Keresés

Részletes keresés

ds9 Creative Commons License 2000.01.25 0 0 4126
McCallum Talks ‘SW1’ DVD

No, he’s not suggesting that one it’s going to be happening any time soon. As part of the official Star Wars website, their Lucasfilm Jedi Council answers questions from the fans. The most recently posted question regards why Lucasfilm is not allowing the release of a Phantom Menace DVD as yet. SW1 producer Rick McCallum provides the following answer:

"Well there’s no conspiracy at work here, I assure you. It's really about exploiting an exciting medium in the best possible way. George hopes to do something special with the DVD release but he isn’t available to work on it right now since we’re in pre-production on Episode II, with principal photography scheduled to begin this summer in Australia. Until George has some time to concentrate on it, we don't anticipate releasing any of the Star Wars movies on DVD in the foreseeable future."

druss42 Creative Commons License 2000.01.25 0 0 4125
hali

ubul ja azt majdnem elfelejtettem :
Mother, do you think they'll try to brake my balls ?

druss42

druss42 Creative Commons License 2000.01.25 0 0 4124
hali

ubul :) jo tenyleg a podracer , bar az elso 5-6 palya tul konnyu :)
Egyebkent akkor mar te is hallottad wattoo zummogeset ket verseny kozott :)

druss42

UBul Creative Commons License 2000.01.25 0 0 4123
'mama do you think, they'll drop _the_ bomb?'
:))

valszeg megveszem a podracert... tok jo jatek

lehet azt nyeten nyomni sokan? merthogy itt csak 2gep van, es jo lenne egy amolyan ahhh 16 gamer egy csardaban buli :)

Előzmény: druss42 (4122)
druss42 Creative Commons License 2000.01.24 0 0 4122
hali

i'm another brick in the wall :)

Egyebkent ismet jot jatszottam a StarWars arcade geppel a lurdy hazban :)

druss42

UBul Creative Commons License 2000.01.24 0 0 4121
"is there anybody out there?....."

kialtok az eterbe...

(-*the wall*-)

UBul Creative Commons License 2000.01.23 0 0 4120
hat nemtom...

azert en nem biztos hogy orulnek neki

a dicaprio viszont bejonne. jo szinesz, a feje pont mint anakine. tokeletes lenne

Előzmény: ds9 (4118)
Recoil Creative Commons License 2000.01.21 0 0 4119
Star Wars Rebellion 8000ft ért elado
Star Wars Monopoly (limited collectors edition) szintén 8000ft
Ha mindketöt megveszed 2000 ret engedek a végöszegböl.
(U.I.:Sajnos ezt nem üzletszerüen csinálom,családi okok miatt kell megválnom tólük.)
ds9 Creative Commons License 2000.01.21 0 0 4118
But what about the next Star Wars installment?

Dark Horizons is reporting that the X-Files star may have a part in the next Star Wars movie. An unnamed source claims: "Gillian would be playing a Jedi Council member who is newly appointed to the council and was trained by Qui-Gon (and may have been more to him). As I asked her this, she just smiled and didn't say a word!"

It sounds less than confirmed. Several messages left with Anderson's reps have elicited no response.

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.01.21 0 0 4117
Üdv mindenkinek!

Nem csak a Leo-pletykák miatt, de egyéb okokból is érdemes mostantól gyakrabban nézegetni a SW-os oldalakat: kezd egyre több info szivárogni a SW2-ról. Itt van például egy olasz tó melletti kastély, mint lehetséges forgatási helyszín, és megnézhetitek az Episode1 VHS-borítóját is.

Egyébként Ti hogy vélekedtek Leóról, mint Anakin? Nekem nem is annyira Leóval van bajom, (azt persze túlzás állítani, hogy szeretem) - én eleve semmilyen híres színészt nem látnék szívesen Anakin szerepében. Van egy csomó kiváló, de ismeretlen színész, aki csak a felfedezésre vár. Majd a SW híressé tesszi, a hagyományokhoz híven...

OFF:
Laa-Yosh: lesz most végre MAX-rovat a Guruban?

Bateman Creative Commons License 2000.01.20 0 0 4116
Ez van:
Leo DiCaprio talks Anakin
16th January

Leonardo DiCaprio was on "Entertainment Tonight" discussing his new movie "The Beach". When asked about playing Anakin in Episode II he said that he had talked to Lucas about the part, but the script wasn't finished then. He also said he would "consider" playing Anakin, if asked.

Sorsha Creative Commons License 2000.01.20 0 0 4115
Én azt olvastam, hogy DiCaprio az új filmjét reklámozva adott választ a SW-vel kapcsolatos kérdésekre, mégpedig, hogy Igen, beszélt erről Lucassal és szívesen játszaná a szerepet, de még semmi végleges döntés nem született.
Előzmény: Laa-Yosh (4114)
Laa-Yosh Creative Commons License 2000.01.20 0 0 4114
Nem nagy ügy, a régi Batman sorozatban is ő volt, amit pl. az HBO meg a Pro7 nyomatott...

Ellenben, mindenki kedvenc DiCaprioja állítólag nyilatkozgatott össze-vissza a napokban, és USA-beli ismerőseim megint AnakinLeó pánikba estek!! Ds9, tudsz valmit erről?

Előzmény: Bateman (4113)
Bateman Creative Commons License 2000.01.20 0 0 4113
A Batman beyond:Joker is back-ben Mark Hamill lesz Joker hangja.Jó kis karrier.
Dob Creative Commons License 2000.01.17 0 0 4112
Ismert szinészek Ewan McGreegor, meg Natalie Portman, no meg Samuel L. jackson elég ismert nem?? A következőben sem lesznek kevesebben.
Előzmény: Bateman (4111)
Bateman Creative Commons License 2000.01.17 0 0 4111
Annyira nem lehet régi mert ma olvastam a Cinema Confidential-ben.
A StarWars-be ismert színészeket nem szabad szerepeltetni.Jó lenne ha Lukács ezt megértené már! Így is meg nézi mindenki.
Dob Creative Commons License 2000.01.17 0 0 4110
Na le van bukmarkolva ez is.. nekem is vanb egy infóhelyem:
A scifi.hu SW os oldala
Meg ne áljunk 4000-ig..
Dob Creative Commons License 2000.01.17 0 0 4109
Na végre leadták a Birodalom Visszavágot is.. nagyszerű volt. A kedvenc részem.. a happyend a végén :))

Más: MEgnéztem a Hatodik Érzéket, és a kiscsávó, aki abban játszott nagyon jó volt. Nem tudom Lucas hol szedte össze Jake Loydot (Ani a EP1-ben), de hogy ő nagyon béna volt az nem kétséges. Ezt a hatodikérzékes kissrácot inkább elviseltem volna benne.

Megint más: Volt a Batrtle Of Endor is valahol hétvégén.. megint nem bírtam végignézni.. szerintem ritka unalmas (pedig kicsit tudok németül). Lucas sem tudott sok jó filmet csinállni, egyedül a SW triológia ér valamit no meg a Willow.. az nagyon sirály

Zombie Creative Commons License 2000.01.17 0 0 4108
En birom Gillian Andersont, de nem hinnem hogy egy Jedi-lovag alakitasara jo lenne.
Ha jol emlekszem ez mar egy eleg regen felroppent pletyka szoval szerintem semmi igazsagtartalma sincs...

offtopic: Gillian allitolag az elso eselyes a Hannibal noi foszerepere ha Jodie Foster nem vallalna...

Előzmény: Bateman (4106)
Zombie Creative Commons License 2000.01.17 0 0 4107
Nem kell ahhoz szinkrontolmacs :)
Előzmény: druss42 (4105)
Bateman Creative Commons License 2000.01.17 0 0 4106
Nem tudom hallotatok-e róla, hogy Gillian Anderson-ról (X-akták) olyan hírek reppentek fel, Jedi -lovagot fog jáccani az episode 2-ben.Qui-Gon Jin egy korábbi növendéke lesz.Amikor riporterek meg kérdezték tőle igaz-e a hír csak mosolygott és nem mondott semmit.
Ez fejlövés ha igaz!
druss42 Creative Commons License 2000.01.15 0 0 4105
hali

ubul en ugy tudom mar nem jaccak eredetibe , de viszunk szinkrontolmacsot aki majd fordit angolra :)

druss42

UBul Creative Commons License 2000.01.15 0 0 4104
nem tudja valaki, hogy az eredeti hangu verziot adjak-e meg valahol? mert a halotti tort (copyright by druss42 :) azzal kene megulni februarban.

a rekettyés Creative Commons License 2000.01.14 0 0 4103
némi "kulisszatitkok" az Ep2-ről itten:

http://users.vei.net/jng/fcp/sw/sw1.html

---
A rekettyeiparban dolgozom. Rekettyés vagyok. Nevem Roger Roger, a rekettyés. Rekettyéket tervezek, nevelek, és adok-veszek.

druss42 Creative Commons License 2000.01.14 0 0 4102
hali

Bateman tudod reges regen egy ...stb :) ok mar sokkal regebben ertettek ehhez :)
Es mivel az sw nem mai gyerek ugye (1977 ben klon haborurol beszeltek mar ) ez nem a mai klonozas dolog meglovagolasa , egyszeruen tudtuk , hogy eljon meg a klonok ideje :)
Valamelyik konyvben volt is rola szo (asszem a fekete flotta fenyegetese) es ott mar irtak , hogy honapokba merheto a hasznalhato klon elkeszitesenek az ideje , es az sw 4-5-6 ban azeert nem voltam ,mer az egy titkos elfelledett technika volt .

druss42

Előzmény: Bateman (4090)
bundee Creative Commons License 2000.01.13 0 0 4101
Udv...

Az emberbetu" temahoz csak annyit, hogy mintha Anakin podracer-enek az oldalan oda lenne valami irva - mar nem emlekszem miaz (talan az "anakin" nev?)

bundee

Előzmény: Dob (4081)
UBul Creative Commons License 2000.01.13 0 0 4100
en mintha reges-regen lattam volna az emlitett filmeket egy magyar adon, ugyhogy arra is van esely hogy videotekaban megtalalod. talan meg az odeon a legvaloszinubb.
Előzmény: Gruppo Atletico (4099)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.01.13 0 0 4099
Tud valaki arról, hogy Magyarországon megjelent-e vidón az "Ewok kaland" és a "Harc az Endor bolygón"? Én mindig csak németül látom, és nem értek belőle egy szót sem. (Legutóbb mst hétvégén a Pro7-en.)
UBul Creative Commons License 2000.01.13 0 0 4098
"Bocs.. ez sok lett."
sebaj, mar csak par hozzaszolas 5000-ig :)))
Előzmény: Dob (4097)
Dob Creative Commons License 2000.01.12 0 0 4097
Bocs.. ez sok lett.
itt van infó az episode2 ről:
http://starwars.scifi.hu/ep2news1.html

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!