Dickinson meg ne baszakodjon vele szerintem , mert nincs mindenben igaza.
azért Ő is azért ment vissza a maidenbe mert megunta h minden este 20 embernek játszik egy kiskocsmában. reunion volt ez is a javából.
nem tudhatjuk igazán mi történt. bruce beszél folyton hülyeségeket. pont tegnap olvasgattam egy 98as hammert ahol Steve asszonta hogy soha többet nem akarja Bruce-t látni. tessék.
kezeket a szívetekre: hány embert vonzana Ozzy és a BS Amerikában turnéállomásonként, ha nem pakolnák fel az év legnépszerűbb metál csapatait? Plusz ha Ozzy nem lenne szelebriti?
Azért valamennyire az igényekhez kell szabni egy ekkora fesztivált. Amerikában erre van igény és nem a Primal Fear vagy Helloween stílusú metálra. Ezeknek ott van a tengernyi európai fesztivál. Amúgy nem biztos, hogy elmennék minden Ozzfestre,de azért nem maga a megtestesült gonosz.
az uvoltozos-osszevissza zuzosoknak mindig elonyuk volt az usa-ban (hadd legyek mar g*i, hehh), a metalhoz meg sem a bio-nak, sem a neu-nak nincs tul sok koze :))
csak mert ugye ment az a duma mindig, hogy az ozzfest igy meg ugy hozza vissz a metalt meg a sulyos zeneket - a sulyos zeneket esetleg tenyleg
en mindig is hianyoltam a tradicionalisabb bandakat. neurosis, slayer, biohazarad, ezeknek akkor sem volt szukseguk extra tamogatasra, mint ahogy kesobb a slipknotnak sem. jo, most bejott a maiden meg a priest, de ok megkerulhetetlenne valtak, onallo turnen nem latna oket ennyi ember, viszont aki elmenne oket kulon megnezni, de az ozzfestre nem feltetlenul, az most csatlakozik
a BS-nek nem, de Sharonnak lehet, h igen. a balhé sem a Sabbath műve volt, hanem Sharoné. ha Sharonnak vmi konkrét panasza volt, miért nem kereste meg a Maident vagy a menedzsmentet, teszem föl a kérdést? Smallwood végig ott volt az Ozzfesten.
csak hát milyen jól fog majd mutatni az Osbournes-ban, hogy a Maident tojással dobálják, miközben a háttérben az szól, hogy "Ozzy, Ozzy". Maiden menni Amerika, Ozzy lenyomni ünnepelt brit együttes.
Ha a Sabbath reunion band, a Maiden is az. Végülis oda is csak visszament három régi arc, akik közül ráadásul az egyik -Geezer- néha játszogatott is a Sabbathban, ami szintén folyamatosan létezett és lemezeket adott ki. Igaz, azóta nem adtak ki lemezt, de ezt én egy cseppet sem bánom.
Nézd, szerintem akármilyen Sharon, egy Black Sabbathnak nincs szüksége arra, hogy ilyen pitiáner módon csesszenek ki a Maidennel, ráadásul pont az OzzFesten.
Nekem van egy korai Ozzfest kazim,de azon olyanok tolták mint a Neurosis,Slayer,Biohazard és egyebek. Az lehet, hogy volt pár évben gyengébb felhozatal,de szerintem még így is ez a messze legsúlyosabb mainstrem fesztivál az elmúlt 10 évben.
Nekem az a fő bajom, hogy Dickinson lassan 50 évesen,háta mögött 30, a sóbizniszben eltöltött évvel még azon fuckingol, hogy micsoda gonosz pénzcsináló automata az Ozzfest és Sharon. Úgy, hogy elötte teletömi a zsebét azzal a pénzzel amit az Ozzfest fizet.
na jó, de míg Bruce nem volt, addig is folyamatosan turnéztak, és lemezeket adtak ki. persze mindenbe bele lehet kötni :) ezzel a felvetéssel pl. Seron is elegánsan vághatott volna vissza vélt vagy valós sérelmeiért.
persze, azt nem vitatja senki, h profin menedzselik a Maident, de hát senkinek sem kötelező megvenni a kislemezeket, best of-okat.
Seron állítólag már korábban is baszakodott a Maidennel, szándékosan elbaszták a hangzást, zavarták őket a beállás alatt stb. Szerintem Bruce tiszteli annyira Ozzy-t, hogy nem kezdett el alaptalanul kellemetlenkedni, de lehet hogy csak én vagyok elfogult.
Az tény hogy Ozzy megöregedett már és nem túrja fel a szinpadot,de azért gondolom még korrekt koncerteket adnak. Hangproblémái meg mindenkinek lehetnek,nekem is van iszonyat szar koncertem Halfordtól vagy akár a Maidentől.
Én kábé mindig is egy ilyen alaknak képzeltem el, mint amilyennek látszik. Ő már a hetvenes évek elején teleszarta bedrogozva a liftet egy pöpec szállodába,ha olyan kedve volt. Nem tudom mennyivel különb az amit ma produkál.
Akárhogy is, a Maiden a legprofibb üzleti vállalkozás a KISS mellett a rock/metal vonalon, ez tény. Tehát Dickinson szájából a Sabbath szapulása akkor is gázos, "we're not some reunion band" meg Ozzy cseszegetése a valóságshow miatt, amikor szerencsétlen már valószínűleg pelenkát hord, és mindenkinek vannak róla fogalmai, mennyi beleszólása lehet a saját dolgaiba... Mindezt annak ellenére mondom, hogy gyomorforgató, amit Sharon művel úgy általában és művelt most is.
nem hiszem, hogy a gyűjtők miatt adnák ki, a gyűjtőknek nagyon fasza cuccokkal kedveskednek, a picture disc-ektől az eddie's archives dobozig. a bet of-ok inkább a punnyadt seggű ex-rajongóknak szólnak, nem véletlenül van mindegyiken ugyanaz a 10 szám. meglátják a lemezboltban, jé, trooper, number of the beast, run to the hills, de jót buliztam annak idején ezekre, és megveszik, nem zsákbamacska, mint ha akár csak egy brave new world-öt kéne megvenniük.
Nyilván pont azért van sok best of, mert sok gyűjtő van, akik boldogan veszik meg tőlük ugyanazt ötvenezredszerre is, és egy cseppet sem érzik átbaszásnak a dolgot. Pedig hát... ;) Nyilván ezért éri meg kiadni a Numbert és a Troopert is maxin 2005-ben. A Trooper pl. most a brit lista 5. helyén landolt.
MTV Europe díjkiosztó gála volt. Lehet rajta hőbörögni meg nem hőbörögni, de Dickinson akkor is ott volt és díjat adott át, amit Chad Smith vett át a Chiliből.
Igy van a sok nyalas majom kozott feltunt Dickinson asszem egy finn vagy sved mtv dijatadon, es kozolte hogy eljen a heavy metal, meg nemi csipkelodos szoveget. A kozonseg meg csak lesett hogy mi a fene van.
szerintem ebben semmi gaz, elfogadta a meghivast ha mar igy alakult, de a benyalas helyett beolvasott ahogy szokott.. :)