Hogy lehet, hogy Stokes eddig még nem került szóba? Nekem ő a kedvencem, de csak ezzel a magyar hangal (Szabó Gyula, azt hiszem) tudom elképzelni. Ha egyáltalán van itt főszereplő, akkor az csak Stokes lehet.
nagyon ott van!!
nalunk mar koznyelvi elem a ''ha volna egy kis maradek, nem utasitanam vissza...'' (=kaja't please), ''neha olyan ugyetlen vagy, kis ivy!'', ''micsoda izgalmas elet elsz'' es tarsai.
__simply the best__
nagyon ott van!!
nalunk mar koznyelvi elem a ''ha volna egy kis maradek, nem utasitanam vissza...'' (=kaja't please), ''neha olyan ugyetlen vagy, kis ivy!'', ''micsoda izgalmas elet elsz'' es tarsai.
__simply the best__
Igennn! Anno láttam pár részt, de most, hogy a szívtv-n újra vetítik, igyekszem egy részről se lemaradni.
(A tegnapi is nagyon jó volt!)
A kedvencem Ivy és Ma(y)bel.
Az egyik legjobb az volt mostanság, amikor Ivy és James ültek egy padon a parkban, és a lány nekiállt burukkolni a galamboknak, meg hápogni a kacsáknak, és egyéb hasonló dolgokat. Aztán James egyszercsak nem bírta tovább.
- Ivy, neked azért kellett velem jönnöd, hogy NORMÁLIS embernek nézzenek, de...
:-DDDDDDD
(Bocs, ha nem pontos az idézet, de a lényege ez volt.)
Ja, meg ugyanebben a részben Teddy és Rose ülnek ugyanazon a padon. Teddy meglátja Lord Meldrum-ot. Felkapja a madáreledeles papírzacskót, ráhúzza Rose fejére, és elmenekülnek.
:-DDD
A mai rész nagyon sirály vol(bár a tőbbi se kutya). Ahogy az egész bandát összecsődítették egy hülyeség miatt(itt legalábbis a házassági is az), az csúcs. Ezek az angolok tudnak(tudtak) valamit. Amúgy Ivy a "legjobb" a kis babájával és imátkozásaival. Haláli:-))).
Kár, hogy nem ismerem az általatok nagyra becsült(de szépen fogalmazok:)) Hello, Hello című sorozatot. Ha valaki bármilyen felvilágítást tud adni ebben a témában, segítsen. Köszike.
Örülök, hogy máris volt jelentkező. No attachement, hanem download-hegyek. Hamarosan bedigitalizálom képpel együtt a bevezetőt, addig is itt a zene, nomeg Bay Éva, illetve Hollósi Frigyes, Alfred Stokes (Paul Shane) magyar hangja, nagyon helyesen, hiszen az eredeti dalban, mind a bevezetőben, mind a végszignálban ő adja a szignált: You Rang M'Lord?
www.extra.hu/queue/You Rang M'Lord - Opening Credits.mp3
Tessék a lehetőségekhez képest helyesen leírni a neveket, köszönöm. Ms. Cissy & Lord Meldrum that is!
Sajnos Radián 84 elvette a kenyeremet, ami a bennfentes season-listing-ezést, illeti, aki tényleg követte a linket, amit Radián kollegánk beírt, az könnyen kitalálhatta, hogy kiderül a turpisság, ami a Stokes családot illeti, illetve a Meldrum klán is megüti a bokáját.
Kedvenc karakter? Valóban nehéz a választás, de Maybel (Barbara New) karaktere lopódzott be mindenki szívébe a legjobban, így az enyémbe is.
Szinkron? Tomasevits Zorka neve garancia.
Felhívás! Közös lónak turhás a háta alapon meg kéne szerezni a negyedik szezont, a hiányzó hat epizódot, eredetiben persze!!!
Ajánlat. Aki képri a bevezető zenét (belepofázással (Bay Éva) persze) .mp3-ban, az csörögjön!
Helga a német ezredes titkárnoje volt, és azért járt Herr Flickkel, mert így mindig idoben megtudták hogy mire készül a Gestapo. Egyszer zuhogott az eso és kinnt álltak az utcán, Herr Flick megszólalt: Helga álljon a kalapom alá! Helga: Köszönöm, Herr Flick! HF: A Gestapo kalapja alatt mindenki menedékat talál. Helga: Herr Flick, magában van valami végtelenül emberi. HF: Tudom. majdnem meg is buktattak a Gestapos vizsgán.
:))
Én is már vagy 3szor láttam, de vannak részek, amik újak, általában az első néhány percek, mert arról annó mindig lekéstem. Szóval így mindig van egy-két új poén, de a régieken is lehet röhögni.
Viszont senki sem dícsérte a magyar hangot! Szerintem állat! Nagyon jók a színészek. A legjobb talán George Meldroom magyar hangja. Nektek hogy teccik?
Jujujj, nagyon jó! Csak a nevekkel vagyok mindig bajban.
Tegnapról egy beszólásra emléxek: az a nagyon szegény asszony, talán Miszisz Lipton a neve - elmondta, hogy sok vasat kellene ennie. Erre az a lökött kis nagydarab kölyök azt mondta neki: Miszisz Lipton, talán szopogassa a piszkavasat!
Meg valamelyik nap James elmondta Stokes-nak, hogy Misz Poppy azt mondta neki, hogy fogja meg a fehérneműjét. Stokes: "... és Misz Poppy is benne volt? ... - Nem, ugyan dehogy. ... - Azaz levetette...?"
Meg az volt még igen állat, amikor a kortárs művészek előadást tartottak a házban. ;)
Nagyszerű, nagyszerű topic!!! A sorozat egyik fő rajongója volnék!!
Egyúttal lenne egy kétségbeesett kérdésem a tisztelt társasághoz: hogyan tudnám megszerezni az összes részt? (Felvenni sose sikerült valahogy, Szív TV-nk pedig most nincs.) Valami tévés ismerős, vagy akkurátus lélek, aki minden részt felvett, nincs a láthatáron? Plíííííz!
Ja, és kedvenc figurám: Henry.
Kedvenc bemondás pedig:
James: Felszolgáltam a teát a szalonban.
Stokes: Micsoda izgalmas életet él, James!
Én csak azért nézem végig mindegyik részt, hogy talán egyszer meglátom a csengőt. Bizony, a mostani ismétlés is azt sugallja: nem fogom látni. De azért végignézem. Hátha egyszer csak megmutatják .....
Eszrevettetek mar, hogy Sisy, amikor nincs szovege folyton mosolyog mint a tejbetok! Mit okorkodhettek a szineszek, mire sikerult felvenni!
(Az "okorkodes"-t jo ertelemben kell erteni)
A sorozat tokjo!, de lassan mar tudom a szoveget kivulrol :(
Udv, Mike
Hány órakor adják a Szív TV-n ?
Nem tudom elégszer megnézni.
Az külön jó, hogy az a címe:" You rang, Mylord?" Az angol tanárok rosszul lesznek, mert segédige nélkül is lehet kérdezni.
Csengetett, Mylord epizódlista: http://www.phill.co.uk/comedy/yourang/list.html
Vagyis van 6 rész, amit magyar adón még nem láttunk. Sem az MTV, sem az Msat, sem most a SzivtTv nem vette meg. Pedig jó lehet...
En el nem birom kepzelni. A Rimbaud szerintem csak at akar engem ejteni, csak azt tudnam, miert ;-))) Meg hogy osszecsavartad a fuleidet es kirepultel... Jajj Rimbaud-nak, ha at akar ejteni. :-)))