Csak és kizárólag legális,orvosilag engedélyezett és bevizsgált táplálékkiegészítő szereket használunk (persze nem mindenki)!! -Mármint nem mindenki használ táplálékkiegészítő szereket!! Van aki a véres hurkában illetve zsírban sült burgonyában bízik!! :DD
Elolvasva az amifoci.freeblog.hu-n szereplő cikket (március13.hétfő),a csapat nevében mondhatom,a Budapest Cowboys egyik játékosa sem használ illegális teljesítményfokozó szereket,illetve illegális tömegnövelőket!! Csak és kizárólag legális,orvosilag engedélyezett és bevizsgált táplálékkiegészítő szereket használunk (persze nem mindenki)!! Ha esetleg szóba került kokszolás,illegális szerek neve,az csak említés,illetve poén szintjén történhetett,hisz mindannyian tisztában vagyunk mind az egészségügyi kockázatokkal,mind az esetleges szankciókkal!!
Aki akar pokerezni holnap, az sziveskedjék 18:00-kor a Stone Pubnál megjelenni, ill itt jelezni hogy megy, ha felír hogy menne, de végül mégis közbe jönne valami, azt is jelezze! Köszönik a pokerezni vágyó fiatalemberek.
A videó szánalom, de azért valjuk be hogy nem mindenkire vannak ilyen hatással az ilyesfajta játékok:)
hát igen ez mindent visz, gondolom Te otthon más sem csinálsz csak keresed a képeket amiket átalakíthatsz, nah de nem baj valakinek ezt is kell;):D:D:D:D:D:D HA A JARELL LINKJE TETSZETT AKKOR EZ IS FOG
Gege! Ne haragudj de még mindig nem csináltam meg amit kértél,most nem nagyon vagyok itthon,de amíg helyre nem rázódnak a dolgaim nézd át ezt,nagyon oké ez is,hisz majdnem mindent erről az oldalról nézek tehát innen tudom amit tudok! A két linket ha elolvasod már magadnak is tudsz csinálni edzéstervet (hisz ezek is edzéstervek,és szerintem neked megfelelnek,főleg a második)ha nem,nézelődj tovább az oldalon mert rengeteg minden megvan!
A mai edzésen családi okok , a pénteki edzésen az utso rohadt kressz miatt nem tudok ott lenni , de vasránaptol visszaáll a rend , minden edzésn ott leszek !