En is hanyszor megfogadtam, hogy most mar EpII-rol semmit...
De ugysem tudom megallni.
De az biztos, hogy a VCD-t nem fogom megnezni...
akarmi lesz, moziban fogom eloszor latni.
Ha volt mar korabban akkor bocs, csak egy rovid valaszt kerek: mi a feneert nem THX a VHS-kazetta? A boriton nem lattam a THX feliratot csak azt, hogy Dolby Surround. Ez most a Pro Logic valtozatot jelenti vagy a THX-et elfelejtettek rairni. Akinek megvan az jelezze vissza legyszi, hogy mi az igazsag. Csak feliratosat erdemes venni?
Kosz
Dear Laa-Yosh, en meg emlekszem arra, amikor az Ep1 topicban ugyanezt elmondtad (huuu nosztalgia :)
Megertem az erveidet, dehat vannak emberek akik olyan kivancsiak, mindent akarnak tudni... kell nekik valami hely ahol kibeszelhetik magukat... Meg aztan, mi masrol lehetne az Episode 2-rol beszelni, 2 evvel a bemutato elott?
En azt tudom javasolni (meg a magam reszerol felajanlani), hogy a "spoiler" informaciokat majd hatterszinnel irom, igy aztan aki akarja kijeloli, es elolvassa. Jol.
Hat igen .Voltunk moziba :(((
En hibam , felreertettem valszinuleg a mozist mert 5 re mentunk moziba amikor negyed 5 kor volt az eloadas :(
Elbujdosok :) hogy ilyen bena vagyok
Majd legkozelebb
Ez kicsit ellentmondásos. Ugyebár az ilyen Topicok az információ terjeszését célozzák meg. A lényeg azon van hogy nem kötelezően kell olvasni. Ha nem akarsz jólinfomált lenni, akkor valóban nem kell olvasni. Én sem akarom nagyon tudni hogy Lucas uj filmje mennyire lesz "szar", de kiváncsi vagyok ;)
Én csak annyit kérdeznék, hogy ti nem akartok hírzárlatot fellőni az Episode II-vel kapcsolatban? Én igyekeztem valamennyire az előző résznél is, de még így is jobb lett volna, ha kevesebbet tudok a sztoriról... Ezért is nem nagyon akarom olvasni ezt a topikot... ;)
Nya ha valaki jon , akkor hivjon fel a 06 20 333 66 12 telefonon meg szombat delelott .
A film 17.00 kor kezdodik .Ahanyan felhivnak annyi jegyet rendelek
Szerintem ez nem valószínű. Azért Palpatine nem annyira buta, hogy mindenképp meg akarna harcolni saját magával, hiszen tisztában van vele, hogy mindegyik klónja az egyeduralomra tör.
Sokkal inkább a "sok lúd disznót győz" elven a mandalor harcosok klónseregei fogják a Jedik vesztét okozni. És állítólag itt fog fény derülni arra, hogy miért nem használnak a klón háború után harci robotokat.
Nono. Palpatine vegzetet nem okozhatjak a klonok, hiszen az o vegzetet Anakin (Darth Vader) fogja majd okozni...
SZVSZ Palpatine hatalmanak csucsan lesz majd az Episode III vegen, meg akkor is, ha a klonos dolog nem jon be.
Sziasztok!
Szerintem a Darth Sildus(Palpatine) saját magát fogja Klónozni, így érve el a Jedik pusztulását. Aztán a saját végzetét, hiszen a Klónjai ellene fordulnak. Hiszen mindegyik személyesen világuralomra tör. "Mindig ketten vannak A mester és a tanítvány" -Joda ? :-))
Ubul mar elmondta az Ep1 topic-on, de gondoltam itt is meger egy hirt...
Anakin Skywalker = Hayden Christensen, a hivatalos bejelentes a Lucasfilm-tol mar lehet hogy ma, de par napon belul biztos.
Az elmult par nap alatt kismillio site-on volt olvashato ez a hir, szoval ugy nez ki, ezuttal vegre az igazival van dolgunk.
Itt van a kezemben egy TPM Collectors Edition! Tegnap hozta egy ismerősöm Kanadából! Sajna még nem tudtam megnézni, mert nincs a közelemben NTSC-s video! A 35mm filmkockák viszont nagyon zsiványok!!
Jo menjunk .Aki akar jonni irjon ide , vagy dobjon meg egy emillel _Jovo het szerdaig_!!!
Ha torik ha szakad akkor is megyunk , jovo szombat delutan sw1 et nezni :)
Jegyet megveszem en , ha ugy jo
eddig :
druss42
Gruppo Atletico
Ubul
Naaaa tobbiek is jelentkezzenek na.(mar akit erdekel)
1) Hogy írtják ki a jediket? Tudtommal, (valamelyik könyvből) legnagyobb részüket egy űrhajó felrobbantásával ölik meg, amikor úton vannak valahova.
2) Klónozás... valaki morgott, hogy minek a divatos téma, hmmm. Nézzétek meg a TNH angol verziót, hogy milyen üzenetet küldött Leia Obi-Wannak R2 útján: valami olyasmit, hogy "Ön és apám együtt harcolt a nagy háborúban" vagy ilyesmi. Csakhogy az angol verzióban "Clone War" szerepel, ám a magyar fordítók nem tudták mi az! Hoppá. Úgyhogy annak a klón háborúnak nagyon régi, jó helye van a sztoriban, nyugi. :-)
3) Miért nem emléxik Obi Wan R2-re? Ki mondta, hogy nem emléxik? Az R2 egy típusjelzés, emlékezzünk, amit Luke és Owen bácsi először artu helyett megvesz, az is R2... az egy dolog, hogy nekünk artu, nemcsak egy R2, de Obi Wannak nem biztos. Valszeg rengeteg R2-t látott életében, és emlékezzünk csak, mit mond artu 3PO-nak, amit ő tolmácsol Lukenak, majd ő ObiWannak: ez az R2 a saját állítása szerint az ő tulajdona. Mire Obi Wan: soha nem emklékszem rá, hogy droidom lett volna. Nem is volt! Artu az Ep1-ben Amidala tulajdona volt... valszeg az is marad. Artu+3PO memóriáját pedig nyilván bármikor törölhették, ez nem kérdés.
Ha még eszembe jut valami,leírom, de most hirtelen nagy a zanza-banzáj a fejemben. :-)
>>>>>Nem lehet, hogy Sith-eket klónoznak a háborúra? Sok kis Darth Maul a Jedik ellen?<<<<
"..always two there are, a master and an apprentice ..."
ez eleve kizarja a Sith-ek klonozasat. Anakn meg nem valoszinu, hogy mar a II. reszben atkerulne a sotet oldalra, ha mas indok nem is kell, eleg annyi, hogy azt a fiatal harcmuveszt (sajnos nem emlexem a nevere) a II es III. epizodra is leszerzodtettek.... ergo: vagy a fenti mondatot veszi semmibe Lucas, vagy pedig jocskan el fog meg huzodni az Anakin->>>>Vader "transzformacio :))
Bocs ha olyan dolgokat mondok, amiket már 100 túltárgyaltatok atopicban, de most olvastam végig és eszembe jutott pár dolog.
Először is a klónozásról. Egyáltalán nem lehetetlen a SW világban a "messzi messzi galaxisban ... már meg tudták oldani" dolog, mert van egy könyvek - Dark force rising( Sötét erők ébredése ), Specter of the past ( A múlt kísértete ), az elsőben Thrawn sereget klónoz magának, az utóbbiban Thrawnt klónozzák vissza, és van még egy aminek nem vagyok biztos a címében, de abban Luke a saját klónjával harcol ( forrás : The Unathorized Star Wars Compendium ).
De szerintem az sem elképzelhető, hogy tényleg nem úgy kell érteni a klónozást ahogy ma értjük, hanem a sokezer egyforma mandalori csatapáncélba bújtatott harcos néz ki úgy mint egy klónsereg.
Aztán : Jar-Jar egyesíti mindazt, amit az ewokokban utáltunk : poénkodva menti meg a világegyetemet, de mindenesetre egy bolygó sorsát, mellé teljesen ügyetlenek ( ewokok : nyílvesszővel és parittyával leterítenek egy egész hadosztálynyi rohamosztagost, és pár nap alatt telrakták az erdőt mindenféle csapdákkal és hogy, hogy nem, az AT-ST-k pont arra mentek. Egyébként ki nyerte meg az endori földi ütközetet? Egyértelműen Chewbacca! Egyedül is át tudott volna lengeni a lépegetőre, egyedül is elintéz két birodalmi lépegetőpilótát, aztán onnan már úgyis ő irányított. A többi AT-ST tuti nem tudta volna eldönteni melyikben is ül valójában Chewie. Arról már nem is beszélve, hogy ha ő nem lopja el a lépegetőt, Soloék hogy jutnak be a pajzsgenerátor bunkerébe ? Huhh, de utáljuk az ewokokat.
Szóval Jar-Jar egyedül volt, nem lehet ennyi mindent rákenni,. de azért hogy a lábára csomózódott BattleDroid-torzó rugdosva leterít 2 robotot plussz azáltal hogy hasravágja magát még egy Droideka( hogy a francba írják ezt?? na mindegy, szóval romboló droidot - hiába, a BASIC-em sosem volt tökéletes :) ), szóval messze van a realításoktól.
Nade visszatérve az EPII-re, szerintem az űrharc sokkal jobb lesz mint a TPM-ben ( annál nem nehezebb jobb űrharcot csinálni ), sőt lehet hogy a RotJ-t is lekörözi. Mert ugye megjelennek a csillagrombolók, TIE vadászok, és ha az EPI könyvváltozatából és az ATOM-on megjelent képből jól következtetek a Naboo fighter-en kívül ( ha az egyáltalán benne lesz ) lesz még Z-95-ös fejvadász is. Szóval van mit várni.
Na nem foglalom a helyet, majd még jövök, ezt megígérem !