Bateman tudod reges regen egy ...stb :) ok mar sokkal regebben ertettek ehhez :)
Es mivel az sw nem mai gyerek ugye (1977 ben klon haborurol beszeltek mar ) ez nem a mai klonozas dolog meglovagolasa , egyszeruen tudtuk , hogy eljon meg a klonok ideje :)
Valamelyik konyvben volt is rola szo (asszem a fekete flotta fenyegetese) es ott mar irtak , hogy honapokba merheto a hasznalhato klon elkeszitesenek az ideje , es az sw 4-5-6 ban azeert nem voltam ,mer az egy titkos elfelledett technika volt .
en mintha reges-regen lattam volna az emlitett filmeket egy magyar adon, ugyhogy arra is van esely hogy videotekaban megtalalod. talan meg az odeon a legvaloszinubb.
Tud valaki arról, hogy Magyarországon megjelent-e vidón az "Ewok kaland" és a "Harc az Endor bolygón"? Én mindig csak németül látom, és nem értek belőle egy szót sem. (Legutóbb mst hétvégén a Pro7-en.)
Elvetették?Sirály. Mostanában kicsit kiestem az info áradatból.:( Illetve egyszer még hallottam, hogy nagy a felháborodás, de konkrétan az elutasítást Leonardóval Lucasék részéről nem hallottam. Az biztos, hogy megcsappant volna nézőszám. Eggyel legalábbis mindenképpen. Velem. :)
"Valamikor réges régen, egy távoli galaxisban...............már olyan technológiával rendelkeztek, hogy képesek voltak a klónok öregedési folyamatát felgyorsítani."
:-)
Nem tudom, mert sehol nem olvastam róla, de lehet, hogy ti már tudjátok, hogy a Clone-háborúnak mi köze lesz a klónozott emberekhez.Remélem csak név rokonság és a háborúk hasonlóságára utal.:-) Kurvára hánynék tőle, ha itt is bedobnák a manapság annyira divatos klónozzunk mint az állat dolgokat, és fél év alatt "klónoztunk" címszóval létre hoznak egy teljesen kifejlett példányt.Azt egy idióta rendező sem veszi figyelembe, hogy egy klón azért mert klón ugyan olyan lassan fejlődik, mint amiből klónozták.Tehát ha ne adj isten Darth Mault klónoznák, az emberünk, talán csak a Jedi visszatér végén szálhatna(tott volna) szembe akár kivel is. He? Mit szóltok hozzá?
A szerelmi szal engem speciel nem igazan erdekel, sokkal inkabb az hogy Palpatine hogyan tor felfele, hogyan lesz belole csaszar, hogyan mutatkoznak az elso jelek Anakin sotet oldalra fordulasaban, milyenek lesznek a csatak, hogyan kergetik szet a Jedi tanacsot stb. stb.
Egyebkent marha jo volt ujra nezni a nem Special Edition valtozatot mert mar marha regen lattam es direkt figyeltem a felujitott reszek eredetijeit, tok poen volt.
Ez még ide tartozik:
a official homepage-en megnyílt a Smithsonian múzeumban rendezett starwars kiállítás web-es változata.Elég jó képek és hangok vannak.Elmondják, hogy milyen ötletek alapján tervezték meg Darth Vader hangját, a millennium falcon vezető kabinját, stb. elég okos.+ van egy shockwave-es változat is.
http://www.starwars.com/smithsonian/
Ha ilyen csatajeleneteket terveznek az EP2-re, akkor remélem úgy csinálják mint a Rettenthetetlenben, mert géppel ugyanolyan elb@$˝ott lesz a látvány, mint az EP1-ben.
Hja, meg tényleg ne legyen benne ennyi humor, még ha a marketingszempontok szerint a gyermeknek is készül. Amikor anno nyolcévesen megnéztem az EP5-öt, akkor poénkodás nélkül is el voltam ájulva. Ne_csináljanak_belőle_Wald_Disney_produkciót!
Nem állhatom meg, hogy be ne dugjam ide az orrom! :)
Ezen a stöpszli Anakin vs. kétméteres Vader problémán már én is gondolkoztam, de hát igazából Vadernek egy rakás implantátuma volt, így kaphatott hosszabb lábakat, kezeket, sőt akár törzset is, hogy tekintélyesebb és félelmetesebb legyen. Viszont Luke és Leia termetben teljesen ráütött, hiszen ők sem voltak égimeszelők! :)
Hétvégén ugye volt a SW. egyszewr volt róla vita, hgogy hol vannak emberbetük a filmekben meg hol nem. Én láttam ebben a filmben (mármint a New Hope-ban) kétszer is emberbetüket.
1. 94. Dokk felirata
2. Tracktor beam felírat.
Azér' én is olvasom a topicot, bár régen szóltam hozzá a dolgokhoz. Csak rajta!
A CsabÁ-nak meg javasolnám az átkozódós topicot. Vagy egy jó falat, betonból...
sziasztok, én is nagyon várom már a második részt...
egyszerüen elképzelni sem tudom hogy lesz ebből a 9 éves korához képest is alacsony termetü báránylelkü kisgyerekből két méter magas gonosz dartvéder.....
még 2.5 év várakozás? nehéz lesz.....
Ubul na meg nyomjuk egy kicsit a hozza beszeleseket :)
A lurdy hazba szoktam mostanaban jatszani egy sw jatekkal , mar lehet egy eves a game , de szuper .Vegig lehet jatszani a 4-5-6 reszt .Lehet irtani tie okat at-st at-at ket rohamosztagosokat meg lenyomni fenykardal vadert :)
Epp ma lattam egy gyereket , ket szazassal megy a gep es avval siman vegigvitte az egeszet .
Azert ugyes volt
"Almodtatok mar ay sw sorozatokbol valamivel vagy kapcsolodoan valamit ? "
en meg anno az EP-I elott egyszer megalmodtam a filmet, csak sajna masnap ejfeletettem az osszes reszletet :)
Megindult a mozgolódás EPII ügyben.Ezt a kis infót találtam:
Theforce.net is carrying a story from one of it's old Episode-1 spies regarding some interesting activity at the Sidi Driss Hotel in Matmata/Tunisia. This was the location for the filming of the Lars home in ANH.
Apparently an American crew recently went to the hotel and measured up everywhere. Speculation is that they are preparing to recreate the Lars Homestead on Tatooine.
ds9 gratula :) ,d e ne alljunk mar meg meg mehet ide ami ay sw1 rol jon info meg akarmi :)
sw2 meg raerunk ,megtolteni :)
Ubul en tamogatom az otleted , mar reg lattam az sw1 et :)
Eszembe jutot meg egy kerdes :)
Almodtatok mar ay sw sorozatokbol valamivel vagy kapcsolodoan valamit ?
Nekem van egy amit mar tobbszor almodtam , hogy van egy fenykardom amit bekapcsolok , de hamar kimerul es egy kis cipo" alaku valamit kell beletenni hogy tovabb mukodjon , de sose tudok szerezni egynel tobbet :) Na ez nem semmi asszem :)