Kojak,
Biztos a miatt van, hogy Lucas egyre nagyobb titoktartást követel. Erre én csak ezt tudom mondani: "Minél inkább összeszorítja a markát, annál több inromáció csorog ki az ujjai között." :-))) A tények mégis ellentmondanak...
Látom le lettem ugatva.:-(Pedig én csak a NH-ról beszéltem és azért az McGregor akcentus azért nekem is feltűnt amiről írtam azt a starwars.com-on olvastam.
Viszont tényleg megnyílt az episodeII szekció:http://www.starwars.com/episode-ii
Kojak,
azért vannak... nézz fel a Force.net-re - szinte naponta vannak erdekes hirek. Van pl. egy spy-fotó, amit az ausztrál Fox Stúdióban csíptek el ügyes emberek :-), és egy ékalakú fehér bigyót tolnak a munkások az egyik épületből a másikba. Ezerrel folynak a találgatások, hogy mi a franc lehet az...
Vagy ott van a starwars.com Episode II szekciója, aminek a design-ja megintcsak igen érdekes. Sokan úgy gondolják, hogy egy klónozó komplexum részleteit láthatjuk.
Stb, stb.
Na akkor itt van egy kis új hír. Egy amerikai rádióadó a Z95.7 beszámolt egy olyan hírről, ami röviden arról szól, hogy Chewbacca a II. részben visszatér.Az arc aki a trilógiában jáccotta még nem tudja hogy felkérik-e újra a szerepre, de azt tutkó, hogy lucas nem egy CGI bohócot akar Chewie-ból csinálni, mint ahogy azt Jar-Jar-ral tette.Ezt talán meg erősíti az a tény, hogy az Official-re feldobtak egy képekkel illusztrált cikket ami a Wookie-król és bolykójukról a kashyyyk-ről szól
Van egy tök király kép Chewie-ról és családjáról. csek it! http://www.starwars.com/episode-i/features/kashyyyk/
Az official-en olvastam.Tök jó és nem is vettem észre.
Bad Accent
"All the Americans in the filmplay the good guys, and all the charaters who speak with a British accent are the bad guys. I did that on purpose . Vader , of course, has an American accent, but you see, he was a good guy before he turned to the dark side!"
En is hanyszor megfogadtam, hogy most mar EpII-rol semmit...
De ugysem tudom megallni.
De az biztos, hogy a VCD-t nem fogom megnezni...
akarmi lesz, moziban fogom eloszor latni.
Ha volt mar korabban akkor bocs, csak egy rovid valaszt kerek: mi a feneert nem THX a VHS-kazetta? A boriton nem lattam a THX feliratot csak azt, hogy Dolby Surround. Ez most a Pro Logic valtozatot jelenti vagy a THX-et elfelejtettek rairni. Akinek megvan az jelezze vissza legyszi, hogy mi az igazsag. Csak feliratosat erdemes venni?
Kosz
Dear Laa-Yosh, en meg emlekszem arra, amikor az Ep1 topicban ugyanezt elmondtad (huuu nosztalgia :)
Megertem az erveidet, dehat vannak emberek akik olyan kivancsiak, mindent akarnak tudni... kell nekik valami hely ahol kibeszelhetik magukat... Meg aztan, mi masrol lehetne az Episode 2-rol beszelni, 2 evvel a bemutato elott?
En azt tudom javasolni (meg a magam reszerol felajanlani), hogy a "spoiler" informaciokat majd hatterszinnel irom, igy aztan aki akarja kijeloli, es elolvassa. Jol.
Hat igen .Voltunk moziba :(((
En hibam , felreertettem valszinuleg a mozist mert 5 re mentunk moziba amikor negyed 5 kor volt az eloadas :(
Elbujdosok :) hogy ilyen bena vagyok
Majd legkozelebb
Ez kicsit ellentmondásos. Ugyebár az ilyen Topicok az információ terjeszését célozzák meg. A lényeg azon van hogy nem kötelezően kell olvasni. Ha nem akarsz jólinfomált lenni, akkor valóban nem kell olvasni. Én sem akarom nagyon tudni hogy Lucas uj filmje mennyire lesz "szar", de kiváncsi vagyok ;)
Én csak annyit kérdeznék, hogy ti nem akartok hírzárlatot fellőni az Episode II-vel kapcsolatban? Én igyekeztem valamennyire az előző résznél is, de még így is jobb lett volna, ha kevesebbet tudok a sztoriról... Ezért is nem nagyon akarom olvasni ezt a topikot... ;)
Nya ha valaki jon , akkor hivjon fel a 06 20 333 66 12 telefonon meg szombat delelott .
A film 17.00 kor kezdodik .Ahanyan felhivnak annyi jegyet rendelek
Szerintem ez nem valószínű. Azért Palpatine nem annyira buta, hogy mindenképp meg akarna harcolni saját magával, hiszen tisztában van vele, hogy mindegyik klónja az egyeduralomra tör.
Sokkal inkább a "sok lúd disznót győz" elven a mandalor harcosok klónseregei fogják a Jedik vesztét okozni. És állítólag itt fog fény derülni arra, hogy miért nem használnak a klón háború után harci robotokat.
Nono. Palpatine vegzetet nem okozhatjak a klonok, hiszen az o vegzetet Anakin (Darth Vader) fogja majd okozni...
SZVSZ Palpatine hatalmanak csucsan lesz majd az Episode III vegen, meg akkor is, ha a klonos dolog nem jon be.
Sziasztok!
Szerintem a Darth Sildus(Palpatine) saját magát fogja Klónozni, így érve el a Jedik pusztulását. Aztán a saját végzetét, hiszen a Klónjai ellene fordulnak. Hiszen mindegyik személyesen világuralomra tör. "Mindig ketten vannak A mester és a tanítvány" -Joda ? :-))