Keresés

Részletes keresés

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.04.10 0 0 4219
Torrente:
HOL? HOL? HOL? Már régóta keresem...
Nekem megvan amit keresel, talán egy rész hiányzik.
Amúgy jó a neved. A törvény balkezéről van szó?
Előzmény: Torrente (4218)
Torrente Creative Commons License 2000.04.10 0 0 4218
Szasztok Fanek!

Bocs, hogy kissé off leszek, de némely könyvesboltban az akciós videókazetták között megláttam a HARC AZ ENDOR BOLYGÓN címűt és 990 kemény magyar forintért meg is vettem. Ha valakit érdekel, és még nincs meg neki, ne habozzon megvenni, mert szerintem ez így még a kalózkópiáknál is olcsóbb.

MÁS: az RTL Klubon reggelente korábban adott making of sorozat valakitől megszerezhető lenne videón? Kérlek, segítsetek! Előre is köszi.

Torrente

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.04.10 0 0 4217
Kojak:
hát ez várható volt, nem? Mármint hogy a pan-and-scanről lemarad a széle. És ha még csak az említett jelenteről volna szó! A link tényleg jó, ez már a második menet, először ezen a címen egy Yoda-kép volt, meg egy szöveg, hogy "Türelem, egy jedinek is szüksége van evésre."

ds9:
Most olvastam, hogy a japán Laserdisk-en nem lehet lekapcsolni a feliratot, de egyszer sem takarja el a képet, tehát egy (kalóz)stúdióban szépen levághatnák. A hutt stb. nyelv viszont csak japánul van feliratozva, de szerintem ezt is megoldhatnák. Szóval egy viszonylag gagyi DVD-kópia várható lenne, bár kérdéses, hogy volna-e akkora minőségjavulás, hogy megérje megcsinálni. Mármint a VCD-ről átnyomott DVD-hez képest.

Ja! És a világon egyedül megjelent _hivatalosan_ VCD-n is. Természetesen Hong Kongban.

Előzmény: Kojak (4216)
Kojak Creative Commons License 2000.04.10 0 0 4216
Én egy barter üzlet keretében a 3:4-hez jutottam hozzá a cimborám vette meg a szélesvásznút. A mi a legidegesítőbb volt, hogy a legkirályabb részek lemaradnak a széléről. pl: amikor a végén Palpatine mint főkancellár megérkezik a jedi tanáccsal, jól meg akartam nézni azt a jelenetet, amikor Mace Windu-t másik színész alakítja, de lemaradt a képről!!! Ne vegyetek 4:3-st! A hang itt is silány, állítom a jó kis Z verzió szintjét alighogy megüti. Megint megkaptuk a jó lesz a magyar gagyi vásárlónak minőséget. Na mindegy, azért jól megnézem ma is. Jobb ma egy veréb, mint holnap két túzok

Nem tudom, hogy volt-e már, de cool:

http://www.starwars.com/episode-ii/

ds9 Creative Commons License 2000.04.08 0 0 4215
A legújabb hírek szerint az USA-ban a videomegjelenés első két napján ( Április 3-4 ) 5 millió db VHS kazettát adtak el ( ebből 500.000 Collector's Edition ), ezzel elérvén a 100 millió dolláros bevételt. A 20th Century Fox szerint nincsenek tervek a DVD verzió megjelentetésére.

UBul Creative Commons License 2000.04.08 0 0 4214
korabban (ugy egy eve :)) kerdes volt, hogy miert nem vizesek a dzsedik amikor belepnek a viz alatti varosba. nem gondoltam volna, hogy a kukactv-bol tudom meg a valaszt :)

szoval az a plazma eroter taszitja a vizet (ezert nem folyik be a varosba), es ez "pergette" le roluk is, amikor beleptek.

zsozs Creative Commons License 2000.04.07 0 0 4213
Hermetikusan bezárni őket egy szobába és klónozni. Így lenne LucasA, LucasB, LucasC, LucasD alá IG-88 :-)))
Előzmény: UBul (4212)
UBul Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4212
"Nem gondoljátok, hogy be kéne zárni egy hermetikusan lezárt szobába mondjuk úgy 2006-ig? :-)"
de igen :) john williams-el egyutt :)
Előzmény: Gruppo Atletico (4211)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4211
zsozs:
még január tájékán szóltam a Philadelphiában élő uncsitesómnak, hogy rendelje meg via email.

Gyerekek, tényleg ilyen szar a VHS??? Az amerikai review-kban csupa jót olvastam róla. Lehet, hogy csak a magyar lett elb*szva?

Hallottátok, hogy Lucas nekiment kocsival a falnak? Néhány nap múlva lesz egy Toyota-verseny, amin csupa híresség indul, köztük Lucas is. A tegnapi edzésen jól nekiment a falnak, de nem esett komlyoabb baja.
Nem gondoljátok, hogy be kéne zárni egy hermetikusan lezárt szobába mondjuk úgy 2006-ig? :-)

Előzmény: zsozs (4206)
Mike73 Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4210
Én a feliratos változatot vettem meg, már csak azért is, mert gondoltam, azon már csak nem cseszik el a hangot. Tévedtem. Egy hányadék az egész. Persze egy tévén hallgatva nyilván nem, de házimoziban igen lehangoló. Na mindegy, ismét jó volt szívni egy nagyot...
UBul Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4209
ahogy hallom ebbol amazon.com-lesz...
Előzmény: Bateman (4208)
Bateman Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4208
Szasztok!

Hétfőn becsekkoltam a cuccot, de majdnem elsírtam magam.A színek qrvára fakók!Mintha egy tucatszor másolt példány lenne. Amitől teljesen kiborultam az a hang.Annyira halk, hogy csumára kell feltekernem a hangerőt, hogy valamiféle film élményem legyen.Térhatású hang?Semmi ilyen nincs, sőt néhol még pattog is, mint valami ősrégi lemezjátszó.Lehet hogy csak én fogtam ki egy selejtes példányt?

UBul Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4207
ujra lattam...

egyre jobban tetszik.. igy, hogy eltelt vagy 3honap a legutobbi alkalom ota, szinte mintha egy uj filmet neztem volna.

egyebkent a dunaplaccon adjak angolul

zsozs Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4206
Sziasztok!

Örülök, hogy újra beindultunk!!

Na szóval az országban mindenhol lehetett kapni már hétfő a videokazit,de én itt Békéscsabán csak kedden kaptam meg, és csak a szinkronos verziót, és az eladó azt mondta, hogy jövő héten már lesz feliratos is! A Collector Editionról még nem is hallotak!! Talán a kanadai ismerősöm majd be tudja szerezni nekem!

Gruppo Atletico: Neked honnan sikerült +szerezned a CE verziót???

Uff:
Zso

Előzmény: Gruppo Atletico (4199)
ds9 Creative Commons License 2000.04.05 0 0 4205
A LaserDisc, nem japán nyelvü :))) Teljesen angolul van és Dolby Digital 5.1-es, sőt azon sem csodálkoznék, ha lenne belőle dts-es is.
Vagy japán felirat van rajta, vagy a szokásos Closed Caption-t rakták rá, ami felirat és rajta van a lemezen, de csak egy dekóderrel lehet kibontani, ilyen videokazettákon is szokott lenni, az angol és amerikai piacon.
Arról nem beszélve, hogy a LaserDisc képminősége sorszámban majdnem dupla annyi mint a videokazettáé és jóval több mint az S-Vhs-é, ha jól emlékszem 460-480 képsor, tehát csak alig kevesebb mint a DVD felbontása, hogy ez most digitális vagy nem, az szerintem minőség szempontjából esetünkben mindegy, ha a LD tud tárolni 480 sort analógba, akkor az nagyon ügyes és ott sem jelveszteség, sem szaéagkopás vagy ilyesmi nincsen :))) ( nem úgy mint mondjuk a Bétánál. Sőt, nekem volt LaserDisc lejátszóm ( Dolby Digital kimenettel ) és megvolt a Special Edition, Dolby Digitalban, THX-es kiadásban díszdobozban 9 db lemezen és meg kell mondjam, hogy a képminőség jobb volt, mint egy dvd-nél és a hang ugyanolyan volt.
Mondjuk a LaserDiscen a hang digitálisan van a kép meg azért jó, mert nincsen digitalizálva és emiatt nincsenek meg benne azok a kis hibák, amik pl. dvd-nél szoktak lenni.

Nem nyomdai hiba a THX logo lemaradása egyébiránt, az angol olyan rossz, hogy csak na. Normál mono tv-n is érezhetően roszz hangminőség volt, de a csúcs Onkyo erősítőmmel ( TX.ds939 ) kifejezetten elkeserítő.
Tavaly nyáron volt egy thai vagy indiai feliratos EP I-es kópiám, annak a hangja ettől 1000-szer jobb volt.

Ezt a következő jelenetnél lehet megtudni, rögtön az elején. Felirat lemegy, űrhajó jön és amikor a bolygó felé fordul hátul ilyen kerregő hang jön ki ( moziban ez a DD miatt, hátul is sztereo ), otthoni Vhs-es surround miatt ennek ott hátul csak kerregnie kell.
Na ilyet a videokazetta nem csinál, a thai kalózkazetta meg tett ilyet. Amikor a jedik a lézerszablyákkal rohanolnak és öldökölnek robotilag, akkor az jól elhatárolhatónak kellen, hogy legyen. Nem az, csak valami idétlen zúgás van.
Úgy szar az egész ahogy van :(((

Előzmény: Gruppo Atletico (4204)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.04.05 0 0 4204
ds9:
nem lehet, hogy valami nymdai hiba? Bár akkor a Lucasfilm már biztos lépett volna...

Ellenben a japán laserdisk-ről igazán csinálhatnának egy kalóz DVD-t, még az is jobb lenne a VHS-nél... Igaz, az japán nyelvű, de egy igazán jó üzleti érzékű kalóznak nem okozna gondot rádubbolni a hangot a videókaziról. Na, jó ötleteket adok? :-)

Előzmény: ds9 (4203)
ds9 Creative Commons License 2000.04.05 0 0 4203
Tegnap már gondolkodtam azon, hogy megveszem a magyar szinkronosat, hátha az jó, de tulképpen a 4:3-as verzió nem nagyon izgat. Ha lenne magyar szélesvásznu biztos egyet vennék. De nincsen :((
Amit nem értek az tényleg az, hogy miért nem kapta meg a THX minősítést a kazetta. Arra nem merek gondolni, hogy azért mert annyira vacak, hogy nem adták meg. Az USA-ban az összes verzió, Pan and Scan ( 4:3 ), Collector's edition ( widesreen ) és a spanyol nyelvű is a következő feliratot viseli: DIGITALLY THX MASTERED FOR SUPERIOR SOUND AND PICTURE QUALITY.
Most checkeltem le, hogy a német verzió is ( Die dunkle bedrohung ) is THX verziós és az angliai is természetesen.
Előzmény: Dob (4202)
Dob Creative Commons License 2000.04.04 0 0 4202
A DVD-re meg várhatunk.. ha azt is elrontják akkor mérges leszek. A kölcsönzőben meg soincs benn, pedig egyszer megkéne nézni még.. meg bedigizni videocd-re
Előzmény: ds9 (4201)
ds9 Creative Commons License 2000.04.03 0 0 4201
Most néztem bele a feliratos, szélesvásznu változatba. Háát lehet, hogy az enyém nem jó minőség, de a képminőség az nem túl jó, a hangminőség az meg kifejezetten gyatrának mondható, a surround hatások jóformán ki sem jönnek.
És ami a legérdekesebb, a mindenütt THX minősítésü kazetta kishazánkban nem kapott THX minősítést.

Olyan is.
:((

Előzmény: ds9 (4200)
ds9 Creative Commons License 2000.04.03 0 0 4200
Kétlem én ezt, szerintem kivettek egy kockát a filmből, abból csináltak másolatokat és azt rakják mellé :))
Előzmény: Gruppo Atletico (4199)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.04.03 0 0 4199
Jó hallani rólatok újra! :-)

Ha minden igaz (kopp-kopp-kopp) nekem árprilis közepén jön a szélesvásznú Collectors' Edition, no felirat, no magyar, sz'al örülök. Azért egy 4:3-as magyart is kéne vennem: szerintem is jó a szinkron.

Kíváncsi vagyok, hogy a 35mm-es filmdarabka, amit a Collectors' Edition mellé adnak, mennyire eredeti... Gondolom jó pár kilométernyi szalagot vágtak ki a végleges filmből, de még így is kevésnek tűnik a sok videókazihoz képest...

Előzmény: ds9 (4197)
kutykurutty Creative Commons License 2000.04.03 0 0 4198
Zombie, azert ha elokerul, ne tetovazz... :)
Előzmény: Zombie (4192)
ds9 Creative Commons License 2000.04.01 0 0 4197
Legjobb tudomásom szerint a feliratos az a szélesvásznú.
Előzmény: Artu (4196)
Artu Creative Commons License 2000.04.01 0 0 4196
A közeli tékában szentül fogadkoztak, hogy lesz feliratos is. Kölcsönözni már lehet, de a millió kölcsönözhető között nem láttam egy feliratosat sem ...
druss42 Creative Commons License 2000.04.01 0 0 4195
sziaszotk

Visszatertem mint egy jedi :) Zombi te biztos orulsz neki .Felhivni mar nem merlek mert telefonon keresztul fojtanal meg :) (Azert majd egy hosszab meditacio utan amikor felkeszultem mar a halara felhivlak)

Ja egy kis sw vonatkozasut is irjak .Nezzetek meg az Almosvolgy legendajat :)
A fejnelkuli lovast (amikor nincs feje, amikor van feje azt cristopher walken alakitja ha jol lattam) darth mault alakito emberke jatsza .Ismet alakit egy picit , jol neznek ki a kardos,baltas koreografiak :))) Ian mcdirmid is jatszik benne bar nem a csaszart alakitja.

Szoval lesz feliratos verzio is a sw1 videobol ? Biztos ? Mert az jo lenne bar en aszszem jarjar miatt megvesezm szinkronosan is

JA es tavasz van ughogy csak ossze kellene hozni meg egy nezest de most ket hetre elore leszervezni :)

druss42

Artu Creative Commons License 2000.03.31 0 0 4194
Gondolom, mindenki tudja, hogy hétfőtől irány a legközelebbi videobolt. Feliratos is lesz!
Dob Creative Commons License 2000.03.27 0 0 4193
Az ep1 nem kapott oscart :() A mátrix elhappolt mindent a film elől. Ezt érdemelte Lucas. De a mátrox 4 oscara eléggé meglepetés volt.
Zombie Creative Commons License 2000.03.27 0 0 4192
Hat nekem megvan ASF-ben... olyan 20 mega korul... de most nem igazan aktualis (ertsd: fogalmam sincs hogy hol van) :(

Hat nincs egyetlen Oscar sem az E1-nek :( de azert a Matrix-nak is tudok orulni.

Előzmény: kutykurutty (4191)
kutykurutty Creative Commons License 2000.03.27 0 0 4191
Nincs meg valakinek ez a klipp valamilyen formatumban ?
(De, egyebkent siman mindig az jon elo, mikor hallom, hogy "A long, long time ago, in a galaxy far away..." :)
Na, a Matrics elvitte a zoszkarokat. Bar, megerdemelte.
Előzmény: Zombie (4190)
Zombie Creative Commons License 2000.03.23 0 0 4190
Hum, szerintem videoklipp nelkul semmit nem er az egesz... de azzal egyutt kiraly...
Egyebkent, ha mar itt tartunk, ti is ugy vagytok vele, hogy amikor Madonna American Pie
klippje megy a TVn, mindig Weird Al szovege jut eszetekbe? Mert nekem allandoan :))))
Előzmény: uh (4189)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!