Keresés

Részletes keresés

druss42 Creative Commons License 2000.01.14 0 0 4102
hali

Bateman tudod reges regen egy ...stb :) ok mar sokkal regebben ertettek ehhez :)
Es mivel az sw nem mai gyerek ugye (1977 ben klon haborurol beszeltek mar ) ez nem a mai klonozas dolog meglovagolasa , egyszeruen tudtuk , hogy eljon meg a klonok ideje :)
Valamelyik konyvben volt is rola szo (asszem a fekete flotta fenyegetese) es ott mar irtak , hogy honapokba merheto a hasznalhato klon elkeszitesenek az ideje , es az sw 4-5-6 ban azeert nem voltam ,mer az egy titkos elfelledett technika volt .

druss42

Előzmény: Bateman (4090)
bundee Creative Commons License 2000.01.13 0 0 4101
Udv...

Az emberbetu" temahoz csak annyit, hogy mintha Anakin podracer-enek az oldalan oda lenne valami irva - mar nem emlekszem miaz (talan az "anakin" nev?)

bundee

Előzmény: Dob (4081)
UBul Creative Commons License 2000.01.13 0 0 4100
en mintha reges-regen lattam volna az emlitett filmeket egy magyar adon, ugyhogy arra is van esely hogy videotekaban megtalalod. talan meg az odeon a legvaloszinubb.
Előzmény: Gruppo Atletico (4099)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.01.13 0 0 4099
Tud valaki arról, hogy Magyarországon megjelent-e vidón az "Ewok kaland" és a "Harc az Endor bolygón"? Én mindig csak németül látom, és nem értek belőle egy szót sem. (Legutóbb mst hétvégén a Pro7-en.)
UBul Creative Commons License 2000.01.13 0 0 4098
"Bocs.. ez sok lett."
sebaj, mar csak par hozzaszolas 5000-ig :)))
Előzmény: Dob (4097)
Dob Creative Commons License 2000.01.12 0 0 4097
Bocs.. ez sok lett.
itt van infó az episode2 ről:
http://starwars.scifi.hu/ep2news1.html
Dob Creative Commons License 2000.01.12 0 0 4096
Nem tom ez már episode 2 de hát ideírom mert a másikat nem találom, majd egyszer lebukmarkolom.
Dob Creative Commons License 2000.01.12 0 0 4095
Nem tom ez már episode 2 de hát ideírom mert a másikat nem találom, majd egyszer lebukmarkolom.
SirContact Creative Commons License 2000.01.12 0 0 4091
Elvetették?Sirály. Mostanában kicsit kiestem az info áradatból.:( Illetve egyszer még hallottam, hogy nagy a felháborodás, de konkrétan az elutasítást Leonardóval Lucasék részéről nem hallottam. Az biztos, hogy megcsappant volna nézőszám. Eggyel legalábbis mindenképpen. Velem. :)

Sir

Előzmény: Bateman (4090)
Bateman Creative Commons License 2000.01.12 0 0 4090
Nahát ettől hánynék még tovább!

Komolyan senki nem tud erről a clone-háború magyarázatról?

(diCaprio-t már száz éve elvetették a casting-ból, hol voltál eddig?)

SirContact Creative Commons License 2000.01.12 0 0 4089
"Valamikor réges régen, egy távoli galaxisban...............már olyan technológiával rendelkeztek, hogy képesek voltak a klónok öregedési folyamatát felgyorsítani."
:-)

Sir

Előzmény: Bateman (4088)
Bateman Creative Commons License 2000.01.12 0 0 4088
Nem tudom, mert sehol nem olvastam róla, de lehet, hogy ti már tudjátok, hogy a Clone-háborúnak mi köze lesz a klónozott emberekhez.Remélem csak név rokonság és a háborúk hasonlóságára utal.:-) Kurvára hánynék tőle, ha itt is bedobnák a manapság annyira divatos klónozzunk mint az állat dolgokat, és fél év alatt "klónoztunk" címszóval létre hoznak egy teljesen kifejlett példányt.Azt egy idióta rendező sem veszi figyelembe, hogy egy klón azért mert klón ugyan olyan lassan fejlődik, mint amiből klónozták.Tehát ha ne adj isten Darth Mault klónoznák, az emberünk, talán csak a Jedi visszatér végén szálhatna(tott volna) szembe akár kivel is. He? Mit szóltok hozzá?
SirContact Creative Commons License 2000.01.12 0 0 4087
Kedves StarWars Fanok !

Mi a hír azzal kapcsolatban, hogy Leonardo DiBuzerátor lenne Anakin a második részben?
Ezt az ötletet már végképp elvetették? (remélem)

Sir

Zombie Creative Commons License 2000.01.12 0 0 4086
Sziasztok :)

A szerelmi szal engem speciel nem igazan erdekel, sokkal inkabb az hogy Palpatine hogyan tor felfele, hogyan lesz belole csaszar, hogyan mutatkoznak az elso jelek Anakin sotet oldalra fordulasaban, milyenek lesznek a csatak, hogyan kergetik szet a Jedi tanacsot stb. stb.

Előzmény: druss42 (4077)
Zombie Creative Commons License 2000.01.12 0 0 4085
Egyebkent marha jo volt ujra nezni a nem Special Edition valtozatot mert mar marha regen lattam es direkt figyeltem a felujitott reszek eredetijeit, tok poen volt.
Előzmény: Dob (4081)
Bateman Creative Commons License 2000.01.12 0 0 4084
Ez még ide tartozik:
a official homepage-en megnyílt a Smithsonian múzeumban rendezett starwars kiállítás web-es változata.Elég jó képek és hangok vannak.Elmondják, hogy milyen ötletek alapján tervezték meg Darth Vader hangját, a millennium falcon vezető kabinját, stb. elég okos.+ van egy shockwave-es változat is.
http://www.starwars.com/smithsonian/
XiT Creative Commons License 2000.01.11 0 0 4083
Ha ilyen csatajeleneteket terveznek az EP2-re, akkor remélem úgy csinálják mint a Rettenthetetlenben, mert géppel ugyanolyan elb@$˝ott lesz a látvány, mint az EP1-ben.

Hja, meg tényleg ne legyen benne ennyi humor, még ha a marketingszempontok szerint a gyermeknek is készül. Amikor anno nyolcévesen megnéztem az EP5-öt, akkor poénkodás nélkül is el voltam ájulva. Ne_csináljanak_belőle_Wald_Disney_produkciót!

Üdvözlettel:
XiT

Előzmény: LOU (3929)
Varázsos Barát Creative Commons License 2000.01.11 0 0 4082
Nem állhatom meg, hogy be ne dugjam ide az orrom! :)
Ezen a stöpszli Anakin vs. kétméteres Vader problémán már én is gondolkoztam, de hát igazából Vadernek egy rakás implantátuma volt, így kaphatott hosszabb lábakat, kezeket, sőt akár törzset is, hogy tekintélyesebb és félelmetesebb legyen. Viszont Luke és Leia termetben teljesen ráütött, hiszen ők sem voltak égimeszelők! :)
Előzmény: Bau (4079)
Dob Creative Commons License 2000.01.11 0 0 4081
Hétvégén ugye volt a SW. egyszewr volt róla vita, hgogy hol vannak emberbetük a filmekben meg hol nem. Én láttam ebben a filmben (mármint a New Hope-ban) kétszer is emberbetüket.
1. 94. Dokk felirata
2. Tracktor beam felírat.

nem tom késöbb lesz e még..

HT Creative Commons License 2000.01.11 0 0 4080
Azér' én is olvasom a topicot, bár régen szóltam hozzá a dolgokhoz. Csak rajta!
A CsabÁ-nak meg javasolnám az átkozódós topicot. Vagy egy jó falat, betonból...

***HT***

Bau Creative Commons License 2000.01.11 0 0 4079
sziasztok, én is nagyon várom már a második részt...
egyszerüen elképzelni sem tudom hogy lesz ebből a 9 éves korához képest is alacsony termetü báránylelkü kisgyerekből két méter magas gonosz dartvéder.....
még 2.5 év várakozás? nehéz lesz.....
ErniE Creative Commons License 2000.01.11 0 0 4078
Ha jól tudom DVD-n csak akkor fogják kiadni a SW-ot (1-6), ha már mindegyik rész kész lesz. 2005? Elég messze van!

ErniE

druss42 Creative Commons License 2000.01.10 0 0 4077
hali

Na en is bejelentkezek itt :)

Na szoval , hanyra megyun akkor jegyetvenni az sw2 re , hogy biztos legyen jegy ? :)

Ubul en bizok lucas bacsiban , majd megoldja a szerelmi szalat , vegul is az sw4-5-6 ban egyesz jo volt semmi tulzas :)

druss42

druss42 Creative Commons License 2000.01.10 0 0 4076
hali

Ubul na meg nyomjuk egy kicsit a hozza beszeleseket :)

A lurdy hazba szoktam mostanaban jatszani egy sw jatekkal , mar lehet egy eves a game , de szuper .Vegig lehet jatszani a 4-5-6 reszt .Lehet irtani tie okat at-st at-at ket rohamosztagosokat meg lenyomni fenykardal vadert :)

Epp ma lattam egy gyereket , ket szazassal megy a gep es avval siman vegigvitte az egeszet .
Azert ugyes volt

druss42

UBul Creative Commons License 2000.01.10 0 0 4075
"Almodtatok mar ay sw sorozatokbol valamivel vagy kapcsolodoan valamit ? "
en meg anno az EP-I elott egyszer megalmodtam a filmet, csak sajna masnap ejfeletettem az osszes reszletet :)
Előzmény: druss42 (4072)
UBul Creative Commons License 2000.01.10 0 0 4074
tenyleg senki tobb?

naaa... egy SW emlekest? hmm?

Előzmény: druss42 (4072)
Bateman Creative Commons License 2000.01.10 0 0 4073
Megindult a mozgolódás EPII ügyben.Ezt a kis infót találtam:

Theforce.net is carrying a story from one of it's old Episode-1 spies regarding some interesting activity at the Sidi Driss Hotel in Matmata/Tunisia. This was the location for the filming of the Lars home in ANH.

Apparently an American crew recently went to the hotel and measured up everywhere. Speculation is that they are preparing to recreate the Lars Homestead on Tatooine.

druss42 Creative Commons License 2000.01.07 0 0 4072
hali

ds9 gratula :) ,d e ne alljunk mar meg meg mehet ide ami ay sw1 rol jon info meg akarmi :)
sw2 meg raerunk ,megtolteni :)

Ubul en tamogatom az otleted , mar reg lattam az sw1 et :)

Eszembe jutot meg egy kerdes :)
Almodtatok mar ay sw sorozatokbol valamivel vagy kapcsolodoan valamit ?
Nekem van egy amit mar tobbszor almodtam , hogy van egy fenykardom amit bekapcsolok , de hamar kimerul es egy kis cipo" alaku valamit kell beletenni hogy tovabb mukodjon , de sose tudok szerezni egynel tobbet :) Na ez nem semmi asszem :)

druss42

Raddi Creative Commons License 2000.01.07 0 0 4071
Februárban megy még mindegyik Cinema Cityben (Csepel, Alba, Sopron,Debrecen,Győr, Pécs Plaza).
Előzmény: UBul (4070)
UBul Creative Commons License 2000.01.07 0 0 4070
senki több?

nemá :)

februárban vetítik még egyáltalán a filmet?

Előzmény: Laa-Yosh (4060)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!