Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Stocz Creative Commons License 2007.03.02 0 0 5603
Szevasz!

A rángatás (torpanás, bólintás nem is tudom hogyan nevezzem) nekem is megvan, bár nem egészen úgy, ahogy Te írtad. Én legalábbis nem figyeltem meg ezt a fajta összefüggést.

Én kb. az 1800-3000 ford.szám tartományban tapasztalom közepes gyorsításnál v. éppen gázelvételnél. jellemzően a 2000-es fordszám környékén jelentkezik.
Pl.,ha váltás után a következő sebességfokozatot ezzel a fordszámmal kezdem, akkor torpan egyet (mindha kimaradna egy pillanatra a gyújtás), majd megindul, és húz tovább.

De u.e. produkálja akkor is,ha váltás nélkül, 2000 alatti fordszámról akarom (visszafogott intenzitással) 2000 fölé vinni a gépet (pl. városi araszolásnál).

Előzmény: Toljadneki (5601)
Stocz Creative Commons License 2007.03.02 0 0 5602
Szia Secret!

Én még nem raktam be az AUX-ot (a lentebb írt okok+lustaság miatt), de az egyik komámnak már szereltek be (szervízben), és neki tökéletesen működik az MP3-al, úgyhogy a fej valóan tudja kezelni, e miatt nem kell aggódni.
Előzmény: Secretknight (5597)
Toljadneki Creative Commons License 2007.03.02 0 0 5601
Szia !

Értem.

Kompúterről jut eszemben, hogy az enyém egy hűvös reggelen, bár garázsban áll, "három hengerezett" pár másodpercig. Általában úgy indítom, hogy megvárom amíg az AC feltolja a nyomást, aztán pöcc-röff, de ez esetben kulcsbedugásra már fordítottam is azt. Ennek tudtam be a jelenséget, mert utána a kompúter nem jelzett hibát.

Meg azt is észrevettem, hogy ha mondjuk 1-2 - ben nagyobb gázzal indulok, de a harmadikat már finom gázzal tolom tovább, akkor ránt egyet - kettőt a moci. Ezt annak tudom be kútfejemmel, hogy az üza. ellátást vezérlő elektronika a nagyobb gázadások hatására még tolná be - tehát rááll a dúsabb keverékre - a naftát, azonban mivel már nem tolom neki tovább, egy-két pillanatig tökéletlen az égés. Ti tapasztaltatok ilyet ?

Toli. :)
Előzmény: R*R (5598)
Toljadneki Creative Commons License 2007.03.02 0 0 5600
Szia !

Van notim, de - munkám jellegénél fogva - nem hordom magammal, legalábbis nem lenne praktikus. Azé' lopva itt bent is fel tudok csúszni - pár napja - a netre, így majd néha bepillázok.

Köszönöm az üdvözleted ! :)
Előzmény: Komis (5599)
Komis Creative Commons License 2007.03.02 0 0 5599

Üdv!

Vegyél lop-top-ot :-)) Akkor sűrűbben látjuk a szép kézírásodat!

A vizsgákhoz meg kalappal....

Jó hogy benéztél :-)))))))

Előzmény: Toljadneki (5591)
R*R Creative Commons License 2007.03.02 0 0 5598
Gyári csatlakozón keresztül nem lehet kommunikálni.
Előzmény: Toljadneki (5593)
Secretknight Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5597
Szia lew!

igen ,csak bedug és mehet!A jack dugó a kisebbik 3,5-es,az én mp3-on is ilyen van.
Nekem van ismerős a chevynél,ő fogja lebontani a középkonzolt :)Ha nem lenne,magam állnák neki.Engem sosem tartott vissza olyasmi ami ismeretlen....
Persze előbb utánna kell járni hogy is megy ez a lebontás.Ha csinálja majd megfigyelem,hogy legközelebb én is tudjam :)
Én inkább csak az miatt kételkedem hogy veszi-e a jelet a fejegység...remélem igen,és nem kidobott pénz a kábelra.
Valaki nem rakott be ilyet itt a fórumon?Ha igen jelezzen a tapasztalatairól.kösszi.

cső
Secret
Előzmény: lewenter (5594)
cápaFeri Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5596
Kimentem a kereskedésbe nálunk, ahol vettem a gépet, mondtam mit szeretnék, erre előhoztak egy kosárral a raktárból. Elsőt-hátsót. Mondtam-bár nagyon tukmálták-, hogy egyelőre az első kell, de ha megjön a kedvem visszamegyek egy hátsó párért is. Bár a szomszéd lacsiján ami szintén ezüst nem néz ki olyan jól, mint ezen a bordón, így meggondolandó nekem. Az elsőre viszont szükség van, mert -ha jól áll neki, ha nem- sajnos kell.:-(
Előzmény: R*R (5589)
lewenter Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5595
bocs most olvastam csak lejjeb, hoyg ez mennyi munkával jár akkor lehet inkább kivárom Nked hogy sikerül a kábel beépítés. Igen semmi kétség elegánsabb lett volna elöl egy csatlakozó...
Előzmény: lewenter (5594)
lewenter Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5594

Szia Secretknight! :-)

Ez az AUX os kérdés engem is foglalkoztat, ezt nem lehet vhogy hazilag csak becsatlakoztatni? ahogy nézem csak bedugni aztan mehet is :-)

Hol lehet rendelni, mert mp3 bejátszana. Mekkora a jack dugós vég? (kicsi vagy nagy)

Köszi

lew

Előzmény: Secretknight (5580)
Toljadneki Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5593
Hali !

Igazából túl sokfelé nem jártam, viszont ahol megfordultam, ott mindíg marha elfoglalt voltam ! :)) Komolyra fordítva, elég sok minden történt, amivel nem akarok itt offolni, és ami miatt hanyagoltam úgy általában az ilyen jellegű tevékenységeimet. Most meg lassan államvizsga, de húzom a tanulás kezdetét, mint a rétestésztát, így gondoltam, most még - a lelkiismeretem előtt - büntetlenül lóghatok a neten, így benéztem ide is.

Kompúter csere ? Oszt 'milőtte', mi volt a hibajelenség ?

:)
Előzmény: R*R (5592)
R*R Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5592

Szia!

Hiányoztál! Bizti sokfele jártál... Computer cserére várok, de még gurul addig. Túl vagyunk a százon, ha nem láttad volna (flotilla)

Előzmény: Toljadneki (5591)
Toljadneki Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5591
Sziasztok !

Valami nagyon rég jártam erre felétek, krónikus időhiányban szenvedek... :(

Remélem mindenki rendben van és boldogan használja a Lacsit !

Mi egy kormánymű cserén vagyunk túl, mert hangosabban kopogott rángatásra mint kellett volna, de a 2xxx km - t futott csere Lacsiban is pontosan ugyanúgy kopogott.
Mindegy, némi hátszéllel cserélték, egyébként pedig - kopp kopp - kifogástalan az autó.

Veletek és a Lacsikkal mizu ?

Üdv. Toli. :)
ooz1 Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5590
sárfogó infók:

cheyvi dráva: (elég drága:P)
"3000FT/GAR" és egy gar = 2 db. első v. hátsó pár. azaz ha mind a négy kell, akkor 6000-et fizetsz.

chevy gombos:
"A hátsó sárfogóknak 960.-Ft darabja.
Az első 1370.-Ft és hétfőre lesz.
"
így a 4 együtt 4660,- Ft

chevy duna:
telefonon kaptam infót, és a lényeg, hogy kb +200 Ft az eltérés a gombos áraihoz képest.

érdekesség: sehol sem volt egyszerre raktáron mind a 4 db. de azonnal rendeltek, és hétfőn már át is vehető.

felrakni még nem tudom ki fogja ha megvettem hétfőn :o)
Előzmény: cápaFeri (5586)
R*R Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5589
És hol lehet kapni v. rendelni? Hátsó is van, ha jól látni.
LacettiLaczy Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5588
Hühhh.........  Szép ennek az autónak a színe. Jól áll neki.  -szerintem.  :-)
cápaFeri Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5586

Persze. Mivel nincs felrakva, chevroletti utólagos engedélyével az ő autóján mutatom meg, hogy néz ki felrakva.:-))

Előzmény: Stocz (5584)
LacettiLaczy Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5587

Hy Mindenkinek!

Ma volt a napja, hogy kicserélték gariban a jobb és bal első üvegeimet (Gyulai). Nem kérdeztek semmit hogy mitől karcosak, nem kukacoskodtak, cserélték. Ingyen, újakra. Végignéztem a cserét. Ajtókárpít lebontás nem nagy durranás, szerintem ha hangszórókat akarok majd cserélni, 2 perc alatt le fogom tudni szépen bontani. :-) S hamár hangszórók... Hát láttam őket. Kicsit elszörnyülködtem a kinézetüktől. Mintha valami ruszki TVhangszórók lennének. Ránézésre nem érnek többet 5 Ft-nál. Na de sebaj. Szólnak. Kinézetükhöz képest talán még jól is. :-)  Magasak helyénél kábelt nem láttam, de ezekután ha kell, bármikor bedobom magamnak.

Szép estét Mindenkinek!

R*R Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5585

Sziasztok!

Tesztelt már valaki EPICA dieselt? Én csak a KIA 1,6 turbót ültem meg és a gyengének éreztem  a NYOMATÉKOT, alúl turbó nélkül. Rám is szólt -a főnök ő volt velem és 3-an ültünk benne- kapcsolj vissza 4-ből 3-ba mert 50-nél (városban) nincs elég nyomaték! Nem is volt.

Olvastam 5-ben 60-ról úgy húz, mint az állat... - csak azt nem írta milyen állatfaj!

Szerintem jó döntés Lacsit -ha a kisebbik turbóval is- de 2 literessel indítani. De hogy milyen lett a mi dieselünk, hamarosan írja majd valaki

Stocz Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5584
idővel tudnál felrakni képet?
Én is vennék, de nem tudom, hogy a gyáriakat rakassam fel, vagy érdemes keresgélnem máshol is.
Előzmény: cápaFeri (5583)
cápaFeri Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5583
Természetesen csak előre. 1700/db
Előzmény: Stocz (5581)
cápaFeri Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5582
Természetesen csak az elsők. 1700/db
Előzmény: Stocz (5581)
Stocz Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5581
Csak az első pár volt ennyi, vagy végül vettél hátra is?
Előzmény: cápaFeri (5579)
Secretknight Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5580
Sziasztok,
ha valakit érdekel,itt lehet az AUX-hoz kábelt rendelni 1990+posta.
Ha megjön berakatom és leirom hogy kommunikál az mp3-al.

http://blaupunkt.shp.hu/hpc/ws_member_3g.php?azonosito=blaupunkt&tcskod=blaupunkt1118238313&alcsoport=Csatlakoz%F3&title=Csatlakoz%F3
Előzmény: Stocz (5576)
cápaFeri Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5579

Hát az én alufelnijeimen nincsenek piros feliratok..:-))

Amúgy nem én voltam, csak ahogy elkezdted leírni az ismérveket...ezüst 5a, fóliás ablakok, alufelnik, spoiler...:-)

No meg az aluk most október óta pihennek, acélfelnis, gyári dísztárcsás téli gumákon gurulok...

A sárvédő téma leküzdve: ma kereskedésben vettem rá 1700-ért. Nem mondom, hogy leér a földig, de valamit takar talán..amolyan miniszoknyás...:-))

Üdv!

Előzmény: BeZe1974 (5578)
BeZe1974 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5578
Hatarozottan hasonlit csak alufelni volt piros felirattal ha jol emlekszem.
Előzmény: cápaFeri (5577)
cápaFeri Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5577
Csak nem ilyen volt?..:-))
Előzmény: BeZe1974 (5572)
Stocz Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5576
Üdv!

Az AUX bemenet (okosan :( ) a Blau hátulján található. Ahoz, hogy használatba vedd, az egészet ki kell szerelni (középkonzol műanyagburkolata leszed, patentrögzítők szanaszét) + építeni kell egy kivezető kábelt, amire az MP3-ast rádugod amikor kell.
Elegánsabb lett volna az előlapra szerelniük, de ez van. Nézzük pozitívan: legalább van rajta AUX.
Jól el kell vezetni a kábelt, és akkor nem nagy gáz.

mondjuk én a műszerfalbontás miatt inkább lemondtam róla. majd ha egyszer vmiért mindenképpen meg kell bontani, akkor gyorsan becsusszan a kábel is. Addig meg CD.
Előzmény: fbh (5575)
fbh Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5575

Üdv. Mindenkinek!

Ismételten kérdésem lenne a szakikhoz. Egy gyári "1 CD-s" rádióm van. Elméletileg valahol van rajta AUX bemenet. A gyerek MP3 lejátszóját szeretném rácsatlakoztatni. Van valami infó, hogy miként lehet eljutni a hátsó csatihoz és ott mellyik a bemenet. 

Örömmel látom, hogy 70. vagyok a flottában (Markó).

Lassan de gyarapszunk.

georgbob Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5574
Mivel némileg érintett vagyok a dologban, azt mondom NAGYON KÍNOS! Amúgy köszönöm a történetet, üdv.
Előzmény: Sarkany (5555)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!