Hát akkor puszi szerelmem, álmodj szépeket! Te is Bookshie! Libertine, téged meg látogasson a Mab királynő, de ne a Pmb!
Én még nézem egy kicsit paulinát, végül is minden jó, ha a vége szép.
Édes Paulinkám! Itt hagytál engem a setét éjcakába? Kihűl a lelkem nélküled, legalább hadd kucorogjak ide az ágy lábához, mint hű ebed. Hmmm, mi a fene, itt van valami... Libertine, te meg mit keresel az ágy alatt?
Hát jöttem volna előbb, de a liebling foglalta a helyet. Már órák óta bolyongok itt elkábulva, alig bírtam kivárni a sorom. Mosmár erkölcsi kötelességed csókjaiddal vigasztalni, mosolyoddal bátorítani, kezecskéddel simogatni, szemeiddel igézni. Hoztam Fabulont is!
na jó, remélem elég lesz annyi hogy imádlak, imádlak és még egyszer imádlak........
de télleg mennem kell.....
szia édes drága szerlemem!!! álmodj szépeket!!!
paulina
hát az télleg csodás lenne....bár épp most osztottam meg minden búmat, bajomat libertinnel....
és ráadásul mennem kell aludni....miért mindenki most jön?
egyébként nem harizok na, csak azt hittem hogy már nem szeretsz..kész, ma ilyen napom van (az illetékes ezt érteni fogja!!!!...legalábbis remélem-libling...)
na akkor mi van? írsz még egy csókáradatot?
én mindenesetre küldöm:
10000000000000000csók és ölelgetés,
a te örök paulinád....
Édes Paulinám! Én esztet már nem bírom, hogy írok pár sort valakinek, erre a másik rögtön megsértődik, hogy vele nem foglalkozik senki. Igen, most úgy jött ki, hogy te húztad a rövidebb litániát, de ennyi idő után má tudnod kéne, hogy ez alapvetően nem jelent semmit a köztünk hömpölygő örök és megbonthatatlan érzeményfolyam szempontjából. Mindig is te leszel az én kis paulinám, my net(t) lover, hogyan is válhatnék érzéketlenné bájtjaid iránt? Tudod mit gyémántos rubintszálam? Találkozzunk éjfél környékén ugyanitt és akkor kibeszélhetjük a minket gyötrő problémákat, nem is kell felkapcsolnod a villanyt, majd az orrom után megyek.
Gyerekek, a Béla napszúrást kapott és szófosása van, valaki hozzon neki hideg borogatást!
Egyébként puszilok minden hölgyet és millió jóéjtcsókot, ölelést küldök az én drága PMB-mnek! Igen, a szerelem kölcsönös!!!
nem tom az előbbi elment e, de most leírom még egyszer, nem volt olyan hosszú:
béla te túl kedves vagy hozzám....mindenkinek hosszú litániákat írsz, nekem meg csak egy fél sorocskát nyomsz oda, az se túl romantikus, inkább mondhatni kiábrándító....télleg vizsgáltasd meg magad!!!
:_)
na asszem ehhez most túl ideges vagyok, úgyhogy inkább nem is folytatom...
paulina a kissé hisztis....
Sally! Itt a nagy nyilvánosság előtt nem akarom világba kürtölni az összes titkodat, mer rögtön lecsuknának 15 évre, de elég legyen annyi, hogy Sally csak az intézeti álneved, valójában Krisztofóró vagy, én akkó még Kevin Béla néven futottam utánad, innen későbbi vonzódásod Spacey-hez, és én vótam a sebhelyes fiú is a 86-os buszon, de asztán hirtelen eltüntél, a galád Isabell nővér meg átvert és elirányított Kamcsatkába, mer asszonta odamenté, hetekig bolyongtam hóban-fagyban, mikó végre megtaláltalak már nem ismertelek föl, mer úgy megváltoztál, állandójan csak aszt hajtogattad, hogy brumm-brumm, és az se teccet, hogy olyan szőrös lett a füled és már akko is tejjesen ráálltál a málnára, egy ideig még a szex csak-csak összekötött bennünket, de zúzmara telepedett a szívemre meg a pöcsömre, úgyhogy otthagytalak, mert melegebb éghajlatra és szívre vágytam, végül lőn, rátaláltam latinhonban paulinámra. Te persze megharagudtál, de látod, hogy csak félreértés az egész, hisz most látom tik olyanok vagytok paulinával, mint két tojjás, csak paulina most rántotta, mer odakozmált a napon, te meg kemény tojjás, azé olyan kemény a szíved.
Szval elmentem a pszihiáteremhez, mer azé ez nem egészséges amit itt mi művelünk. Regressziós analízisbe borított az átkozottya, így hamarosan tanálkozhattam 82-ben Cselenyák Évikével, pszihoszexuális fejlődésem megakasztójával és kisiklatójával, de végül asztán kiderült, hogy nem is ott vót igazándiból a probléma, hanem még az általánosban. Hogy én most aszt kompenzálom, hogy kimaradtam a pubertázskori szerelmi levelezésből, mer már akkor is állandójan csak a lexikonokat bújtam, meg persze a zsuga meg egyéb léhűtő dógok foglalkoztattak. Ettől kezdve datálódik szerencsétlenségem is a nőkkel, történt ugyanis, hogy egy zsongó tavaszi délelőttön kezdeti próbálkozásként osztályvigyázz alatt egy rajzszöget csempésztem az előttem ülő Váradi Orsika székére, majd kéjes izgalommal vártam a fejleményeket. És akkor bekövetkezett életem első nagy csalódása, a női nem iránti mélységes bizalmatlanságom megalapozója. Hát nem melléült a céda! Azóta sem tudom elfelejteni azt az elemi frusztrációt, amit akkor éreztem a lányokkal szemben és ami azóta is elkísér.
Eszt most csak azér mondtam el nektek, hogy tudjátok, alapvetően sérült személyiség vagyok, de ígérem má gyógyulok, meg azé, hogy legyen Bookshie-nak alapanyaga újonnan készülő, "Bélák, az isten" című folytatásos kultregényéhez.
Bookshie! Bár az általad rögzített paraméterek (szép deli herceg, stb.) szinte egy az egybe rámillenek, a tegnapi lovagod sajna mégsenem én voltam, hisz akkó már rég egymás karjai közt gabalyodnánk, szegény nyaúnyau pedig kaparhatná a küszöböt egész nap, ki figyel oda? Bookshie, láccik, hogy nem vagy teknikás versenyző, 320-ér má nekem is qrva keserű lenne a sör (fogaggyunk még meleg is volt), szeszcsempészetről még nem hallottá?
Ha élvezetekre vágysz, elmondom hogy kell, tennap végigcsináltam. Szóval veszel kezdetnek Salföldön egy nem nulla alkoholszintet, nekilendülsz Kisörspuszta irányába, végig az erdőn a vasorrú banya háza mellett, haranglábat diszkréten mekkongatod (Kisörs rulez), lombok közt a napfény, a bányató forró homokjában sétálsz meztelláb (valódi pedifília!), belefekszel a tóparton, s mikó már parázslik a bőröd, egyenesen bele a kibaszott qrva hideg vízbe, keresztül a tavon, na az asztán a jeges sikoly a gerinceden, középen lebux, brain death, overkill, mindegy, túléled, ELEMI ÉLMÉNYEK, alapvető élvezetek, mit segíthet ezen már a kultúra minden kifinomultsága? Asztán kifelé, megint a napfény simogat, lágy szellő, na jó, előkerül azé egy könyv is, közben a hideg sör kesernyés íze lecsusszan a garatfalon, és ami leginkább beszarás, eszembe juttok ti, azaz nem is ti, hanem valami amit belőletek gyúrtam magamnak magamban, jajaj, mostmá hogyan fogok megszabadulni ettől az izétől itt a fejemben meg a szívemben, mielőtt végképp örökre hiányozni kezd ami nem is létezik.
Ma különben azé vagyok ilyen gyagyás, mer egész nap a hálón lógtam egy kölcsönpassworddel, bebarangoltam az egész index-et, annyi téma és annyi végeláthatatlan hozzászólás taglózott le hirtelen, hogy tejjesen padlót fogtam, mint a könyvtárban szoktam, mikó az ember széjjelnéz és látja, hogy mennyi mindennek nem fog a végére jutni a büdös életben, de még csak bele sem szagolni, és ettől hirtelen olyan depi lesz, hogy leroskad egy székre és megfogadja, hogy soha de soha többé nem vesz a kezébe egyetlen árva könyvet sem, na valahogy így erőt vett rajtam most a csüggedés, még rajongani is elfelejtettem.
De különben meg le vagyok szarva, hajrá Bookshie, hajrá pmb!
Most má csak aszt nem tudom, megnyomjam-e az OK gombot?
Aszt meg kikérem magamnak, nem is ittam!
Szerelmetes drágáim!!!
ezeket a gyúnyos sorokat ne is vegyük figyelmebe, amit alantm írogatott ide shalina....igenis nagyon izgi a mi kis történetünk, csavar csavar hátán, intrikák, szerelmek...mi kell még?
na jó most komolyan. nem hiszitek el mi történz velem ma. akkora felismerést tettem, hogy csak na! én télleg függővé váltam tőletek! és télleg mindegyikőtökbe szerelmes vagyok!!! persze csak a fiúkba:). most mit tegyek? mi lesz, ha egyszer mind köddé váltok, és én itt maradok egyedül? abba belehalnék....
tudjátok hogy érzem most magam...ahogy phoebe a jóbarátokban...úgy érzi, elérte a lehető legjobbat, minden sikerült a pasival, aztán ráeszmél, hogy igazából csak úgy intézte az egészet az a gaz hím, és igazából ő (a lányka) dölt be. tehát az csak látszat, hogy ez itt az én rajongói klubbom, merthogy valójában én vagyok itt az aki rajong értetek!!! és én vagyok mindegyikőtökbe szerelmes!!!....
és mindeme felismerésért köszönetet kell mondanom az én barátaimnak, akik kifejtették, ha egy lakatlan házba bezárnának étlen szomjan, akkor nem abba halnék ám bele, amibe normális emberek szoknának, hanem az internet, azaz a lub hiányába...bájtfüggőség, az kész!
na ami sallyt illeti, az ördögi terve télleg nem jött be, nem haltam bele a túrába...sőt azóta újabb kilométereket róttam!!! bezony. lementem a dunapartra, aztán vissza, majd újra le, ezúttal egészen római fürdőig, s onnan megint vissza...azt hiszem már túl sok friss levegőt szívtam....a hátam persze újfent leégett, úgyhogy béla drága állok rendelkezésedre az éjszaka!!!
persze a fejem még kicsit bűzlik, mert hát ugye vannak hódolóim, akik a való életben is igazán rajonganak értem, s elgyöttek ma hozzám, meglocsoltak, hogy el ne hervadjak...persze eme veszély egyáltalán nem állt fenn...
szertném tudni, ki volt az a hülye, aki ezt a remek szokást bevezette, merthogy az olyat kap...huhuuu
egyébként csak hogy ellenlábasaom is örvendjenek szódásüvegből is kaptam...:((((
A mai rész tartalmából:
Sally halálra fárasztási cselszövése meghiúsul. KB szakít Paulinával, és eldobja a karikagyűrűt.
Hercig herceg Bookshie-ra uszítja a biztonságiakat, mire ő lemond Vincennesről Sally javára. Különböző Béla félúton Bookshie felé meggondolja magát. Kiderül, hogy ő és Sunshine Sally valamikor együtt nevelkedtek az árvaházban a legnagyobb barátságban, és tulajdonképpen csak egy véletlen félreértés miatt lettek ellenségek.
De Sallyben felmerül a gyanú, hogy Béla csak ál-Béla! Lehet, hogy az ikertestvére?? ...
Fordulat: Libertine és KB együtt osztoznak Paulina vállán.
Iceride a névnapját ünnepli. De lehetséges, hogy Sally elnézte a naptárat? (zene: dadadadáááám...)
És ezen a rettenetesen izgalmas ponton: vége főcím. Folytatása következik...
Bookshie, köszike, teljesen megnyugodtam, most, hogy enyémnek tudhatom LA egyik legjobb zsaruját :)))
Bélák, micsoda fordulat!!! Te lennél az, én drága, halottnak hitt barátom??? Mennyit sírtam, zokogtam, hosszú éveken át, hiszen aszittem, a kamcsatkai medvék halálra szaggatták gyönyörű testedet, merthogy nekem ezt mondta a gonosz Isabell nővér (emlékszel még rá, folyton a nyomunkban járt, nehogy bimbózó szerelmünk tovább fejlődhessen, mondanom sem kell, pmb, hogy sikeresen).
De ha csak ál-Béla vagy, és nem is az én legjobb barátom, akkor nagyon nagyon vigyázz magadra! Tudod mit, hogy megbizonyosodjak arról, tényleg te vagy az, akire én gondolok, mesélj el vmit, amit csak mi ketten tudhatunk!
Drága béláim. No jó, megbocsájtok, látom, azér próbálkozol. Elvégre ha nem gyüttél volna el idáig azon az ominózus éjen, ugyan honnét tunnád, hogy télleg van balkonom? De kérlek, lekközelebb ne rinyáld össze magad, mert kizárólag a nyaumat tudnám rád ereszteni, ő pedig nem képes olyan kis helyes, kilós falatkákat kivájni belőled, mint egy véreb. Megúsznád néhány karmolással - és nem biztos, hogy ő karmolna össze........
A tegnapi koncert? Ó, édeseim, el kell mesélnem!
Találkoztam ottan egy gyönyörű, délceg herceggel. Miközben már másfél órája araszoltunk a bejárat felé, észrevettem, hogy egy deli, szép szál vitéz intenzíven bűvölget. Nosza, a hóna alá sederedtem s intim témákba bonyolódtunk. Míg a muzsikusok a színpadon a belüket kimelózták, míg az énekes nyakán lilállottak az erek, míg a gitárosok a pengetőkön túlmenően összes ujjukat lereszelték a húrokon s míg a dobosnak hirtelenjében nyóc keze és tizenhat lába nőtt, hogy bírja a tempót, addig én s kedvesem laokoón összefonódásban vallottuk a szerelmet. S én végül nem bírtam magammal, összeszedtem kevéske megmaradt józanságomat (dobozos Dreher rules, 320/dobozér!), imádóm gyöngyöző homlokára pillantottam s megkérdeztem: ugye titkon te vagy az, bélák?
Na ezt nem kellett vóna. A herceg hercig vágya nyomban lelankadt s első rémületében rám küldte a biztonságiakat.
Hát ennyit az én kalandjaimról.
Sally, fiam, Kintet és Doe-t te magad választottad, mi ez a nyöszörgés mostan? Na jó, lásd vajszívemet: legyen Vincennes a tiéd. De akkor cserébe kanyarincsá valami nájsz pikcsört ama topicba a mi kis huncut szemű plátóinkról!
Sally! Csak tunnám, ki nevezett el téged Sunshine-nak? Rám bezzeg sosem vetetted sugaradat, örök napfogyatkozás a részem, ne csodálkozz, hogy csak lelkem sötétre kormozott üvegén keresztül vagyok képes rádnézni. Kistesókádat, szeretett paulinánkat pedig ne irigyeld, tudod te milyen nehéz manapság istennőnek lenni? Főleg 20 alatt? Egy csomó elvárásnak kell megfelelnie, pl. eccere 3 (vagy ki tudja hány) pasihoz kell hűségesnek lennie, ami azé nem kis teljesítmény! Szóval mosmár békéjj meg te is, különben is mingyá jön az a rész, mikó kiderül, hogy mi valamikor együtt nevelkedtünk az árvaházban a legnagyobb barátságban, és tulajdonképpen csak egy véletlen félreértés miatt lettünk ellenségek.
Bookshiekám! Nehogy aszt hidd, hogy nekem könnyű dolog akár csak pár órára is megválnom tőled, de sajnos nem vagyok én laptoplektor, hogy csak úgy előkapjak párszázezret a mellényzsebemből. A sajnálatos versenyhelyzet kapcsán pedig Révész Sanyi kappanszopránja csendül a fülemben: "hogyha két életem vóóóna...", dehát nincs, ebbő az egyből kell kigazdálkodnom az összes rajongást szeretteimnek.
Most stimulációként mekhallgatom az általam ismert és kedvelt egyetlen Gamma Ray klasszikust, tudod: döm dödö, döm dödö, dödőő, télleg jó, egész beindultam, közben eszembe jucc, mint iron maiden a zárdában!, haha, ez jó!. Te meg milyen koncerten jártál tegnap ? Azé szólhattál volna!
Asztat is elárulom, hogy egyik éjcaka má nekitámasztottam a kötéllétrám az erkélyednek, de félúton meggondoltam magam, mer féltem, hogy majd bizton azt hiszed, hogy csak a kéziratokat akarom kilopni a fiókodból éjnek évadján, oszt rám ereszted a pibullodat/férjedurad/Rippert.
Édes Paulinám!
Mijaz hogy BARÁTAIM? Csak ennyi? Legyünk csak BARÁTOK, mi? Azok után, ami történt köztünk! Jól van, értem én a célzást, má el is dobtam a karikagyűrűt, amit Kamcsatkában vettem neked. Pedig nagy elhatározásra jutottam a hétvégén, dehát a sors másképp akarta...
Ha ma a leégett hátad miatt úccse tucc lefeküdni, akkor várlak éjcaka a gép előtt, remélem arany ujjacskáidra azé vigyáztál!
Na itt vagyok, persze húsvét hétfőn is én vagyok az egyetlen, a Nemzet Napszámosa, aki húzza az igát a rekkenő kánikulában, mert a honi széklábfaragás mai válságos helyzetében nem lehet leállás holmi csökevényes népi hagyományok miatt és hát valakinek meg kell termelnie véres verejtékével a nemzet betévőjét, hogy pmb, Sally és a többiek gondtalanul élvezhessék léha diákéletük minden gyönyörét. Nembaj, most legalább időm mint a pelyva, így bosszúból hozzászólásaim özönével járulok hozzá a tavaszi lefáradásotok drámai elmélyüléséhez.
Azé köszönöm a névnapi megemlékezéseket, jó hogy szóltatok, nekem is tisztára kiment a fejemből, pedig igen kerek évfordulót ünneplek, ez az első! :))) Rosszul esett ugyan, hogy Sally nem csatlakozott az ünneplő tömeghez, de gondolom nem ért rá, mer éppen most készíti obligát névnapi málnatortáját...
Lírai betét (elvégre kultúrrovat, vagy mifene!):
Kamcsatkába márpedig utazgatni jó, mert oly messze van, hogy -míg a világ világ - ember nem ér el oda, és ott vár paulina hercegnő, kit nem érinthet reszkető kezem soha.