti2003 Creative Commons License 2003.02.21 0 0 161
Kicsit óvatosan a szállásfoglalással.
Persze ha bevállaljátok a Román-Bulgár szakaszt,
akkor nem probléma.
Tegnapi nap egy EU-s konferencián voltam és felszólalt vizum ügyben a konzuli főosztály alkalmazottja.
Hát sokat nem tudott mondani. A jugoszlávokkal folyamatosan tárgyalnak állitólag, de döntés lehet
hogy csak májusra lesz.
Az is lehet hogy déli szomszédunk kitalál vizum helyett valami kis illetéket oda-vissza, de ez se biztos. A lényeg hogy semmit nem lehet tudni előre.....
Hát ez a nagy helyzet.
Istvan
Előzmény: laci_x (160)
laci_x Creative Commons License 2003.02.19 0 0 160
Köszi bogyó!
bogyó Creative Commons License 2003.02.18 0 0 159
http://www.sarti-halkidiki.com
laci_x Creative Commons License 2003.02.18 0 0 158
Helló Mindenkinek!

Mi a helyzet a kint foglalt szállásokkal kapcsolatban. Aki erről tud valami infót elérhetőséget írja meg.
Tavaly itthon béreltünk apartmant a Forgó Traveltől volt olyan amilyen, de sajnos annyira balgák voltunk, hogy nem érdeklődtünk kint milyen lehetőségek vannak.
Idén júni végén mennénk és kint szeretnénk apartmant (2x4 személyest) bérelni ezért is várom az infóitokat.

Köszi: Cs.L.

sarti2003 Creative Commons License 2003.02.17 0 0 157
Na végre ébredeztek.
Valami hasonlóra várok én is.
A legfőbb problémám azonban, továbbra is a vizum ügy. Erről azóta sincs biztos infó s bár bármennyire is vágyódunk imádott falunkba, a Román-Bulgárt én bizony nem vállalom be.....
Addig is nézegetem az appartmanokat és várom a már emlitett utazási kiállitást.
A kérdés az, hogy merjünk e előre igy foglalni ?
Előzmény: kámi (156)
kámi Creative Commons License 2003.02.17 0 0 156
Hello BBöbe!

Mi 2001-ben voltunk Sartin az Apollon Travellel,saját autóval csak a szállást foglaltuk az Apollonnál.Holnap megyünk be megkérdezni,hogy mi a helyzet, mert a hónap végére igérték a katalógust.
Nekünk 3 személyes apartman 99000 Ft 2hét,a barátomnak 5 személyes 156000 Ft 2hét volt, a Wienna apartmanban.
Nagyon jól éreztük magunkat ezért szeretnénk az idén is menni szintén saját autóval.

Ui: ha tudok valamit a katalógusról akkor majd írok.

üdv:Csaba

darius Creative Commons License 2003.02.13 0 0 154
Nézzétek meg az Autóval Görögországba című topicot, ott már alakul a helyzet!!!
sarti2003 Creative Commons License 2003.02.02 0 0 153
Nekem minden nap.
Ébresztő !!!!
Előzmény: Imhoteph (152)
Imhoteph Creative Commons License 2003.02.01 0 0 152
Csak nem befizetted az ideit? :))))
Hajh.. tudnátok hetente hányszor jut eszembe mostanában a görög tenger.... :-/
Előzmény: sarti2003 (151)
sarti2003 Creative Commons License 2003.02.01 0 0 151
Hol vagytok emberek.????
Előzmény: Imhoteph (150)
Imhoteph Creative Commons License 2002.11.10 0 0 150
Itt vagyunk, csak most sajna Sarti az emlékek rózsaszin fellegébe burkolózott :(
Alig várom már a nyarat, és ha nemis Sarti, de egy tengerpart megint befigyel...
Addig is csinositgatom a honlapot...
Előzmény: sarti2003 (149)
sarti2003 Creative Commons License 2002.11.09 0 0 149
Helló Sarti imádók !
Hová tüntetek ?
Előzmény: sarti2003 (148)
sarti2003 Creative Commons License 2002.10.22 0 0 148
Üdv Sarti rajongók !

2000 szeptemberében jártunk arra és néhányszor megfürödtünk. Már akkor beleszerettünk és eldöntöttük hogy egyszer visszatérünk.
Olasz majd idei Horvát utak után , jövőre megyünk is vissza.
Most elősször két hétre.
Régóta böngészek a neten. Appartmanokat keresve
nem tul sokra jutottam. Talán a legolcsóbb eddig
a Galini panzió tünik a maga 3o EUR/nap/3 fő árral.
Viszont az álltalatok már sokat emlegetett Vienna
még olcsóbb ha igaz a 16 éves korig meghirdetett ingyenesség..??
Arra is kiváncsi lennék hogy az Appolón iroda álltal közvetitett félpanziós ellátást, igénybe vette e valaki s ha igen, az milyen volt ?
Előre is köszi !
Üdv

pintyoe Creative Commons License 2002.10.10 0 0 147
Mégegy dolog jutott eszembe:
ha szervezett úton mentek a Meteorákhoz, el fogják mondani, hogy megálltok az Olympos Plaza-nál, ahol reggelit lehet venni és lesz lehetőség ebédelni, a menü 6 EUR/fő+üdítő.
Az Olympos Plaza nagyon szép hely, 3,80-ért nagyon finom, de nem túl laktató péksütiket, szendvicseket lehet venni. Sejthettük volna, de mi nem készültünk, úgyhogy itt már kifizettünk több, mint 10 EUR-t a reggelire. Amúgy meg rohantunk, mert a WC előtt is 100 m-es sor állt, a busznak pedig nem volt ideje várni.
Az ebéd kritikán aluli volt. Ez egy önkiszolgáló étterem, jó nagy, és mindenféle görög kaja közül lehet választani. Egy menüben saláta van és még egy valami. Mikor odaértünk, már vagy 8 emeletes busz állt a parkolóban. A sor nagyon hosszú volt, de gyorsan ment. Mire odaértünk a pulthoz, veszekedni kellett, hogy azt adjanak, amit mi akarunk, és ne azt ami nekik kézről esik. Míg az elsők elég jól kinéző gyümölcs-salátát kaptak, a férjem szemét ki akarták szúrni 1 db barackkal (gyümölcs-saláta gyanánt). A pénztáros azért ordított velünk, hogy miért nincs aprónk stb.
Szóval, ha nem akarjátok elrontani ezt az egyébként gyönyörű kirándulást, készüljetek egész napra kajával.
pintyoe Creative Commons License 2002.10.04 0 0 146
Sziasztok!

Szept. 29-én jöttünk meg Sartiból és nagyon szép 1 hetet töltöttünk ott. A fórumról és a honlapról sok olyan infót kaptunk, ami mindehhez hozzájárult, ezt ezúton is köszönjük Nektek!
Én is szeretnék néhány dolgot megosztani Veletek, hátha hozzájárulok más kellemes nyaralásához:

1. Utazás: készüljetek fel rá, hogy amit az úton látok, arra a "balkáni állapot" jelzó enyhe kifejezés. De ez is élmény, még ha nem is annyira kellemes.

2. Sarti nagyon szép kis falu, de nyugisnak egyáltalán nem nevezném. A kajáldák közül nekünk a Giotis (?) iroda melletti gyorsbüfé, a pékség melleti szőlőlugasos taverna és a Relax Pizzéria jött be leginkább. Mindegyik helyen nagyon kedvesek és isteni a kaja. Az árak nagyon jók, a gyorsbüfében pl. 3,50-es menüben benn volt az üdítő is, és nagyétkű párom is simán jól lakott. A Relaxban 2-t fizet 3-at kap akció volt, 10 EUR-ból innivalóval együtt is kijöttünk ketten (2 pizza, 2 üdítő, ajándék saláta). Kóstoljátok meg a limonádét, isteni!

3. A motorozást mi sem hagytuk ki, de Angelonál kölcsönöztük. Míg Sassos 15-öt akart egy 80-as robogóért, addig ő 12-ért odaadta biztosítással együtt. Egyébként elég új gépei is vannak (az egyikben 1800 km volt).

4. Vásárlás: Az árak hasonlóak az itthonihoz, de ha még jobbat akartok (szuvenyír haza), várjatok a görög-bolgár határig. Érdemes már odaútkor tisztázni az utaskísérővel, hogy visszafelé ott fogtok-e megállni, és lesz-e idő a "Duty free shop"-ban vásárolni. Mi erről sajnos nem tudtunk és csak hazafelé, mikor megálltunk ott, csodálkoztunk, hogy fél és harmad áron van Metaxa, Uzo stb.

5. Higiénia: sajnos Görögország is egy kicsit Balkán, és nem valami igényesek (pl. a fűnyírót nem ismerik, de a kukát se sok helyen). A csatornarendszerük olyan, hogy nem lehet a WC-papírt lehúzni, ezért külön kell gyűjteni. Hiába viszed ki naponta a kis csomagodat, az "illat" a fürdőszobában nem túl kellemes. Ezen szerintem légfrissítővel lehet valamit segíteni.

Egyébként tényleg nagyon jól éreztük magunkat, rendes volt az Apollón- és a Sithon Travell is, a Vienna Apartman is tiszta volt.

Jó nyaralást Sartiban!

Moll Creative Commons License 2002.09.18 0 0 145
Szia, köszi a választ, most néztem épp az időjárásjelentést, vasárnapra már esőt mond :-((
Előzmény: Imhoteph (144)
Imhoteph Creative Commons License 2002.09.13 0 0 144
Mi 4 éve szept. végén voltunk (21-28 ha jól emléxem) és nagyon kiráj idönk volt. Az utolsó napon feltámadt ugyan egy kicsit a szél, de legalább hullámlovagoltam is a matracon :)
Ámde ez nem jelent semmit, mert az elöttünk lévö turnus azzal fogadott minket, hogy remélik, nem olyan hetünk lesz, mint nekik, mert kb 2 napot tudtak fürdeni - felhös idöben, szélben.
Node ez velünk (és veletek!) nem fordulhat elö, nekünk szép napos idönk lesz, ugye? :)

Úgyhogy fel a fejjel, szép idötök lesz, jó utat!
(nézted már? Sarti honlapja)

Előzmény: Moll (143)
Moll Creative Commons License 2002.09.13 0 0 143
Volt már közületek valaki utószezonban Sartiban? Mi jövő hét végén indulunk, és most innen elég nehéz elképzelni, hogy ott ragyogóan süt a nap, és meleg van...(bár lehet, hogy az van)
M. Józsefné Creative Commons License 2002.09.13 0 0 142
Bocsi, nem volt pontos az előző cím. A helyes topic: Utazási irodák elképesztő dolgai. Bocs.
Előzmény: M. Józsefné (141)
M. Józsefné Creative Commons License 2002.09.13 0 0 141
Van egy topic itt az indexen: Utazási irodák szivatásai címmel. Oda nyugodtan leírhatod az élményeidet.
Előzmény: limre2 (136)
Moll Creative Commons License 2002.09.12 0 0 140
Ajjaj...mindesetre viszünk vasalót és hajszárítót, aztán majd ott kiderül, hogy tudjuk-e őket használni...
katka29 Creative Commons License 2002.09.06 0 0 139
Azért vigyázzatok,mert apartmantól függ hogy milyen a konnektor! Ha kicsit régebbi az apartman-ami persze attól még jó lehet-szóval előfordulhat,hogy mégsem olyan mint otthon.
mikkkro Creative Commons License 2002.09.06 0 0 138
igen, ugyanolyan van, mint itthon (legalábbis 3 éve még úgy volt :) )
Előzmény: Moll (137)
Moll Creative Commons License 2002.09.06 0 0 137
Sziasztok!

Lehet, hogy hülyeségnek tűnik a kérdés, de: milyen konnektorok vannak arrafelé? Ha viszünk vasalót, hajszárítót, ugye tudjuk majd ott használni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!