Keresés

Részletes keresés

EMU- Creative Commons License 2000.04.11 0 0 4228
sziasztok!

frissitettem egyet az atomon. akit erdekel a filmekben talalhato bakik kepes gyujtemenye, az nezzen be, a cim a regi:

http://atom.pganet.com

eMU

zsozs Creative Commons License 2000.04.11 0 0 4227
Hi!

Most kaptam meg akollégáimtól a feliratos videokazit mévnapomra! Galaxisokkal felülmúlja a szinkronizáltat mind képben, mind hangban. Itt cégnéél van egy jófajta Sony házimozicuccz! Nagyon állat!!!

Két dolgot vettem észre:
A videokazi hátolján van egy pod raceros fotó. Szerintem az tükrözve van! Emiatt a rohadt tipografika miatt megforgatták a képet! Sebulba szerintem egyszer sem volt Anakin fogatától jobbra! Mindig balról előzött!!!

A másik: A szinkronizált verzióban a fogatversenyen (ahol a "Z" betűs verzióban CD-t kell cserélni :-)) ) nem szólal meg a "riporter" amikor Odi Mandrell fogata kiáll. A feiratosban, és persze az eredetiben bemondja a hangosba.

Na eddig ennyi! Nézem tovább. Most már össze tudom hasonlítani a két verziót rendesen!

Az erő legyen veletek:

Zso

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.04.11 0 0 4224
Elnézést a folyamatos Offtopicért! Innen (is) lehet letölteni a LOTR trailert:
http://filmforce.ign.com/news/765.html

Jobb gomb, aztán mentés...

ON:
Samuel L. Jackson a napokban elmondta, hogy videokaziról már tanulgatja a kardforgatást. Júniusban forgatás, remélem tudjátok...

Előzmény: Gruppo Atletico (4223)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.04.11 0 0 4223
Zombie,

én is hasonló problémákkal küszködöm. Valószínűleg a windows swp-be menti, onnan meg aztán kiszedni... :-( A HyperCam-mel megoldható lenne, de az nincs itt a gépemen. Reméljük, valakinek sikerül felraknia valami épkézláb fomában.
(Én nem értem, mi értelme ennek. Ha már letöltök 27 megát, had mentsem már el, a k... életbe is!)

Ha van valami fejlemény, szóljatok!

Előzmény: Zombie (4222)
Zombie Creative Commons License 2000.04.10 0 0 4222
OFF
megathx Ubul, mivel az apple.com-on fellelheto eredeti verzio nem letoltheto, nem lementheto stb.
Szombaton orakig probaltam kicselezni az explorert meg a quicktime-ot hogy valahogy file-ba le tudjam tolteni.
Amugy a trailer iszonyat, tiszta e1 trailer erzesem volt tole (libabor es miegymas)
Akit erdekel es teheti, NEZZE MEG!
/OFF
Előzmény: UBul (4221)
UBul Creative Commons License 2000.04.10 0 0 4221
nezzetek meg:

http://www.supergamez.hu/movie/lotr_640_full.mov

a gyuruk ura elso trailere, kb28mega :)

groovie

ds9 Creative Commons License 2000.04.10 0 0 4220
A Laserdiscről való másolásnak egyetlen értelme lenne, mégpedig, hogy a VHS-hez képest dupla képminőség ( képsorok száma szerint ) és hát, hogy a hang az Dolby Digital lenne.
Azért ez nem hülyeség.
Előzmény: Gruppo Atletico (4217)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.04.10 0 0 4219
Torrente:
HOL? HOL? HOL? Már régóta keresem...
Nekem megvan amit keresel, talán egy rész hiányzik.
Amúgy jó a neved. A törvény balkezéről van szó?
Előzmény: Torrente (4218)
Torrente Creative Commons License 2000.04.10 0 0 4218
Szasztok Fanek!

Bocs, hogy kissé off leszek, de némely könyvesboltban az akciós videókazetták között megláttam a HARC AZ ENDOR BOLYGÓN címűt és 990 kemény magyar forintért meg is vettem. Ha valakit érdekel, és még nincs meg neki, ne habozzon megvenni, mert szerintem ez így még a kalózkópiáknál is olcsóbb.

MÁS: az RTL Klubon reggelente korábban adott making of sorozat valakitől megszerezhető lenne videón? Kérlek, segítsetek! Előre is köszi.

Torrente

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.04.10 0 0 4217
Kojak:
hát ez várható volt, nem? Mármint hogy a pan-and-scanről lemarad a széle. És ha még csak az említett jelenteről volna szó! A link tényleg jó, ez már a második menet, először ezen a címen egy Yoda-kép volt, meg egy szöveg, hogy "Türelem, egy jedinek is szüksége van evésre."

ds9:
Most olvastam, hogy a japán Laserdisk-en nem lehet lekapcsolni a feliratot, de egyszer sem takarja el a képet, tehát egy (kalóz)stúdióban szépen levághatnák. A hutt stb. nyelv viszont csak japánul van feliratozva, de szerintem ezt is megoldhatnák. Szóval egy viszonylag gagyi DVD-kópia várható lenne, bár kérdéses, hogy volna-e akkora minőségjavulás, hogy megérje megcsinálni. Mármint a VCD-ről átnyomott DVD-hez képest.

Ja! És a világon egyedül megjelent _hivatalosan_ VCD-n is. Természetesen Hong Kongban.

Előzmény: Kojak (4216)
Kojak Creative Commons License 2000.04.10 0 0 4216
Én egy barter üzlet keretében a 3:4-hez jutottam hozzá a cimborám vette meg a szélesvásznút. A mi a legidegesítőbb volt, hogy a legkirályabb részek lemaradnak a széléről. pl: amikor a végén Palpatine mint főkancellár megérkezik a jedi tanáccsal, jól meg akartam nézni azt a jelenetet, amikor Mace Windu-t másik színész alakítja, de lemaradt a képről!!! Ne vegyetek 4:3-st! A hang itt is silány, állítom a jó kis Z verzió szintjét alighogy megüti. Megint megkaptuk a jó lesz a magyar gagyi vásárlónak minőséget. Na mindegy, azért jól megnézem ma is. Jobb ma egy veréb, mint holnap két túzok

Nem tudom, hogy volt-e már, de cool:

http://www.starwars.com/episode-ii/

ds9 Creative Commons License 2000.04.08 0 0 4215
A legújabb hírek szerint az USA-ban a videomegjelenés első két napján ( Április 3-4 ) 5 millió db VHS kazettát adtak el ( ebből 500.000 Collector's Edition ), ezzel elérvén a 100 millió dolláros bevételt. A 20th Century Fox szerint nincsenek tervek a DVD verzió megjelentetésére.

UBul Creative Commons License 2000.04.08 0 0 4214
korabban (ugy egy eve :)) kerdes volt, hogy miert nem vizesek a dzsedik amikor belepnek a viz alatti varosba. nem gondoltam volna, hogy a kukactv-bol tudom meg a valaszt :)

szoval az a plazma eroter taszitja a vizet (ezert nem folyik be a varosba), es ez "pergette" le roluk is, amikor beleptek.

zsozs Creative Commons License 2000.04.07 0 0 4213
Hermetikusan bezárni őket egy szobába és klónozni. Így lenne LucasA, LucasB, LucasC, LucasD alá IG-88 :-)))
Előzmény: UBul (4212)
UBul Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4212
"Nem gondoljátok, hogy be kéne zárni egy hermetikusan lezárt szobába mondjuk úgy 2006-ig? :-)"
de igen :) john williams-el egyutt :)
Előzmény: Gruppo Atletico (4211)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4211
zsozs:
még január tájékán szóltam a Philadelphiában élő uncsitesómnak, hogy rendelje meg via email.

Gyerekek, tényleg ilyen szar a VHS??? Az amerikai review-kban csupa jót olvastam róla. Lehet, hogy csak a magyar lett elb*szva?

Hallottátok, hogy Lucas nekiment kocsival a falnak? Néhány nap múlva lesz egy Toyota-verseny, amin csupa híresség indul, köztük Lucas is. A tegnapi edzésen jól nekiment a falnak, de nem esett komlyoabb baja.
Nem gondoljátok, hogy be kéne zárni egy hermetikusan lezárt szobába mondjuk úgy 2006-ig? :-)

Előzmény: zsozs (4206)
Mike73 Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4210
Én a feliratos változatot vettem meg, már csak azért is, mert gondoltam, azon már csak nem cseszik el a hangot. Tévedtem. Egy hányadék az egész. Persze egy tévén hallgatva nyilván nem, de házimoziban igen lehangoló. Na mindegy, ismét jó volt szívni egy nagyot...
UBul Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4209
ahogy hallom ebbol amazon.com-lesz...
Előzmény: Bateman (4208)
Bateman Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4208
Szasztok!

Hétfőn becsekkoltam a cuccot, de majdnem elsírtam magam.A színek qrvára fakók!Mintha egy tucatszor másolt példány lenne. Amitől teljesen kiborultam az a hang.Annyira halk, hogy csumára kell feltekernem a hangerőt, hogy valamiféle film élményem legyen.Térhatású hang?Semmi ilyen nincs, sőt néhol még pattog is, mint valami ősrégi lemezjátszó.Lehet hogy csak én fogtam ki egy selejtes példányt?

UBul Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4207
ujra lattam...

egyre jobban tetszik.. igy, hogy eltelt vagy 3honap a legutobbi alkalom ota, szinte mintha egy uj filmet neztem volna.

egyebkent a dunaplaccon adjak angolul

zsozs Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4206
Sziasztok!

Örülök, hogy újra beindultunk!!

Na szóval az országban mindenhol lehetett kapni már hétfő a videokazit,de én itt Békéscsabán csak kedden kaptam meg, és csak a szinkronos verziót, és az eladó azt mondta, hogy jövő héten már lesz feliratos is! A Collector Editionról még nem is hallotak!! Talán a kanadai ismerősöm majd be tudja szerezni nekem!

Gruppo Atletico: Neked honnan sikerült +szerezned a CE verziót???

Uff:
Zso

Előzmény: Gruppo Atletico (4199)
ds9 Creative Commons License 2000.04.05 0 0 4205
A LaserDisc, nem japán nyelvü :))) Teljesen angolul van és Dolby Digital 5.1-es, sőt azon sem csodálkoznék, ha lenne belőle dts-es is.
Vagy japán felirat van rajta, vagy a szokásos Closed Caption-t rakták rá, ami felirat és rajta van a lemezen, de csak egy dekóderrel lehet kibontani, ilyen videokazettákon is szokott lenni, az angol és amerikai piacon.
Arról nem beszélve, hogy a LaserDisc képminősége sorszámban majdnem dupla annyi mint a videokazettáé és jóval több mint az S-Vhs-é, ha jól emlékszem 460-480 képsor, tehát csak alig kevesebb mint a DVD felbontása, hogy ez most digitális vagy nem, az szerintem minőség szempontjából esetünkben mindegy, ha a LD tud tárolni 480 sort analógba, akkor az nagyon ügyes és ott sem jelveszteség, sem szaéagkopás vagy ilyesmi nincsen :))) ( nem úgy mint mondjuk a Bétánál. Sőt, nekem volt LaserDisc lejátszóm ( Dolby Digital kimenettel ) és megvolt a Special Edition, Dolby Digitalban, THX-es kiadásban díszdobozban 9 db lemezen és meg kell mondjam, hogy a képminőség jobb volt, mint egy dvd-nél és a hang ugyanolyan volt.
Mondjuk a LaserDiscen a hang digitálisan van a kép meg azért jó, mert nincsen digitalizálva és emiatt nincsenek meg benne azok a kis hibák, amik pl. dvd-nél szoktak lenni.

Nem nyomdai hiba a THX logo lemaradása egyébiránt, az angol olyan rossz, hogy csak na. Normál mono tv-n is érezhetően roszz hangminőség volt, de a csúcs Onkyo erősítőmmel ( TX.ds939 ) kifejezetten elkeserítő.
Tavaly nyáron volt egy thai vagy indiai feliratos EP I-es kópiám, annak a hangja ettől 1000-szer jobb volt.

Ezt a következő jelenetnél lehet megtudni, rögtön az elején. Felirat lemegy, űrhajó jön és amikor a bolygó felé fordul hátul ilyen kerregő hang jön ki ( moziban ez a DD miatt, hátul is sztereo ), otthoni Vhs-es surround miatt ennek ott hátul csak kerregnie kell.
Na ilyet a videokazetta nem csinál, a thai kalózkazetta meg tett ilyet. Amikor a jedik a lézerszablyákkal rohanolnak és öldökölnek robotilag, akkor az jól elhatárolhatónak kellen, hogy legyen. Nem az, csak valami idétlen zúgás van.
Úgy szar az egész ahogy van :(((

Előzmény: Gruppo Atletico (4204)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.04.05 0 0 4204
ds9:
nem lehet, hogy valami nymdai hiba? Bár akkor a Lucasfilm már biztos lépett volna...

Ellenben a japán laserdisk-ről igazán csinálhatnának egy kalóz DVD-t, még az is jobb lenne a VHS-nél... Igaz, az japán nyelvű, de egy igazán jó üzleti érzékű kalóznak nem okozna gondot rádubbolni a hangot a videókaziról. Na, jó ötleteket adok? :-)

Előzmény: ds9 (4203)
ds9 Creative Commons License 2000.04.05 0 0 4203
Tegnap már gondolkodtam azon, hogy megveszem a magyar szinkronosat, hátha az jó, de tulképpen a 4:3-as verzió nem nagyon izgat. Ha lenne magyar szélesvásznu biztos egyet vennék. De nincsen :((
Amit nem értek az tényleg az, hogy miért nem kapta meg a THX minősítést a kazetta. Arra nem merek gondolni, hogy azért mert annyira vacak, hogy nem adták meg. Az USA-ban az összes verzió, Pan and Scan ( 4:3 ), Collector's edition ( widesreen ) és a spanyol nyelvű is a következő feliratot viseli: DIGITALLY THX MASTERED FOR SUPERIOR SOUND AND PICTURE QUALITY.
Most checkeltem le, hogy a német verzió is ( Die dunkle bedrohung ) is THX verziós és az angliai is természetesen.
Előzmény: Dob (4202)
Dob Creative Commons License 2000.04.04 0 0 4202
A DVD-re meg várhatunk.. ha azt is elrontják akkor mérges leszek. A kölcsönzőben meg soincs benn, pedig egyszer megkéne nézni még.. meg bedigizni videocd-re
Előzmény: ds9 (4201)
ds9 Creative Commons License 2000.04.03 0 0 4201
Most néztem bele a feliratos, szélesvásznu változatba. Háát lehet, hogy az enyém nem jó minőség, de a képminőség az nem túl jó, a hangminőség az meg kifejezetten gyatrának mondható, a surround hatások jóformán ki sem jönnek.
És ami a legérdekesebb, a mindenütt THX minősítésü kazetta kishazánkban nem kapott THX minősítést.

Olyan is.
:((

Előzmény: ds9 (4200)
ds9 Creative Commons License 2000.04.03 0 0 4200
Kétlem én ezt, szerintem kivettek egy kockát a filmből, abból csináltak másolatokat és azt rakják mellé :))
Előzmény: Gruppo Atletico (4199)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.04.03 0 0 4199
Jó hallani rólatok újra! :-)

Ha minden igaz (kopp-kopp-kopp) nekem árprilis közepén jön a szélesvásznú Collectors' Edition, no felirat, no magyar, sz'al örülök. Azért egy 4:3-as magyart is kéne vennem: szerintem is jó a szinkron.

Kíváncsi vagyok, hogy a 35mm-es filmdarabka, amit a Collectors' Edition mellé adnak, mennyire eredeti... Gondolom jó pár kilométernyi szalagot vágtak ki a végleges filmből, de még így is kevésnek tűnik a sok videókazihoz képest...

Előzmény: ds9 (4197)
kutykurutty Creative Commons License 2000.04.03 0 0 4198
Zombie, azert ha elokerul, ne tetovazz... :)
Előzmény: Zombie (4192)
ds9 Creative Commons License 2000.04.01 0 0 4197
Legjobb tudomásom szerint a feliratos az a szélesvásznú.
Előzmény: Artu (4196)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!