Hát én még nem tudom Zeget, ha lesz még HELY valakinél, csak akkor... :D
Én hallottam valami szervezkedést, de ha nem lesz semmi, akkor szerintem összejövünk valahol, megnézünk DVD-n pár meccset, meg közben megiszunk 2-3 kólát.
Érdeklődve olvasgatom a hőzöngéseket a delfineken, persze sokat kimoderálnak, kihúznak, meg nem válaszolnak semmire.
Kár hogy a szurkolói oldalon nem szólnak hozzá, ott nem hiszem hogy kitörölnének bármit is ami nem tetszik kaposkosárnak.
Kicsit hanyagolva van az oldal, bár vanek írta hogy nincs ideje nagyon rá, de azért úgy látom van ott is bőven információ, sőt néha saját cikkek is. A közvetítések hiányoznak, de gondolom nincs rá ember.
Na csak ennyit akartam, a sok okosságot olvasva ez jutott eszembe.
Ó, Vígh, hogy b-nád + ! Ha Cunninghamnél teko a reklamálás, akkor a másik oldalon 20 másodperc múlva miért nem? Ez egy meccset eldöntő kettős mérce volt....
Minek? Még megverjük a Debrecent meg a Salgót, aztán ágyő légiósok, kiesni már nem fogunk. Ebben a helyzetben a bentmaradáson túl már semminek nincs értelme.
A legszörnyűbb az, hogy már semmilyen felhang nincs. Ami közeg körül veszi az utóbbi 2-3 évben a Kaposvári KK-t , és amúgy a magyar kosárlabdát, mindent beleértve, az már rég megtanította az embert a totális beleszarásbanyugvásba.
Tulajdonképpen minek járunk még meccsre??
Minden más volt 10 éve, és ez most nem csak az évforduló miatt aktuális. Amúgy meg lesz egyáltalán valami emiatt?