Keresés

Részletes keresés

murray Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4334

nemtom de nekem Ozzy Etalon bármekkora roncs is

Dickinson meg ne baszakodjon vele szerintem , mert nincs mindenben igaza.

azért Ő is azért ment vissza a maidenbe mert megunta h minden este 20 embernek játszik egy kiskocsmában. reunion volt ez is a javából.

nem tudhatjuk igazán mi történt. bruce beszél folyton hülyeségeket. pont tegnap olvasgattam egy 98as hammert ahol Steve asszonta hogy soha többet nem akarja Bruce-t látni. tessék.

üzlet ez de qrvára.

Előzmény: The Evil (4332)
seabeast Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4333
Átlagban kb annyit mint a Maiden:)
Előzmény: The Evil (4332)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4332
kezeket a szívetekre: hány embert vonzana Ozzy és a BS Amerikában turnéállomásonként, ha nem pakolnák fel az év legnépszerűbb metál csapatait? Plusz ha Ozzy nem lenne szelebriti?
seabeast Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4331
Azért valamennyire az igényekhez kell szabni egy ekkora fesztivált. Amerikában erre van igény és nem a Primal Fear vagy Helloween stílusú metálra. Ezeknek ott van a tengernyi európai fesztivál. Amúgy nem biztos, hogy elmennék minden Ozzfestre,de azért nem maga a megtestesült gonosz.
Előzmény: Artension (4328)
Artension Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4330

az uvoltozos-osszevissza zuzosoknak mindig elonyuk volt az usa-ban (hadd legyek mar g*i, hehh), a metalhoz meg sem a bio-nak, sem a neu-nak nincs tul sok koze :))

csak mert ugye ment az a duma mindig, hogy az ozzfest igy meg ugy hozza vissz a metalt meg a sulyos zeneket - a sulyos zeneket esetleg tenyleg

nem 96-ban robbant be pl a korn?

Előzmény: deliriousnomad (4329)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4329
Nem volt szükségük támogatásra? 1996-ban? A Neurosisnak? Megszépítette az idő az emlékeidet, milyen állapotok uralkodtak akkoriban! :)))
Előzmény: Artension (4328)
Artension Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4328

en mindig is hianyoltam a tradicionalisabb bandakat. neurosis, slayer, biohazarad, ezeknek akkor sem volt szukseguk extra tamogatasra, mint ahogy kesobb a slipknotnak sem. jo, most bejott a maiden meg a priest, de ok megkerulhetetlenne valtak, onallo turnen nem latna oket ennyi ember, viszont aki elmenne oket kulon megnezni, de az ozzfestre nem feltetlenul, az most csatlakozik

Előzmény: seabeast (4321)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4327
a BS-nek nem, de Sharonnak lehet, h igen.
a balhé sem a Sabbath műve volt, hanem Sharoné.
ha Sharonnak vmi konkrét panasza volt, miért nem kereste meg a Maident vagy a menedzsmentet, teszem föl a kérdést? Smallwood végig ott volt az Ozzfesten.

csak hát milyen jól fog majd mutatni az Osbournes-ban, hogy a Maident tojással dobálják, miközben a háttérben az szól, hogy "Ozzy, Ozzy". Maiden menni Amerika, Ozzy lenyomni ünnepelt brit együttes.
Előzmény: deliriousnomad (4324)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4326

Ha a Sabbath reunion band, a Maiden is az. Végülis oda is csak visszament három régi arc, akik közül ráadásul az egyik -Geezer- néha játszogatott is a Sabbathban, ami szintén folyamatosan létezett és lemezeket adott ki. Igaz, azóta nem adtak ki lemezt, de ezt én egy cseppet sem bánom.

Előzmény: The Evil (4325)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4325
és mi az a minden értelem?
szerintem egyetlen értelemben: visszajött két régi arc, és folytatták tovább.
Előzmény: deliriousnomad (4323)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4324
Nézd, szerintem akármilyen Sharon, egy Black Sabbathnak nincs szüksége arra, hogy ilyen pitiáner módon csesszenek ki a Maidennel, ráadásul pont az OzzFesten.
Előzmény: The Evil (4319)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4323
MINDEN értelemben. Dacára annak, hogy nagyon is szeretem a Brave New Worldöt meg a Dance Of Death-t.
Előzmény: Artension (4318)
seabeast Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4322
Meg az is mentségére szól, hogy jobban be volt csomagolva bőrcuccokba mint Halford papa jobb napjain:)
Előzmény: Levike (4309)
seabeast Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4321
Nekem van egy korai Ozzfest kazim,de azon olyanok tolták mint a Neurosis,Slayer,Biohazard és egyebek. Az lehet, hogy volt pár évben gyengébb felhozatal,de szerintem még így is ez a messze legsúlyosabb mainstrem fesztivál az elmúlt 10 évben.

Nekem az a fő bajom, hogy Dickinson lassan 50 évesen,háta mögött 30, a sóbizniszben eltöltött évvel még azon fuckingol, hogy micsoda gonosz pénzcsináló automata az Ozzfest és Sharon. Úgy, hogy elötte teletömi a zsebét azzal a pénzzel amit az Ozzfest fizet.
Előzmény: Artension (4299)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4320
na jó, de míg Bruce nem volt, addig is folyamatosan turnéztak, és lemezeket adtak ki.
persze mindenbe bele lehet kötni :)
ezzel a felvetéssel pl. Seron is elegánsan vághatott volna vissza vélt vagy valós sérelmeiért.
Előzmény: Artension (4318)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4319
persze, azt nem vitatja senki, h profin menedzselik a Maident, de hát senkinek sem kötelező megvenni a kislemezeket, best of-okat.

Seron állítólag már korábban is baszakodott a Maidennel, szándékosan elbaszták a hangzást, zavarták őket a beállás alatt stb. Szerintem Bruce tiszteli annyira Ozzy-t, hogy nem kezdett el alaptalanul kellemetlenkedni, de lehet hogy csak én vagyok elfogult.
Előzmény: deliriousnomad (4315)
Artension Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4318
ha-ha, pedig raadasul a maiden igenis "some reunion band" bizonyos ertelemben :))
Előzmény: deliriousnomad (4315)
seabeast Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4317
Az tény hogy Ozzy megöregedett már és nem túrja fel a szinpadot,de azért gondolom még korrekt koncerteket adnak. Hangproblémái meg mindenkinek lehetnek,nekem is van iszonyat szar koncertem Halfordtól vagy akár a Maidentől.

Én kábé mindig is egy ilyen alaknak képzeltem el, mint amilyennek látszik. Ő már a hetvenes évek elején teleszarta bedrogozva a liftet egy pöpec szállodába,ha olyan kedve volt. Nem tudom mennyivel különb az amit ma produkál.
Előzmény: RedRiot (4294)
Artension Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4316
szorol szora egyetertek, vesszenek a "punnyadt seggu rajongok" :))
Előzmény: The Evil (4314)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4315
Akárhogy is, a Maiden a legprofibb üzleti vállalkozás a KISS mellett a rock/metal vonalon, ez tény. Tehát Dickinson szájából a Sabbath szapulása akkor is gázos, "we're not some reunion band" meg Ozzy cseszegetése a valóságshow miatt, amikor szerencsétlen már valószínűleg pelenkát hord, és mindenkinek vannak róla fogalmai, mennyi beleszólása lehet a saját dolgaiba... Mindezt annak ellenére mondom, hogy gyomorforgató, amit Sharon művel úgy általában és művelt most is.
Előzmény: The Evil (4314)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4314
nem hiszem, hogy a gyűjtők miatt adnák ki, a gyűjtőknek nagyon fasza cuccokkal kedveskednek, a picture disc-ektől az eddie's archives dobozig.
a bet of-ok inkább a punnyadt seggű ex-rajongóknak szólnak, nem véletlenül van mindegyiken ugyanaz a 10 szám. meglátják a lemezboltban, jé, trooper, number of the beast, run to the hills, de jót buliztam annak idején ezekre, és megveszik, nem zsákbamacska, mint ha akár csak egy brave new world-öt kéne megvenniük.
Előzmény: deliriousnomad (4313)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4313

Nyilván pont azért van sok best of, mert sok gyűjtő van, akik boldogan veszik meg tőlük ugyanazt ötvenezredszerre is, és egy cseppet sem érzik átbaszásnak a dolgot. Pedig hát... ;) Nyilván ezért éri meg kiadni a Numbert és a Troopert is maxin 2005-ben. A Trooper pl. most a brit lista 5. helyén landolt.

Előzmény: The Evil (4304)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4312
MTV Europe díjkiosztó gála volt. Lehet rajta hőbörögni meg nem hőbörögni, de Dickinson akkor is ott volt és díjat adott át, amit Chad Smith vett át a Chiliből.
Előzmény: The Evil (4290)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4311
egyet sem mondtak le, ez lett volna az utolsó.
Előzmény: murray (4307)
Levike Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4310
Na es mi a gond a fuvel ? Szerintem ha piatol benyomsz, azzal tobb kart teszel magadban. Mondom annak ellenere, hogy en is az utobbival elek :)
Előzmény: The Evil (4284)
Levike Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4309
Igy van a sok nyalas majom kozott feltunt Dickinson asszem egy finn vagy sved mtv dijatadon, es kozolte hogy eljen a heavy metal, meg nemi csipkelodos szoveget.
A kozonseg meg csak lesett hogy mi a fene van.

szerintem ebben semmi gaz, elfogadta a meghivast ha mar igy alakult, de a benyalas helyett beolvasott ahogy szokott.. :)

Levi
Előzmény: seabeast (4288)
murray Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4308

hú meghallgattam de sajnos nekem ez angol szempontból túl sok így megérteni.

majd mindgyárt felballagok egy angol sráchoz itt a melóhelyen és leforditom vele.

ami tuti h Bruce vmit papol h mi nem amcsik vagyunk hanem britek stb.

Ti mit vettetek ki ebböl

hanghordozás elég durva volt.

murray Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4307

köszi meghallgatom mindjárt

most a maiden hazament?

hány koncertet mondtak le emiatt?

Előzmény: Anonymus.007 (4306)
Anonymus.007 Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4306
Igen igen, ezek azok...
Előzmény: The Evil (4305)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4305
http://www.sanktuarium.org/html/sharon.mp3
http://www.sanktuarium.org/html/bruce1.mp3
http://www.sanktuarium.org/html/bruce2.mp3
Előzmény: The Evil (4303)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!