Kapott már valaki HK számlakivonatot? Zárás már megvolt, 2 napja terhelték a kamatot is, csak éppen infó nincs róla hogy mi alapján. A citi-s HK mellett van régi ERSTE-s kártyám is, az 10-én zárt, és arról sincs kivonat az e-bankban. Nem mernék megesküdni, de mintha láttam volna már fent, de nem töltöttem le és most eltűnt...
Mi is kaptunk, családilag. Egy újabb z(b)ökkenő. Attól tartok, előbb utóbb halálos áldozatai is lesznek a bankváltásnak. Majd valakire, valamivel, véletlenül a szívbajt hozzák. :( Mondjuk: Tisztelt Ügyfelünk, kérjük, hogy hitelkátya tartozásának teljes összegét, + ennek kamatait, (75-99 % között) 24 órán belül szíveskedjen visszafizetni. :D
From: +36303444481 Tisztelt Ügyfelünk! Citibanknàl kezdeményezett hitelkàrtya tìpus csere igénye regisztràlàsra került, feldolgozàsàt hamarosan megkezdjük. Tovàbbi részletekkel februàr 20.-t követöen keressük. Üdvözlettel, Erste Bank THM: 27,9-52,9 % 2017/02/15 01:53:26pm
Kicsit fura, igaz ugyan, hogy a Wizz helyett kértem Maxot még a citi levél utén, és már a Max-ot küldtek (bár a társkártya még mindig nem jött meg), remélem nem változatnak vissza :)
Mindenkinek volt Citi-s áthozatból "áthozott díj"? Én tegnap néztem és elgondolkoztam, hogy mi lehet. A havi vásárlási jutalék nem szokta elérni ezt az összeget (nekem az már volt a Citinél), a havi díjat meg már az Erste vonta le, külön soron. Lehet, meg kellene reklamálnom?
Kinulláztam a citit mielőtt átkerültem volna az erste-hez (nem bíztam a migráció zökkenőmentességében) meg februárban már csak a max-szal tankoltam. Asszem betelefonálok majd én is, ha lesz rá egy üres fél napom :)
Nekem sem működik ez a kategória (eddig MOL és Auchan benzinkúton tankoltam, 1%-ot kaptam csak), illetve már más is írta, hogy ő sem kapott MOL kutas fizetésre.
Telefonon illetve netbankos üzenetben is jelentettem a hibát, egyelőre nem kaptam tőlük választ, 30 napjuk van rá.
Az biztos, hogy benzinkutas kategóriába tartozott mindkettő vásárlás, mert váltottam be Erste forintot is és arra a két vásárlásra meg is térítették a beváltást, tehát benzinkutas vásárlásnak minősült mindkettő.
Szerintem te is jelentsd be, valószínűleg nem egyedi hiba lesz, a migrációnál az alapbeállításnál szerintem valamit elrontottak. Hiába látszik a benzinkút kiválasztottnak mégsem adja rá a 4%-ot.
Nekem is csak 1%-ot adott benzinkúton. Felhívtam őket. A + 36 1 302 5885 számon azonnal felvette a humanoid.
Azt mondta, vannak fennakadások az elszámolásban, ezért várjam meg a fordulónapot és ha akkor sem korrekt az elszámolás, nyújtsak be reklamációt, legegyszerűbben a netbankban.
Üdv! Cititől jöttem át most Max kártyám van a 3 alapértelmezett kategóriával (divat, utazás, tankolás). Minden műxik, kivéve, hogy OMW-s tankolásra nem hajlandó 4%-ot adni csak 1-et. Van erre valami értelmes magyarázat?
tegnap éjjel jóváírták a második indokolatlan terhelésem is, volt ugye egy 3780-as késedelmi díj, az a terhelés másnapján megjelent pluszban, harmad napra el is tűnt a mínusz és a plusz is a számlatörténetből.
a 3830 Ft kamat viszont nem akart eltűnni, így újra írtam üzenetet az ügyfélszolgálatnak a netbankban. Most az is ott van jóváírva, kíváncsi leszek ez a páros is nyomtalanul eltűnik-e majd...
Én ma néztem át a hitelkártya hirdetményt, abban benne van, hogy Febr 7-től lehet kérni csoportos beszedési megbízást, DE CSAK a minimum összeg erejéig. Kivéve ha privát banking vagy nem tudom milyen hiper- szuper ügyfél az ember.
A minimum összeg pedig általában a havi tartozás 5% így nem nagy deal..
Idézet a hirdetményből
A postai cheik díja 499Ft/teljesült megbízás, a csop beszedés más banknál vezetett szla esetén 0Ft.
2017. február 7-től a hitelkártya tartozás visszafizetésére Csoportos Beszedési Megbízás adható meg másik banknál vezetett bankszámla terhéreAz Erste Bank a szolgáltatást 2017. február 10-től nyújtja. Postai csekk kizárólag az Erste TeleBankon kérhető.
Az Erste Bank a szolgáltatást 2017. február 7-től nyújtja. Hitelkártya tartozás visszafizetésére vonatkozó Csoportos Beszedési Megbízás kizárólag a Minimum fizetendő összegre adható meg. Kizárólag Private Banking és Erste World Számlatulajdonosok a Teljes Felhasznált hitelkeret visszafizetésére is felhatalmazást adhatnak csoportos beszedési megbízás teljesítésére a Banknál vagy más Banknál vezetett lakossági bankszámlájuk terhére.28 2017. február 7-től a Főkártya igénylő saját részére több, eltérő márkanevű/típusú Főkártyát igényelhet, amely több Hitelszámla megnyitásával jár. A további Főkártyákat a jelen Hirdetmény alapján értékesített hitelkártyák közül választhatja ki, és minden hitelkártya márkából legfeljebb egyet birtokolhat. Az új hitelkártya kibocsátásáról a Bank a hitelbírálat eredménye alapján dönt. Ha a Bank egy adott márkanevű hitelkártyájából VISA és MasterCard típusút is kibocsát (Erste Max Hitelkártya), úgy a Főkártya igénylő ezek közül kizárólag az egyik típusút igényelheti, mindkettőt nem. Ez alapján, ha a Főkártyabirtokos már rendelkezik VISA típusú Erste Max Hitelkártyával, akkor MasterCard típusú Erste Max Hitelkártyát nem igényelhet. Ha a Főkártyabirtokos már rendelkezik Erste Joker Hitelkártya főkártyával, akkor sem VISA sem MasterCard típusú Erste Max Hitelkártya főkártyát nem igényelhet az Erste Banknál.
Próbálj meg egy másik ügyfélszolgálatost is megkérdezni, nekem volt olyan az elmúlt egy hét alatt, hogy hárman háromfélét mondtak. Nekem azt mondták, lesz sárga csekk, csak még nem tudják rögzíteni az igényt, telefonáljak a jövő héten. WizzAir kártya, de szerintem ilyen szempont a Joker sem más. Itt próbáld meg: + 36 1 302 5885 (a 7 számjegyű azonosító számot, és a telefonos PIN-t fogják kérni)