No, hes not suggesting that one its going to be happening any time soon. As part of the official Star Wars website, their Lucasfilm Jedi Council answers questions from the fans. The most recently posted question regards why Lucasfilm is not allowing the release of a Phantom Menace DVD as yet. SW1 producer Rick McCallum provides the following answer:
"Well theres no conspiracy at work here, I assure you. It's really about exploiting an exciting medium in the best possible way. George hopes to do something special with the DVD release but he isnt available to work on it right now since were in pre-production on Episode II, with principal photography scheduled to begin this summer in Australia. Until George has some time to concentrate on it, we don't anticipate releasing any of the Star Wars movies on DVD in the foreseeable future."
Star Wars Rebellion 8000ft ért elado
Star Wars Monopoly (limited collectors edition) szintén 8000ft
Ha mindketöt megveszed 2000 ret engedek a végöszegböl.
(U.I.:Sajnos ezt nem üzletszerüen csinálom,családi okok miatt kell megválnom tólük.)
Dark Horizons is reporting that the X-Files star may have a part in the next Star Wars movie. An unnamed source claims: "Gillian would be playing a Jedi Council member who is newly appointed to the council and was trained by Qui-Gon (and may have been more to him). As I asked her this, she just smiled and didn't say a word!"
It sounds less than confirmed. Several messages left with Anderson's reps have elicited no response.
Nem csak a Leo-pletykák miatt, de egyéb okokból is érdemes mostantól gyakrabban nézegetni a SW-os oldalakat: kezd egyre több info szivárogni a SW2-ról. Itt van például egy olasz tó melletti kastély, mint lehetséges forgatási helyszín, és megnézhetitek az Episode1 VHS-borítóját is.
Egyébként Ti hogy vélekedtek Leóról, mint Anakin? Nekem nem is annyira Leóval van bajom, (azt persze túlzás állítani, hogy szeretem) - én eleve semmilyen híres színészt nem látnék szívesen Anakin szerepében. Van egy csomó kiváló, de ismeretlen színész, aki csak a felfedezésre vár. Majd a SW híressé tesszi, a hagyományokhoz híven...
OFF:
Laa-Yosh: lesz most végre MAX-rovat a Guruban?
Leonardo DiCaprio was on "Entertainment Tonight" discussing his new movie "The Beach". When asked about playing Anakin in Episode II he said that he had talked to Lucas about the part, but the script wasn't finished then. He also said he would "consider" playing Anakin, if asked.
Én azt olvastam, hogy DiCaprio az új filmjét reklámozva adott választ a SW-vel kapcsolatos kérdésekre, mégpedig, hogy Igen, beszélt erről Lucassal és szívesen játszaná a szerepet, de még semmi végleges döntés nem született.
Nem nagy ügy, a régi Batman sorozatban is ő volt, amit pl. az HBO meg a Pro7 nyomatott...
Ellenben, mindenki kedvenc DiCaprioja állítólag nyilatkozgatott össze-vissza a napokban, és USA-beli ismerőseim megint AnakinLeó pánikba estek!! Ds9, tudsz valmit erről?
Annyira nem lehet régi mert ma olvastam a Cinema Confidential-ben.
A StarWars-be ismert színészeket nem szabad szerepeltetni.Jó lenne ha Lukács ezt megértené már! Így is meg nézi mindenki.
Na végre leadták a Birodalom Visszavágot is.. nagyszerű volt. A kedvenc részem.. a happyend a végén :))
Más: MEgnéztem a Hatodik Érzéket, és a kiscsávó, aki abban játszott nagyon jó volt. Nem tudom Lucas hol szedte össze Jake Loydot (Ani a EP1-ben), de hogy ő nagyon béna volt az nem kétséges. Ezt a hatodikérzékes kissrácot inkább elviseltem volna benne.
Megint más: Volt a Batrtle Of Endor is valahol hétvégén.. megint nem bírtam végignézni.. szerintem ritka unalmas (pedig kicsit tudok németül). Lucas sem tudott sok jó filmet csinállni, egyedül a SW triológia ér valamit no meg a Willow.. az nagyon sirály
En birom Gillian Andersont, de nem hinnem hogy egy Jedi-lovag alakitasara jo lenne.
Ha jol emlekszem ez mar egy eleg regen felroppent pletyka szoval szerintem semmi igazsagtartalma sincs...
offtopic: Gillian allitolag az elso eselyes a Hannibal noi foszerepere ha Jodie Foster nem vallalna...
Nem tudom hallotatok-e róla, hogy Gillian Anderson-ról (X-akták) olyan hírek reppentek fel, Jedi -lovagot fog jáccani az episode 2-ben.Qui-Gon Jin egy korábbi növendéke lesz.Amikor riporterek meg kérdezték tőle igaz-e a hír csak mosolygott és nem mondott semmit.
Ez fejlövés ha igaz!
Bateman tudod reges regen egy ...stb :) ok mar sokkal regebben ertettek ehhez :)
Es mivel az sw nem mai gyerek ugye (1977 ben klon haborurol beszeltek mar ) ez nem a mai klonozas dolog meglovagolasa , egyszeruen tudtuk , hogy eljon meg a klonok ideje :)
Valamelyik konyvben volt is rola szo (asszem a fekete flotta fenyegetese) es ott mar irtak , hogy honapokba merheto a hasznalhato klon elkeszitesenek az ideje , es az sw 4-5-6 ban azeert nem voltam ,mer az egy titkos elfelledett technika volt .
en mintha reges-regen lattam volna az emlitett filmeket egy magyar adon, ugyhogy arra is van esely hogy videotekaban megtalalod. talan meg az odeon a legvaloszinubb.
Tud valaki arról, hogy Magyarországon megjelent-e vidón az "Ewok kaland" és a "Harc az Endor bolygón"? Én mindig csak németül látom, és nem értek belőle egy szót sem. (Legutóbb mst hétvégén a Pro7-en.)