Úgy látom ma verseneyztek a Szolnokiak és a Miskolciak, hogy ki tud piszkosabb vonatet Egerbe küldeni :-) Hogy néznek ki ezek a szerencsétlenek! Mikor látnak ezek mosót? Sajnálom őket!
Sziasztok! Nem baj ha itt-ott kimarad a kimutatásból egy-két lassújel. Majd kapunk róla írásbeli rendelkezést, egy egész köteggel. Az eszem megáll mikor az ingában összejön vagy 8 db. Nem baj van papír dögivel. Csak semmi értelme. Olyan mintha hülyéknek néznének a sok ismételt írásbelivel. Sajna a szabályok nem valami rugalmasak. OFF Na meg mikor megkapjuk Pest felé ömlesztve, az is nagy élmény mire kibogarássza az ember. ON Meg megy a variáció, hogy ki van tűzve, nincs ki tűzve. Volt olyan, hogy a forgalmista nem tudta, hogy a saját állomásán változott a lasssújel. Csak akkor vette észre, mikor jött szoliba.
Hello! Abban igazad van,hogy nincs benne a maklári 60-as lassújel mert az csak az ideiglenes lassújelkimútatásban szerepel,én viszont hibáztam azzal ,hogy nem irtam oda ,hogy ez a 2007 12.09. 0:00-töl érvényes ÁLLANDÓ lassújelkimutatás.Igy már stimmel minden?!
Pár kép a máról Felnémet Cityről:)Ma az előfogató gép(50511) a V43-1365 volt nem tudja vki hogy került ez gép erre én F.Abonyba Ic látam pár nappal ezelőtt:D
1302 Dália piheni fáradalmait a sok kocsi mellet:):)
Lassan 3 éve járok Miskolc felől IC-vel Egerbe, úgyhogy nem kell bemutatnod :)
Sprintelés most is volt, már azt hittem rég' elmenesztették az egrit, de a tolatásvezető mondta, hogy ott áll az a 7.en (mellette volt a szolnoki Bhv-így nem lehetett látni). A hangos pedig hallgatott az egészről... Aztán az 5502-essel is olyan szerencsétlenül álltak meg, hogy a szerelvény eleje és az aluljáró között legalább 100 méter volt, így még onnan is a szaladás....
No mindegy, amúgy nem sietnek a forgalmisák sem a menesztéssel, a kerítéses dolgot gondolom ismered az 5-6. vágány között :)))
Elég az. Próbáld ki mikor egy nagy kézi táskával kell rohannod a másik peronra ,mert az IC késett. Aztán persze, tudom, hogy előbb úgy is az IC-t menesztik majd végül az egri gyorsot. az meg minimum 2 perc, de azért csak kell sietnem.
Egyszer volt olyan ,hogy kérdezték hangosan "az egri gyorsra van még valaki?" mire a peron felénél(1.o-on utaztam azaz jó 1 éve történt ,mert akkor még megérte IC 1.o-on utazni) kiabáltam vissza hogy igen, közben rohantam... akkor esett le hogy át kell bandukolnom az egész vonaton, mert így nem kell annyit rohannom. mert ugye Ap-büfé-Bp-Bp-Bp-(Bpmz) felállásban állt meg a vonat azaz számomra pont a legtávolabb az aluljárótól.
Az 5502-vel jöttem, óra 36-ra pont beértünk Egerbe
Akkor az új menetrenddel a késések nem tűntek el:-)
Amúgy Füzesabonyban az 5. vágány ki van zárva, helyette a 7.-et használják
+1 perc az átszállók miatt a 4-ről Eger fele. Ezt nem értem, mi a baj az 5-tel! Egyébként az alúljáróba a papíron mi van kiírva? Ott is 7.? Mert ha igen, az már régen rossz :-(